TACTICA-SKORNE

Moderator: Moderators

Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Re: TACTICA-SKORNE

Post by Pendargon »

CC infanterija od Cygnara ne radi golog *****.
Reci to gospodinu epic strikeru... On je jedan fin i nasilan gospodin koji dolazi da te grozno povredi svojim one wound infantrijem u cc-u. :twisted:
Prije nego mi sad 4 Cryxovca sjednu za vrat -sa osvajanjem turnira i listama sa i bez Bane knightova :lol: - svi se slažemo da kad ti armiju vodi Mr. Caine bilo šta bilo protivnička infanterija ide kući sa suzom u oku- a ON... O:) ...odšeće u zalazak sunca
Cudno...
Nisam primetio da su moji Bane thrallovi impresionirani. A ni moji bane knightovi dok je mr. Goreshade around... ili Coven...

da pun-ujem : Undeadi verovatno ne umeju da placu, a u zalazak sunca se odlazi samo uz Torukov blessing :twisted: :twisted:
Image
ImageImageImageImageImage
Knight

Post by Knight »

WM nagradjuje balansirane liste, tako da Cygnar u armiji uvek ima razloga za dobar close combat modul. I ja sam u pocetku smatrao da cu dobiti mnogo bolji efekt za poene ako napravim super shooty listu (previse staza sa GW igrama) i to moze da radi, ali.. onda sam odigrao desetak partija sa Bojanom, i sve mane takve armije su iskocile na videlo. To je lep takticki problem - ako imas pucacku armiju u koju utrci drakun i jedinica konjice, mozes li nekako u svom krugu da pobedis? jer, iza njih stize ostatak protivnicke armije.

:)

Sada, sto se tice izbora nasih CC trupa, Stormguard ima najbolji odnos cena/performanse, ali je u principu bojle uzeti min. jedinicu konjice i dodati Katarinu po potrebi. Plus dva-tri merc soloa. Naravno da ovo pada u vodu sa nekim od Cygnarskih kastera, eStryker npr. ne koristi ni jednog merca, a ptitom je najbolji beatdown kaster za nas.

Vezano za ovu diskusiju, lepo je da konacno 'pucacka frakcija' dobija jedinicu pucaca koji stoje rame uz rame sa widowmakerima...
FGSerbia

Post by FGSerbia »

Pendargon wrote:We should maybe have tactica : Hordes, and tactica : warmachie subforums
I agree though they cross quite regularly. I also note that tactica Skorne has got about 4 posts with Skorne info in it!
Pendargon wrote:where we could copy my Cryx tactica
No need to lower the tone unless we have too :wink:

Do we go with 3 sticky threads Call to Arms, Warmachine Tactics, Hordes Tactics or ask for 2 subforms under this one?
Zekina banda

Post by Zekina banda »

I would stick with sticky 8O
No need for subforum
Image
Izgubio je sve ko nije razumeo da je pobeda bila nesto drugo
http://offgridttgamers.blogspot.rs/
stari blog http://waxerspasttime.wordpress.com/
Locked

Return to “Warmachine i Hordes”