1. Bilo sta sto ima snagu 9-10 u melee; sa novim pravilima, monolith sada bez problema pogadjas u melee (tyranids, orks, dreadnoughts, sva ta ekipa)
2. Tau railgun (dosad se pokazao najefikasnijim, jbga, snaga 10 ap 1, twin linked, range 72''...od toga se ne bezi)
3. Gomila lascannona (jedno 6 na tabli je sasvim dovoljno,ako su twin-linked, jos bolje, mada uvek se nadji lucky shot

4. Ja ga deepstrikujem, pa izletim za table (ovo mi se previse cesto desavalo :lol: )
5. Vastly ignore

6. Melta/exorcist tank (previse puta se desilo, posto je to ap 1 oruzje, da neko rola glancing na 6, pa opet rola 6, i opet mi otpremi monolith u tomb world, which makes me unhappy

7. wraithcannon (ovo ima wraithguard kod eldara, grozno oruzje koje pogadja na 3, na 3,4 radi glancing, na 5,6 penetrating...jedini spas je sto ima range 12'', pa se tu moze nekako manevrisati :D)
8. haywire grenades (ovo imaju swooping hawks/dark eldari. 2-3 glancing, 5-6 penetrating)
9. ramming speed (ovo cekam da neko proba, ako mu prodje,svaka mu cast

10. sve sto vam padne na pamet- ako ima teoretska sansa da uspe, onda uvek moze da uspe :D