Ili uradish to isto samo x2...
Odmah se vidi iz aviona da je pisac zamislio da se igraju tako i nikako drugachije (izuzev neke masne prevara "rules as written" fore).
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Primecujem da nas vrli kapiten, izgleda, iskreno zeli da sprzi/spali/istopi/smrvi Tau i da igracima istih nanese veliku kolicinu bola i patnje....pitam se odakle toliki entuzijazam?RatGod wrote:Ahahaha MotF, 6 iron clad dreadnoghta u drop podovima, i jos neke trupe od po 5 u drop podovima ahahaha naravno Iron Hands imaju svi IWND :D Tau istope kad dropuju ispred njih prvo neke melte i flameri a onda assault u sledecem potezu.
A jos se pre neki dan zalio kako ljudi navodno prave liste protiv njega..PeraNekron wrote:Primecujem da nas vrli kapiten, izgleda, iskreno zeli da sprzi/spali/istopi/smrvi Tau i da igracima istih nanese veliku kolicinu bola i patnje....pitam se odakle toliki entuzijazam?RatGod wrote:Ahahaha MotF, 6 iron clad dreadnoghta u drop podovima, i jos neke trupe od po 5 u drop podovima ahahaha naravno Iron Hands imaju svi IWND :D Tau istope kad dropuju ispred njih prvo neke melte i flameri a onda assault u sledecem potezu.:lol:
RatGod wrote:Ih, ih sad se prave liste protiv mene, to vam nije ok da znate
Giga wrote:Nemam pojma odakle vam tih 300 poena...
Meni ovaj codex maltene ni nije codex. Mogli su lagano da ga odrade u white dwarf updateu. xD
Da li zaista mislite da bi ljudi (u ovo slucaju konkretno Milinovic i ja) lagali za 300 poena? I jedan i drugi ste odrasli ljudi, i mislim da bi ovaj nacin "prevare" za vas bio lak za proveriti, obzirom da imate codex. Samim tim, nasa eventualna laz bi bila jadna, zar ne? :?No 1 wrote:Milinoviću daj da vidimo tih 300 poena uštede