Znam da ste svi za ali i da ce da se svede na to da idemo nas 4 max i da je put do ZG najveci problem.Zeleni wrote: Ovako redom, pokusavam dogovoriti ligu. Tocnije prave turnire nekoliko puta godisnje, trenutno pregovaram sa Lovretom, a zlostavljati cu i tebe. Za osjecane nije problem njih cu vec natjerati da se sloze sto god odlucim.
Uglavnom cuo sam se sa Anom i dosadilo nam je ovako igranje vtesa. Uglavnom zelja nam je bar svaka 3 mjeseca napraviti jedan "medjunarodni" turnir.
Moja ideja je sa se probamo dogovoriti, 4 turnira godisnje, jedan BG, OS, ZG i cetvrti po dogovoru. Na koja bi smo pozvali igrace iz ostalih gradova, znao bi se mjesec i okvirno datum, a svi mozemo 3 puta godisnje otici negdje. Volio bih da nam dodju i Madjari ili da mi odemo negdje kod njih.
Za Osjecane ja garantiram da idemo na turnir u BG i ZG, Budimpeštu ili gdje god vec, dolazi nas minimalno 5, a vjerojatno bar 2 puna auta. Tako da na nas mozete racunati.
Htio samo se zbog studenata dogovoriti za mjesece, 3, 6, 9 i 12 su mi OK, ali kako se dogovorimo, mogu i neki drugi. Ono sferakon, esekon ili neki kon pa sklopimo ugodno sa korisnim ili da idemo samo specijalizirano vtes? Uglavnom ako mozes dogovoriti u svojoj sredini grupu zainteresiranih igraca za ivaj nacin igre volio bih da pokusamo to realizirati.
Glasajte i obrazlozie odgovor da ne bih racunao glasove ljudi koji ni ne igraju Vtes.