Pendargon wrote:Pa mi u principu igramo dvaput nedeljno (sredom i subotom). Nisam siguran da ce to dobro leci ovde kod nas (jer smo pre svega lenji 8-) , a drugo podstice agresivnost igranja, mislim), ali ako hoces, zapisacu ja sta se dogadjalo ove srede, pa cu ti poslati, ako ti znaci :-D
Ma gle, to smo i mi mislili i u prvoj godini je stvarno bilo dosta agresivnosti, ali kasniej se to malo olabavi i slobodno igra. Ako ti se da ti meni samo javljaj rezultate : Stol: Ime Prezime Klan VP GW
Nije to neko natjecanje, ali potiče raznovrsnost deckova te novih taktika. Pošto nemamo redovnu gaming zajednicu kao u France/Italy etc. sa preko 100 igrača ovo dobro dođe kao malo uštimavanja :D Plus ne morate podatke slati svaki tjedan ili oba igranja ako misliš da će doći do pojačane agresivnosti te tipa odvoji jedan tjedan za ovo drugi bez itd. Što god vam paše
Što god se meni pošalje ide na blog i imat ću 4 odvojene ljestvice. Zajedničku te svaki grad posebnu.
Eto hvala Dule još jednom. Btw. pošto nisi imao na VEKN ID broj sam ti dodjelio jedan prilikom slanja archona Robyn Tatu.
Tvoj VEKN ID je 5940014

E da ako znaš nekog još ko nema VEKN ID iz tvoje zajednice slobodno mi sendaj Ime i Prezime pa ću ja proslijediti Ginesu da ih upiše na player registry.