Ako neko nije video kako izgleda:

Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
:oops: :oops: Ja ne znam koja je ovo knjiga :oops: :oops:Hypodermic wrote:baci pogled u IA knjige pa vidi kao sta jos moze da se iskoristi.
Po dogovoru. Neke stvari su stvarno opskurne, a neke su nasiroko poznate. Postoje i posebna pravila za plemena/chaptere/legije itd. Stvarno opsirno. Imas u army builder opciju "enable IA", tek onda imas 300 cuda i opcija.milosh wrote:A jel se ta pravila koriste u apokalipsi?
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Ovo bi im odmah stavio, bez razmisljanja. :D Prasici sa mitraljezima, toga nema ni u crtanim filmovima. :Dmilosh wrote: TL big shoote koje mi se nikako ne stavljaju na prasiće
kako nema... nisi cuo za Barnyard Commandos??PeraNekron wrote:...Ovo bi im odmah stavio, bez razmisljanja. :D Prasici sa mitraljezima, toga nema ni u crtanim filmovima. :D...milosh wrote: TL big shoote koje mi se nikako ne stavljaju na prasiće
Code: Select all
http://www.youtube.com/watch?v=7AxA8a7l-0I