Vampire: the Eternal Struggle - opsta diskusija
Moderator: Moderators
- AnastasiaAdamov
-
- Blago kluba Zmaj
Woha, novi clan, a vec se raspisao na sve teme gde postoji komentar o VtES. Impresivno :P
Ok, prvo bih te zamolio da ne odgovaras na topice starije od tri meseca (kao sto si uradio/la pod rubrikom "knjige"), a sto se tice turnira koji je odrzan u VtES, pa sta da ti kazem. Sosla mala grupa izabranih ljudi koji ovo igraju zato sto vole. Cak i nisu svi aktivni na forumu, tako da za !malk spisak ces malo sacekati
Ok, prvo bih te zamolio da ne odgovaras na topice starije od tri meseca (kao sto si uradio/la pod rubrikom "knjige"), a sto se tice turnira koji je odrzan u VtES, pa sta da ti kazem. Sosla mala grupa izabranih ljudi koji ovo igraju zato sto vole. Cak i nisu svi aktivni na forumu, tako da za !malk spisak ces malo sacekati

- Resurrection
Nije lose ali malo je zajebano bazirati dek na tome da se ti u drugom krugu izace Kaymakhli. Koliko ih imas u deku?karo wrote:ej phantom lord se ne broji on nije bas sav svoj ovih dana
ovaj nikada al eto zato zanemari da ne znamo za pravila!
usput kiasydi pa gledaj u prvom krugu ulazi ekipa ili jedna dvojka
u sljedecem ulazi master kaymak i mičeš sav blood čime tvoj prey ne diže vampira još jedan krug tvoja minion faza bleed za deset sa obojicom
influence dižeš trećeg
treći krug :mrtav prey !
eto to su kiasydi![]()
![]()
Kako sa 3 vampira koja izbacis za 2 kruga bleedujes za 30?!
Ma ko uopste mozes da izbacis tol'ko Kiasyda kad je prosek kripte sastavljane samo od Kyasida 6.60?!

Nesto tu ne da valja

pa gledaj to ovako :igras na cetiri vampira
juliju primu(kiasyd) 7
mustafa rahman(tremere) 2
mitchel the headhunter(pander) 2
kassyim malikhair(kiasyd) 6
prvo ulaze dvojke pa julija
znaci 2 krug bleed za 10
treci krug bleed za 10 uvodim 3 vampira(julija=seduction bleed+govern+uvjet=7)
cetvrti mrtav prey
opcija je pentex tm loves you!
oni nisu stealth nego seduction bleed
uz još jednog najbitnijeg vampira u kripti ako zelis brutalnost
strah me i napisati Spiridonas(9)tremere
njegov ability+govern+uvjetovanje=11
eto lagano inace bez spiridonasa sa 5 kaymakhlija ide polako
juliju primu(kiasyd) 7
prvo ulaze dvojke pa julija
znaci 2 krug bleed za 10
cetvrti mrtav prey
eto lagano inace bez spiridonasa sa 5 kaymakhlija ide polako
- Dawngreeter
Ovaj... a kako tacno dve dvojke bleeduju za deset?
I kako vampire sa capacitetom 7 infliencujes za jedan krug?
Edit: aha, ok, nije za jedan nego za dva. Znaci samo se nadas da ces biti cetvrti ili peti u prvom krugu.
Ja se nekako bojim da je neko lose citao pravila. Takodje se bojim da bi takav power bleed dobio po glavi od celog stola pre nego sto kazes keks.
I kako vampire sa capacitetom 7 infliencujes za jedan krug?
Edit: aha, ok, nije za jedan nego za dva. Znaci samo se nadas da ces biti cetvrti ili peti u prvom krugu.
Ja se nekako bojim da je neko lose citao pravila. Takodje se bojim da bi takav power bleed dobio po glavi od celog stola pre nego sto kazes keks.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?

ok.....ja jesam noob, ali mislim da je to mozda i moguce sa savrsenim
uslovima... znaci igras 4 ili 5, zapravo ti dodju ti vampiri u startu(velika je mogucnost, ali ipak je mogucnost!!), da ti dodju prave karte, i da tvoj prey dobije samo jake vampire bez intercepta...
uslovima... znaci igras 4 ili 5, zapravo ti dodju ti vampiri u startu(velika je mogucnost, ali ipak je mogucnost!!), da ti dodju prave karte, i da tvoj prey dobije samo jake vampire bez intercepta...
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
- Dawngreeter
- Resurrection
Nadam se da imas 12 vampira u kripti inace ne da valjakaro wrote:pa gledaj to ovako :igras na cetiri vampira
juliju primu(kiasyd) 7
2. krug:prvo ulaze dvojke pa julija
znaci 2 krug bleed za 10
cetvrti mrtav prey
Mustafa moze da bliduje max za 6 (1+2 Govern+2 Conditioning+1 Pantex)
+ Mithchel max za 3 (1+ Computer hacking(+1 Pantex ako ga nije Mustafa iskoristio)) to je najvise 8.
3. krug
Mustafa 6 + Mitchel 2 = 8 (sve ukupno 16)
4. krug
Mustafa 6 + Mitchel 2 + Julia 7 (1+1 od speciala+2 Govern+3 Conditioning) = 15
2.+3.+4.=31 bleed
Ako je prej podizao vampira ili nije isto mu se pise. Lepo.
Kaymakli Nightmareseto lagano inace bez spiridonasa sa 5 kaymakhlija ide polako
Type: Master
Master.
All Methuselahs move any crypt cards in their uncontrolled regions to their crypts. Any blood counters on them are moved to the Methuselah's pool, and any cards on them are burned. Each Methuselah shuffles his or her crypt and then moves as many cards from his or her crypt to his or her uncontrolled region as he or she shuffled in. Only one Kaymakli Nightmares may be played per game.
Sta radis ako nisi izvukao kriptu koja ti reba ili ne igras 4 ili 5? Previse rizicno samo da bi ubio nekog u 4 kruga a posle ne mozes nista da uradis novom preju.
- Dawngreeter
- Resurrection
- AnastasiaAdamov
- Resurrection
Sleep of reason je skup i treba dosta cekati da vampiri vredni torpotisanja ostanu na 1 ili 2 blooda cime mu je korisnost znatno smanjena.
Koliko sam upucen samo ja imam dek baziran na samo 2 vampira, odnosno, niko se ne oslanja iskljucivo jednog vampira i njegov special. Takvi koncepti zahtevaju dosta iskustva a i resurse u vidu minimum 5 kopija tog vampira da bi 90% izasao u uncontroled.
Koliko sam upucen samo ja imam dek baziran na samo 2 vampira, odnosno, niko se ne oslanja iskljucivo jednog vampira i njegov special. Takvi koncepti zahtevaju dosta iskustva a i resurse u vidu minimum 5 kopija tog vampira da bi 90% izasao u uncontroled.
- AnastasiaAdamov
Anti malkaviani su savrseni za igre na dementaciju.
npr. Hannibal je desetka cardinal sa superiornim obf, aus i dem te ima jos i dominate i celerity
ability mu kaže da kao d akcija može ukrasti 2 blooda s bilo kojeg Sabbat vampira on i puno manjih vampira s dementacijom koji onda guraju vampire u torpor po stolu ako se iskombinira naprimjer William biltmore i Marie te jos neki malk s taumaturgijom koji kradu s Teft of vvitae onda zna biti zanimljivo za cijeli stol
npr. Hannibal je desetka cardinal sa superiornim obf, aus i dem te ima jos i dominate i celerity
ability mu kaže da kao d akcija može ukrasti 2 blooda s bilo kojeg Sabbat vampira on i puno manjih vampira s dementacijom koji onda guraju vampire u torpor po stolu ako se iskombinira naprimjer William biltmore i Marie te jos neki malk s taumaturgijom koji kradu s Teft of vvitae onda zna biti zanimljivo za cijeli stol
- Dawngreeter
- AnastasiaAdamov
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
Za vas ne znam, ali ja takve stvari ocekujem... ne verujem da ce imati previse stealth-a u decku (ispucace ih kad tad, a da bi ih ispucao, ja moram da pokusam block). Vise se zabrinem kada kaze da nema stealth, onda ili ima nesto spremno (sto je isto za ocekivati, ni ja ne bih blokirao da ne idem sa predpostavkom da ako block uspe, sta sad), ili mi sprema neku zvrcku sa drugim vampirom (sto je isto za ocekivati, samo treba sracunati sa kojim). Resurrection, ne zanm za tebe, ali nekako sticem utisak da ljudi ovde ne igraju mnogo sracunato, to jest nemaju bas opcije "a sta ako" niti razmisljaju sa vise kombinaicja u glavi, nego je sledeca situacija:Resurrection wrote:Stoji. Ovde ljude mrzi da razmisljaju pa to jednostavno ide sa:
- Bleed!
- Blok!
- + 2 stealth! Ha! Kladim se da to nisi ocekivao?!
Smaraci.
(na tvoj qoute dodas ovo)
...
- +2 Stealth! Kladim se da to nisi ocekivao ?!
- Ha Ha! +2 Intercept, kaldim se da TO nisi ocekivao!
(+8 stealtha i +8 intercepta kasnije)
-dobro, blokiras, ja radim hand strike, ti?
-i ja radim hand strike.
- Resurrection
I u nastavku se desi to da te ponovo bliduje za 37 (jer je izvrteo ceo hand i ponovo dobio sve akcije i modifiere koji mu trebajau) a ti nemas intercepta zato sto se tvoj dek ne bazira na tome da ces imati S&B predatora nego hoces i da igras normalno za razliku od njega koji samo radi jedno te isto.
Voja ce ti raci da nema stealth samo kad ima Comu u ruci a Ciri se nikad nije desilo da nestane stealtha (do sad mu je rekord 6 stealtha i - intercept).
Blok govorim jedino kad imam gomilu bleed bounce-a u ruci i onda hocu da me bliduje za sto vise i to sa stealthom da bih upropastio ovog levo.
I, da, ispucace stealth kad tad ali tebe do tad nece biti.
S&B dek je baziran na tome da ima Stealth UVEK (ocigledno, jel da?).
Voja ce ti raci da nema stealth samo kad ima Comu u ruci a Ciri se nikad nije desilo da nestane stealtha (do sad mu je rekord 6 stealtha i - intercept).
Blok govorim jedino kad imam gomilu bleed bounce-a u ruci i onda hocu da me bliduje za sto vise i to sa stealthom da bih upropastio ovog levo.
I, da, ispucace stealth kad tad ali tebe do tad nece biti.
S&B dek je baziran na tome da ima Stealth UVEK (ocigledno, jel da?).
- Dawngreeter
Stealth se moze izbiti uvek. Moje Gangrele Voja ne moze da bleeduje efikasno jer je moj staticki Intercept uvek jaci od njegovo stealth-a iz ruke na duge staze. Problem nastaje kada je moj Prey S&B i ne radi ni jednu akciju koju ja kao njegov Predator mogu da blokiram.

- Resurrection
I koliko puta ti je Voja bio predator kad si igrao Gangrele?
Ni jednom, zar ne?
To sto te nije blidovao kad sam ja vracao blidove tebi je jer nije ni racunao na to tako da nije skupljao stealth u ruci jer zna da je protiv mene dovoljan samo 1 stealth pa se zaletao sa vampirima sa malim Obf.
I nije ni to problem nego sto tebi treba vremena da gradis svoju intercept kulu a Ciri treba 3 kruga da izvuce 10-ku i u cetvrtom te bliduje za 8 i ubrzava geometrijskom progresijom.
Smara to sto smo dosli do toga da je Vlada ubacio Teleapthic misdirection-e u Assemite da bi moga oda se brani od blidova. Dok svi ne nabave po 3,4 Archon Investigationa ima da trpimo.
- Bleed!
- Blok!
I da ne bude da sam iznerviran : :D :D
Ni jednom, zar ne?
To sto te nije blidovao kad sam ja vracao blidove tebi je jer nije ni racunao na to tako da nije skupljao stealth u ruci jer zna da je protiv mene dovoljan samo 1 stealth pa se zaletao sa vampirima sa malim Obf.
I nije ni to problem nego sto tebi treba vremena da gradis svoju intercept kulu a Ciri treba 3 kruga da izvuce 10-ku i u cetvrtom te bliduje za 8 i ubrzava geometrijskom progresijom.
Smara to sto smo dosli do toga da je Vlada ubacio Teleapthic misdirection-e u Assemite da bi moga oda se brani od blidova. Dok svi ne nabave po 3,4 Archon Investigationa ima da trpimo.
- Bleed!
- Blok!
I da ne bude da sam iznerviran : :D :D
-
- Blago kluba Zmaj
Resurrection, kad ces nauciti da citas post pre nego sto postavis odgovor na njega? Poenta mog posta je bila da ljudi kod nas igraju... monotono. Da bez obzira sto znaju obojca (ma koja dvojca bila, nikada ne navodim imena vec pricam globalno) da jedan ima intercept a drugi stealth, obojca ce igrati to dok jednom en poukne film.
A sto se voje tice - naravno da cu da pokusam da blokiram, i to iz tri razloga:
1) ako ne uspe, u ruci uvek imam ili telepathic counter ili desepction (ili kako vec, bleed redirect za dominate)
2) ako i dalje ne uspe, ok, bleedovao me je to se i dalo ocekivati.
3) ako me kojim slucajem ukenja da imam intercepta u ruci dovoljno da block uspe (jer mi deck nije baziran na interseptima) ili ako odustane od stealthova - potrudicu se da mu u tuci ili eliminisem vampira, ili odrzim svog u zivotu sa strike:combat ends.
Istina da arcoh investigationa nemamo (jos), ali archoni i alastori, bum rush i takve stvari su se pokazale jako korisno protiv besnog malkava. Stealth and bleed deck ima stealth and bleed. Malkavijani i par coma. Zato mu lepo pretuces vampira koji ima 2 ili 3 krvi na sebi, i gotovo.
Nego, Nikice, kada ces biti u guildi da malo igramo - revised deck imam (i dalje od svega po malo, ali malo lepse fokusiran), pa bi da se sigram... :P
A sto se voje tice - naravno da cu da pokusam da blokiram, i to iz tri razloga:
1) ako ne uspe, u ruci uvek imam ili telepathic counter ili desepction (ili kako vec, bleed redirect za dominate)
2) ako i dalje ne uspe, ok, bleedovao me je to se i dalo ocekivati.
3) ako me kojim slucajem ukenja da imam intercepta u ruci dovoljno da block uspe (jer mi deck nije baziran na interseptima) ili ako odustane od stealthova - potrudicu se da mu u tuci ili eliminisem vampira, ili odrzim svog u zivotu sa strike:combat ends.
Istina da arcoh investigationa nemamo (jos), ali archoni i alastori, bum rush i takve stvari su se pokazale jako korisno protiv besnog malkava. Stealth and bleed deck ima stealth and bleed. Malkavijani i par coma. Zato mu lepo pretuces vampira koji ima 2 ili 3 krvi na sebi, i gotovo.
Nego, Nikice, kada ces biti u guildi da malo igramo - revised deck imam (i dalje od svega po malo, ali malo lepse fokusiran), pa bi da se sigram... :P
- Resurrection
Ma shvatio sam ja poentu:D
"- Bleed!
- Blok!
Smaraci."
I da, u pravu si, malo ko taktizira. Onaj ko igra stealth uvek ce pokusati da doda jedan visenego tvoj intercept u nadi da ce ti nestati interecpeta i tako u krug.
Ja sa !Ventrue moram da razmislim pre svake akcije i zato mi se svidja da igram s njima :D
Da zokruzim pricu: Nije problem stealth. Nije problem bleed. Nije problem ni staelth&bleed. Problem je sto kad te neko izbliduje za 5,6 ljudi samo kazu: "Fiju, dobro je da meni nije predator ovog puta" i nastave da igraju ko da nista nije bilo umesto da obrate paznju i ne dozvole mu da se tako k-u-r-c-i i suzbiju ga odmah jer su oni sledeci!
Kao sto smo lepo uradili !Malkovima na turniru.
Jesi uveo 5 vampira? Jesi.
Jel sve sto radis s&b? Jeste.
Jel imas najvise pula? Imas.
Jesli li pretnja za ceo sto sa Flame Throwerom i Rotscherkom? Jesi.
E dodji ovamo :x
Mozemo da se skupimo tek posle 28og, kad zavrsavam sa ispitima.
To je za nedelju dana. The Guild ce jos uvek raditi tako da imamo prostor.
"- Bleed!
- Blok!
Smaraci."
I da, u pravu si, malo ko taktizira. Onaj ko igra stealth uvek ce pokusati da doda jedan visenego tvoj intercept u nadi da ce ti nestati interecpeta i tako u krug.
Ja sa !Ventrue moram da razmislim pre svake akcije i zato mi se svidja da igram s njima :D
Da zokruzim pricu: Nije problem stealth. Nije problem bleed. Nije problem ni staelth&bleed. Problem je sto kad te neko izbliduje za 5,6 ljudi samo kazu: "Fiju, dobro je da meni nije predator ovog puta" i nastave da igraju ko da nista nije bilo umesto da obrate paznju i ne dozvole mu da se tako k-u-r-c-i i suzbiju ga odmah jer su oni sledeci!
Kao sto smo lepo uradili !Malkovima na turniru.
Jesi uveo 5 vampira? Jesi.
Jel sve sto radis s&b? Jeste.
Jel imas najvise pula? Imas.
Jesli li pretnja za ceo sto sa Flame Throwerom i Rotscherkom? Jesi.
E dodji ovamo :x
Mozemo da se skupimo tek posle 28og, kad zavrsavam sa ispitima.
To je za nedelju dana. The Guild ce jos uvek raditi tako da imamo prostor.
- AnastasiaAdamov
Vamo ljudi imaju Arhon pa im ne pomaze bas previse
Zalite se na monotoniju a ovdje mene ljudi bez obzira sto stalno nesto izmisljam da ne bi igrala S&B s Malkavianima uvijek gledaju kao najgoreg neprijatelja bleedera, jer zamisli jos uvijek imam dosta stelth karata u decku i kindred Spiritse...
Poanta je bjeze od mene ko vrag od tamjana a ja ne bleedam za vise od 2-3 po vampiru ako uopće idem u bleed.
Jednom bleeder uvijek bleeder!
Zalite se na monotoniju a ovdje mene ljudi bez obzira sto stalno nesto izmisljam da ne bi igrala S&B s Malkavianima uvijek gledaju kao najgoreg neprijatelja bleedera, jer zamisli jos uvijek imam dosta stelth karata u decku i kindred Spiritse...
Poanta je bjeze od mene ko vrag od tamjana a ja ne bleedam za vise od 2-3 po vampiru ako uopće idem u bleed.
Jednom bleeder uvijek bleeder!
To sleep: perchance to dream: ay, there's the rub;
For in that sleep of death what dreams may come
For in that sleep of death what dreams may come
- Resurrection
To je zato sto nisu igrali protiv Lasombri.
Ti bliduju za najmanje 6 pa do 9 po vampiru u svakom krugu i to nezaustavljivo, sem ako redirektujes, naravno, a i nems redirekt bas svaki put tako da brzo umres a novi prej je osakacen jer je na njega bilo redirektovano tako da ako ih odmah ne sprecis pociste ceo sto bez problema.
Najdosadniji dek ikad!
Ti bliduju za najmanje 6 pa do 9 po vampiru u svakom krugu i to nezaustavljivo, sem ako redirektujes, naravno, a i nems redirekt bas svaki put tako da brzo umres a novi prej je osakacen jer je na njega bilo redirektovano tako da ako ih odmah ne sprecis pociste ceo sto bez problema.
Najdosadniji dek ikad!
eto dobio si odgovor ressurection
usput deck tako radi jer u decku su CE nekih 12
te 12deflectiona 4 misdirectiona 4 eagle sighta 4 redirectiona
te 8 karata za stealth manevar ili cancel immortal grapple(najbitnije)
u biti ja osim prvog više i ne blidam iako u prosjeku uvijek imam preko 5 stealtha te govern i conditioning jer meni sav posao napravi moj predator
e burajz to iritira ne bleed deck nego deflection bleed
ali ne brini to mi je samo turnirski deck
ja igram u biti najčešće tremerena celerity sa thaughts betrayed
pozzzzzzz
u biti ja osim prvog više i ne blidam iako u prosjeku uvijek imam preko 5 stealtha te govern i conditioning jer meni sav posao napravi moj predator
pozzzzzzz
- Resurrection
Malo preeevise bleed bouncea pogotovo sto ako ostanes na 2 coveka ne mozes da ga se otarasis nikad.karo wrote:eto dobio si odgovor ressurection
pozzzzzzz
Pretpostavljam da protiv Grapplea koristis Disengage?
- Resurrection
Mislis na:
Fae Contortion
Type: Action Modifier/Combat
Requires: Mytherceria/Obtenebration
[myt] [REFLEX] Cancel a grapple card played on this vampire as it is played (no cost is paid).
[obt] [COMBAT] Maneuver.
[myt] [COMBAT] Maneuver.
[MYT] [ACTION MODIFIER] +1 stealth.
Odlicna karta za Kyaside. Sve sama radi :D
Znam da imas dovoljno bleed bouncea:
Preeeevise = dovoljno + bespotrebno :D
Sta radis kad ostanes 1 na 1?
Ili dovoljno cesto ispadnes i pre toga pa ne brines oko hand jam-a? :D
Fae Contortion
Type: Action Modifier/Combat
Requires: Mytherceria/Obtenebration
[myt] [REFLEX] Cancel a grapple card played on this vampire as it is played (no cost is paid).
[obt] [COMBAT] Maneuver.
[myt] [COMBAT] Maneuver.
[MYT] [ACTION MODIFIER] +1 stealth.
Odlicna karta za Kyaside. Sve sama radi :D
Znam da imas dovoljno bleed bouncea:
Preeeevise = dovoljno + bespotrebno :D
Sta radis kad ostanes 1 na 1?
Ili dovoljno cesto ispadnes i pre toga pa ne brines oko hand jam-a? :D
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
- PhantomLord
Pozdrav! Evo, ja sam još jedan Osječanin koji se odlučio registrirati na vaš forum, i igram V:tES. Pretežno volim combat deckove, rush ili intercept. (Oseboi mi uz Brujahe prilično pomažu u tome, a ni Christopher Houghton nikad nije na odmet)
I know I'm going overboard, but I'm doing it with style... ^_^
- Dawngreeter
- Resurrection
sakrij se u rupuPhantomLord wrote:Pozdrav! Evo, ja sam još jedan Osjeèanin koji se odluèio registrirati na vaš forum, i igram V:tES. Pretežno volim combat deckove, rush ili intercept. (Oseboi mi uz Brujahe prilièno pomažu u tome, a ni Christopher Houghton nikad nije na odmet)
i šta bi sada trebali=?
evo ja volim rush kupi si pivo hehehe
- PhantomLord
- Resurrection
PhantomLord wrote:... U svakom slučaju, shvatio sam da ne možeš napraviti deck od 90 karata koji će optimalno iskoristiti više od 3 discipline... Jer, budimo realni, ako ćeš raditi deck koji će raditi više stvari, treba ti više od tri discipline. Bleed sa Presenceom ili Dominateom, combat sa Proteanom ili Potenceom, zaj***t protivnika sa corruption counterima, manipulirati sa ash heapom, sve to zahtijeva jako puno različitih disciplina, što ti razvodni deck i zapravo ne radiš ništa, i dobijaš batine, a priznajmo, svaki igrač voli pobjeđivati, ne toliko koliko igrati, ali pobjeda je uvijek slatka... No, to je ipak diskusija za generalni forum...
Zapravo 4 discipline je gornji limit za optimum; jednostavan primer je ubacivanje bloodlinesa u dek koji imaju 2 iste discipline sa klanom s kojim ih mesas i neku svoju posebnu.
Toolbox dek ne radi SVE vec samo osnovne stvari: bleed, combat, bloat, vote, intercept, i to naravno opet ne sve od toga.
Toolbox je u stajnu da napravi koji dobar blid i prebije protivnika u kojoj borbi ili slicno i to ako mu se lepo sloze karte ali inace ne radi nista posebno, samo s obzirom da radi par razlicitih stvari moze izaci na kraj sa razlicitim dekovima preja ili predatora.
Npr uzmes da ti kripta bude cel/pot/pre princevi tako da mozes da blidujes i glasas sa Pre, bijes sa Pot i Cel i interceptujes sa Second Tredition-ima.

-
- Blago kluba Zmaj
- Dawngreeter
2nd Trad-heavy Prince deck je verovatno najsavrseniji koncept koji sam ikada video. Poseban akcenat na Princes With Guns. Susta jednostavnost, nema kriticne slabosti jer nije usko fokusiran, ne pati od problema kriticnih karata koje moraju da dodju, ima ogromnu versatilnost bez opterecivanja bilo koje posebne discipline... I looooove it :D

- PhantomLord
Brujah prinčevi su baš savršeni za jedan bruise bleed deck, naravno ako imaš sve tri discipline na superiornom... Zapravo, kad bolje razmislim, sam koncept bruise bleed decka uopće nije loš... Jedino ga j**e Deflection... A ako ti ponestane bleed karata u handu, možeš uvijek u normalan bleed za 1, ostaje ti Edge, bleedaš protivnika, a on te ponekad pusti, a ponekad i ne, jer zna da ćeš ga namarisat 'ko budalu... Također, 'ladno možeš ubaciti Haven Uncovered za one situacije kad imaš combat karata kojih se treba riješiti, a na stolu je neugodan vampir koji radi probleme, poput Arike... :D (samo da mi se dočepati Second Tradition: Domain - a...)
Samo još nešto, u opasnosti da ispadnem glup, ali, tko pita, ne skita... Što zapravo znači bloat? Punjenje vampira koliko god možeš sa bloodom ili šta? Meni je ta riječ strana jer je to izraz koji ovdje nikad ne koristimo... Zahvaljujem...
Samo još nešto, u opasnosti da ispadnem glup, ali, tko pita, ne skita... Što zapravo znači bloat? Punjenje vampira koliko god možeš sa bloodom ili šta? Meni je ta riječ strana jer je to izraz koji ovdje nikad ne koristimo... Zahvaljujem...
I know I'm going overboard, but I'm doing it with style... ^_^
-
- Blago kluba Zmaj
Pod terminom "bloat"mislimo na punjenje poola sto je vise moguce. Tj, stavis dva hunting grounda, bloodolove, minion tap i sl, i ko sta radi ti punis sebi pool. Ovde ima par igraca koji su to doveli do savrsenstva - izbace desetku, urade minion tap, i sa akcijom vrate svu krv na vampira. Odradi to jos sa nekom ko ima thaumaturgy i theft of vita, pa da vidim da te neko presretne...
Bloat based deck je bolest. baziras deck na tome da su ti vampiri dovoljno jaki i imas dovoljno karata da mozes da se branis sa njima, a u medjuvremenu pumpas sebi pool dok ne dobijes dovoljno da te bude bas briga sta ce ostali da rade
Bloat based deck je bolest. baziras deck na tome da su ti vampiri dovoljno jaki i imas dovoljno karata da mozes da se branis sa njima, a u medjuvremenu pumpas sebi pool dok ne dobijes dovoljno da te bude bas briga sta ce ostali da rade