Vampire: the Eternal Struggle - opsta diskusija
Moderator: Moderators
-
- Blago kluba Zmaj
Da li se prekrivenost knjigama fizike, elektrotenike i uputstvima za c++ moze definisati koa adekvatno okruzenje za torpor?
Zavrsavam sa ovim cudima za sledeci vikend, pa mozemo od tada i da se vidjamo, i da se igramo, i da se dogovorimo za onaj put, ako su ljudi i dalj ezainteresovani.
I naravno, trebace mi saveti od tebe i nikice za konstrukciju vote deck-a koji moze nesto konstruktivno da uradi sa kartama koje posedujem. Ideja mi je da stavim princeve (uglavnom ventrue i toreador) koji imaju dominate, presence i auspex i/ili potence. Da spil sadrzi dosta bleed redirectova, i dovoljno vote and bloat karata. Medjutim, kako u taj spil da uglavim i archone i anatheme, kada vampiri bas i ne mogu da se tuku? Saveti bi dobro dosli.
Zavrsavam sa ovim cudima za sledeci vikend, pa mozemo od tada i da se vidjamo, i da se igramo, i da se dogovorimo za onaj put, ako su ljudi i dalj ezainteresovani.
I naravno, trebace mi saveti od tebe i nikice za konstrukciju vote deck-a koji moze nesto konstruktivno da uradi sa kartama koje posedujem. Ideja mi je da stavim princeve (uglavnom ventrue i toreador) koji imaju dominate, presence i auspex i/ili potence. Da spil sadrzi dosta bleed redirectova, i dovoljno vote and bloat karata. Medjutim, kako u taj spil da uglavim i archone i anatheme, kada vampiri bas i ne mogu da se tuku? Saveti bi dobro dosli.
- Resurrection
Nije problem, sto se mene tice mozes racunati i na moje karte konje necu koristiti za turinr u HR. Ako igras vote'n'bloa zajebi kombat.
Nemam pojma sta je sa ljudima u poslednje vreme.
Dawngreetera nigde nema a bio je koliko-toliko aktivan bar na forumu.
Uzeo covek turnr i povukao se na vrhuncu karijere:D
Nemam pojma sta je sa ljudima u poslednje vreme.
Dawngreetera nigde nema a bio je koliko-toliko aktivan bar na forumu.
Uzeo covek turnr i povukao se na vrhuncu karijere:D
-
- Blago kluba Zmaj
Mozete i na moje ali ih nema bas mnogo. Ok, vote&bloat deck, sto bi znacilo dosta govern the unaligned i dosta kine resources kontested i sl. koliko cega konkretno, jer planiram da mi se crypt sastoji od vampira od 5 do 8 kapaciteta (konkretno one dve princeze, toreador i ventrue, koje dobijes u promo deckovima x3 (imam ih x2, ali nacice se jos), kao i kohn rose, jer ima i auspex i dominate i presence, a 5ica je. to je 9 vampira vec. koga da uzmem za 4tog?)
Takodje, da li se isplati stavljatipulse of the cannaile? Nemam voter captivation to ce mi definitivno trebati. Od combat carata predpostavljam da ce mi trebati strike:combat ends stvarcice. Da li da stavljam oruzja (tipa jedno ili dva da se nadju)? Da li da stavljam 10ke u spil ako imam samo jedan primerak iste?
Takodje, da li se isplati stavljatipulse of the cannaile? Nemam voter captivation to ce mi definitivno trebati. Od combat carata predpostavljam da ce mi trebati strike:combat ends stvarcice. Da li da stavljam oruzja (tipa jedno ili dva da se nadju)? Da li da stavljam 10ke u spil ako imam samo jedan primerak iste?
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
ok,mislim da već većina znate o čemu govorim,
mislim da će turnir biti u subotu(sabbath)14.10.2006.al nije još sigurno tako da ću to potvrditi ili promijeniti do srijede!
potvrđen dolazak mnogih eminentnih figura hrv i svjetske političke-combat-bleed scene,od antiventrua,tremere,toreadora,nosferatua,malkavian,lasombri i tzimitzea do gargoyleava,jel bit će svega,naravno dođem i ja tamo!
ehm(ovo mi nisu discipline za deck,fali mi još jedna )
EDIT DATUMA ESSEKONA: 10/11/12 STUDENOGA 2006
sad san razgovara sa princom osijeka anon koja mi je rekla ispravan datum turnira. kako ess traje tri dana vtes ce se odrzati 11.11.'06.
mislim da će turnir biti u subotu(sabbath)14.10.2006.al nije još sigurno tako da ću to potvrditi ili promijeniti do srijede!
potvrđen dolazak mnogih eminentnih figura hrv i svjetske političke-combat-bleed scene,od antiventrua,tremere,toreadora,nosferatua,malkavian,lasombri i tzimitzea do gargoyleava,jel bit će svega,naravno dođem i ja tamo!
ehm(ovo mi nisu discipline za deck,fali mi još jedna )
EDIT DATUMA ESSEKONA: 10/11/12 STUDENOGA 2006
sad san razgovara sa princom osijeka anon koja mi je rekla ispravan datum turnira. kako ess traje tri dana vtes ce se odrzati 11.11.'06.
life to death
-
- Blago kluba Zmaj
ovo mi fenomenalno odgovara - nista, odoh danas na njihov forum da vidim za detalje. Idemo definitivno, zar ne?
On a diferent note: vikend posle toga je turnir u whfb u beogradu kao i takmicenje u farbanju i konvertovanju - bice nama novembar zanimljiv
Sem zlog i mene, da li je jos neko zainteresovan? Nikice, kragujevcani?
On a diferent note: vikend posle toga je turnir u whfb u beogradu kao i takmicenje u farbanju i konvertovanju - bice nama novembar zanimljiv

Sem zlog i mene, da li je jos neko zainteresovan? Nikice, kragujevcani?
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
- PhantomLord
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
Jel se raspitivao neko oko prevoza i ostalog?
Postoji mogucnost da se ide kolima ali treba resiti par stvari oko toga.
Ja jos uvek ne znam kad imam ispite i da li ce me to spreciti.
Ljudi, nemojte da ja moram da vas cimam oko svega, angazujte se malo.
Ako mozete da idete idite a ako bas ne odgovara datum mozda mozemo da probamo da pomerimo.
Jos jedna stvar: javite mi ko bi sta zeleo da se naruci od WW vezano za VtES, a ja bi trebalo to da prosledim Osjecanima pa cemo ili preuzeti licno ili postom. Porudzba bi trebalo da stigne najkasnije do sredine Decembra (ne vole ih distributeri ali treba poceti odnekud).
Nemojte mi slati zahteve ako niste 100% sigurni da to zelite jer ce se napraviti problem zalihe VtES koje niko nece kupiti zbog cega ce se sjebati veza sa distributerima koja je i onako labilna.
Mozda mali problem je sto je deadline do cetvrtka (2 dana), kad moram znati ko sta hoce. Nemojte nerucivati gomilu stvari jer ako ne budemo u mogucnosti da ih preuzmemo ima da nas jebe postarina. Ako ovo odradimo kako treba lakse cemo se opskrbljivati i ubuduce.
Postoji mogucnost da se ide kolima ali treba resiti par stvari oko toga.
Ja jos uvek ne znam kad imam ispite i da li ce me to spreciti.
Ljudi, nemojte da ja moram da vas cimam oko svega, angazujte se malo.
Ako mozete da idete idite a ako bas ne odgovara datum mozda mozemo da probamo da pomerimo.
Jos jedna stvar: javite mi ko bi sta zeleo da se naruci od WW vezano za VtES, a ja bi trebalo to da prosledim Osjecanima pa cemo ili preuzeti licno ili postom. Porudzba bi trebalo da stigne najkasnije do sredine Decembra (ne vole ih distributeri ali treba poceti odnekud).
Nemojte mi slati zahteve ako niste 100% sigurni da to zelite jer ce se napraviti problem zalihe VtES koje niko nece kupiti zbog cega ce se sjebati veza sa distributerima koja je i onako labilna.
Mozda mali problem je sto je deadline do cetvrtka (2 dana), kad moram znati ko sta hoce. Nemojte nerucivati gomilu stvari jer ako ne budemo u mogucnosti da ih preuzmemo ima da nas jebe postarina. Ako ovo odradimo kako treba lakse cemo se opskrbljivati i ubuduce.
Ok, josh jednom ja sam za i mogu su priustiti odlazak do osjeka... ali mi ne pada na pamet da idem sam (smorio bi se) treba mi josh minimalno dvoje ljudi. Ja i nikica se mozhemo raspitati na njihovom forumu sto se tice smestaja (motel, hostel... nesto privatno, neka kripta :lol: ) Sto se tice narudzhbina 100% tremeri i ako neko oce da se istalimo za bustere pa onda da se podeli (busteri trece edicije ARGGHJT ocu mirror walk)
life to death
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
Ima voz sigurno a pogledaj i na sajtu zleznica srbije oko nekih popusta za prevoz. Imas razne ugovre Balkanskih zeleznica i kojecega pa moze da ispadne dosta jeftino.
Treba proveriti kad idu vozovi nazad za BG pa ako je moguce vratiti se isto vece.
Treba proveriti kad idu vozovi nazad za BG pa ako je moguce vratiti se isto vece.
- Resurrection
Beograd -Zagreb
voz |polazak |dolazak
210 |06:10 |13:06
414 |10:55 |17:44
418 |13:30 |20:43
412 |15:30 |22:35
410 |21:55 |05:35
Kapiram da do Osijeka treba oko 4 sata jer ovi isti vozovi idu kroz Sid a tamo su za 3.
A ko mi je dobra racunica onda bi voz iz ZG-BG (za povratak) bio u Osijeku u 3 ujutro.
voz |polazak |dolazak
210 |06:10 |13:06
414 |10:55 |17:44
418 |13:30 |20:43
412 |15:30 |22:35
410 |21:55 |05:35
Kapiram da do Osijeka treba oko 4 sata jer ovi isti vozovi idu kroz Sid a tamo su za 3.
A ko mi je dobra racunica onda bi voz iz ZG-BG (za povratak) bio u Osijeku u 3 ujutro.
-
- Blago kluba Zmaj
cek gde ej osjek u hrvatskoj - blize nama ili blize sloveniji? Jer ako je blize nama bolje bi bilo da idemo nekako direktno. meni je iskrso problem jer nisam siguran da cu imati kesa za put.
Cene karata za voz do zagreba su 3300 dinara po osobi, ali ako ide grupa dobije se popust (nas trojca smo platili 6600 ukupno kada smo letos isli u zagreb na wh40k turnir)
povratne vozove imamo u 16 ili 17 i oko 23 ili ponoc. Na ovaj u 16 ne mozemo da stignemo a posle ovog u ponoc prvi sledeci je oko 5 ujutru.
Cene karata za voz do zagreba su 3300 dinara po osobi, ali ako ide grupa dobije se popust (nas trojca smo platili 6600 ukupno kada smo letos isli u zagreb na wh40k turnir)
povratne vozove imamo u 16 ili 17 i oko 23 ili ponoc. Na ovaj u 16 ne mozemo da stignemo a posle ovog u ponoc prvi sledeci je oko 5 ujutru.
- Resurrection
Osjijk je 137 km vazdusnoom linijom od BGa.
Blize je nama nego Zagrebu.
Svi polasci/dolasci>klik
Ako ovim vozovima do ZG treba 7 sati trebalo bi da su u Osijeku za 3,5-4 sata.
Trebalo bi svi da prolaze kroz Osijek ali to je manji problem za raspitati se ako ne saznam na netu.
Blize je nama nego Zagrebu.
Svi polasci/dolasci>klik
Ako ovim vozovima do ZG treba 7 sati trebalo bi da su u Osijeku za 3,5-4 sata.
Trebalo bi svi da prolaze kroz Osijek ali to je manji problem za raspitati se ako ne saznam na netu.
Last edited by Resurrection on Wed Oct 04, 2006 9:29 pm, edited 1 time in total.
- Resurrection
Iskopao sam jos neke podatke ali po njima ispada da se do OS putuje 7 sati a do ZG cak 13(?!)
Posto je to racunato preko nekog programa mozda su izpovezivali neke lokalne vozove jer ako se pogleda ruta ispada da staje kod svake bandera a ovo je medjunarodni voz tako da bi trebalo da preskace skoro sve.
Posto je to racunato preko nekog programa mozda su izpovezivali neke lokalne vozove jer ako se pogleda ruta ispada da staje kod svake bandera a ovo je medjunarodni voz tako da bi trebalo da preskace skoro sve.
- Resurrection
Za sve ove godine nisam se ovoliko odusevio postojanjem interneta :D
Last edited by Resurrection on Wed Oct 04, 2006 9:31 pm, edited 1 time in total.
Ljudi ne komplikujte stvari, autobus do osjeka ide oko 4 sata u vrh glave.
Osjek je udaljen od granice oko 20 km a od Beograda do Novog Sada ima isto ko od Novog Sada do Osjeka. Ajde pobogu pa niste bre valjda bili toliko mali kada smo se raskantali znate valjda gegrafiju Jugoslavije. Pogledajte na vashim auto kartama, atlasima ili globusima levo od Novog Sada dodjite do granice pa onda malo gore TADAM Osjek
Osjek je udaljen od granice oko 20 km a od Beograda do Novog Sada ima isto ko od Novog Sada do Osjeka. Ajde pobogu pa niste bre valjda bili toliko mali kada smo se raskantali znate valjda gegrafiju Jugoslavije. Pogledajte na vashim auto kartama, atlasima ili globusima levo od Novog Sada dodjite do granice pa onda malo gore TADAM Osjek
life to death
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
nikice, ti bas imas slobodnog vremena... ne verujem da voz koji krece iz beograda prolazi kroz osjek - ali mogu da se raspitam.
My plans to go with you have been seriously twarted, jer je moje finansisko stanje jako smanjeno. Da li cu ici necu znati do sredine sledece nedelje (ouch) ali najverovatnije necu sada. U novembru idem sigurno.
My plans to go with you have been seriously twarted, jer je moje finansisko stanje jako smanjeno. Da li cu ici necu znati do sredine sledece nedelje (ouch) ali najverovatnije necu sada. U novembru idem sigurno.
- PhantomLord
- PhantomLord
-
- Blago kluba Zmaj
- PhantomLord
-
- Blago kluba Zmaj
- PhantomLord
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
Ooo, jeste u subotu 10.2.2007 u klubu Black Dragon sa pocetkom u 18 casova, dakle treba biti tamo u 17:45.
Cuo sam da si nesrecena zena i da si izvukao 4 Arike?
A jel ti treba:
Wasserschloss Anif, Austria
Type: Master
Requires: Tremere
Master: unique location.
During your master phase, a Tremere you control may move 1 blood to this card. During your influence phase, you may tap this card to move all counters on this card to a Tremere in your uncontrolled region. This card may be burned by any minion as a (D) action; Malkavians get +1 stealth when attempting that action.
Corpse Minion
Type: Retainer
Cost: 1 pool
Ghoul with 1 life.
Vampire with this retainer may burn X blood to get +X intercept for the current action.
Destructive Secrets
Type: Action
Requires: Nosferatu
Cost: 1 blood
+1 stealth action.
(D) Choose any minion; the chosen minion cannot block Nosferatu until the end of the turn.
I jos jedan primerak voljenog ti Harroda?
Cuo sam da si nesrecena zena i da si izvukao 4 Arike?
A jel ti treba:
Wasserschloss Anif, Austria
Type: Master
Master: unique location.
During your master phase, a Tremere you control may move 1 blood to this card. During your influence phase, you may tap this card to move all counters on this card to a Tremere in your uncontrolled region. This card may be burned by any minion as a (D) action; Malkavians get +1 stealth when attempting that action.
Corpse Minion
Type: Retainer
Cost: 1 pool
Ghoul with 1 life.
Vampire with this retainer may burn X blood to get +X intercept for the current action.
Destructive Secrets
Type: Action
Requires: Nosferatu
Cost: 1 blood
+1 stealth action.
(D) Choose any minion; the chosen minion cannot block Nosferatu until the end of the turn.
I jos jedan primerak voljenog ti Harroda?
-
- Blago kluba Zmaj
- Resurrection
-
- Blago kluba Zmaj
Zasto izmisljam nemoguce? Pa ti furas svoej ventrue antitribue sa auspex-om a auspex nije ventrue discipline. Ali igrom slucaja kako ga tvoji vampiri imaju imas ga u deku. Ili slicno. Covece necu da pravim deck koji kaze: e ako hocu celerity MORAM brujah, nego cu lepo da napravim deck pa koje discipline imaju vampiri te karte cu da stavljam. harrod ima celerity. Ako ima 3 haaroda u cripti, jedan ce sigurno da izadje. Sto onda da nemam karte za njega?