Najgori modeli u Warmachine/Hordes...
Moderator: Moderators
- bojan
- WH rulesmaster
Najgori modeli u Warmachine/Hordes...
Everblight Archer-i, ubedljivo.
Ocajno modelirani, detalji na nivou starog Olivera, katastrofalna lica, svaki od njih bez ikakvog razloga iz 75 delova koji se ne uklapaju.
Eto morao sam malo da olaksam dusu...
Dodajte svoje "favorite"!
Ocajno modelirani, detalji na nivou starog Olivera, katastrofalna lica, svaki od njih bez ikakvog razloga iz 75 delova koji se ne uklapaju.
Eto morao sam malo da olaksam dusu...
Dodajte svoje "favorite"!
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
Re: Najgori modeli u Warmachine/Hordes...
Bile thrallovi - ruzni kao noc. Ali se bar ne sastavljaju, a i korisni su, pa ih nekako moras imati... :D :oops: 

- TheSerbianRaven
Nije da bas imam model koji mi ja jako gadan, ali reckonerova glava mi je uzasno glupa.mala je, siljata i daje utisak preplasene kornjace u oklopu koji joj je prevelik za makar 3 broja. Taj jack bi sa castigatorovom glavom izgledao neuporedivo bolje.
Eiryss, Eiryss, Eiryss kako to zvuci, covece! Ali najbolje je sto ce Kreos ubiti tu Eiryss. Ubice je nezno, ali snazno! Da, to nije onaj Kreos sto je sebe proglasio za jadnika, ne ovo je novi Kreos, epski Kreos, super-grand-exemplar Kreos, kralj zena.
Modeli konja od menotha.... znaci u to ne mozete da poverujte dok ne vidite...
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
- Basilisk Drake aka Muska Skornova Zaba.
Zenska zaba uzivo izgleda bolje, pogotovo kad joj se malo smanje oci.
Valjda cu je uskoro pofarbati.
- Prime Vladimir. Mada sam njemu uspeo podariti ljudsko oblicje uz malo konvertovanja.
Zenska zaba uzivo izgleda bolje, pogotovo kad joj se malo smanje oci.
Valjda cu je uskoro pofarbati.
- Prime Vladimir. Mada sam njemu uspeo podariti ljudsko oblicje uz malo konvertovanja.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- joggy
- Hronos
uhhhh konkurencija je zestoka tu :lol: . Da i ja bi izdvojio everblight archere, menoth konje i debelog rusa (samo za sutica u nedoumici, nije shunka)
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
Definitivno najgori model mi je ovaj unit

ALi ima jos mnogo koji su podjednako losi... Nikada privateer press nije imao sve lepe figure, ali trend pravljenja sve losijih figura mi se uopste ne svidja...

ALi ima jos mnogo koji su podjednako losi... Nikada privateer press nije imao sve lepe figure, ali trend pravljenja sve losijih figura mi se uopste ne svidja...

- bojan
- WH rulesmaster
Ja ne govorim model mi je ruzan/lep je - ja kod j****** archera pricam o nedostatku delova lica... Sto mi je potpuna misterija jerbo su Swordsmen-i skroz pristojno uradjeni, a radio ih je isti covek u otprilike isto vreme...xclub wrote:Definitivno najgori model mi je ovaj unit
Ne bih se slozio - kvalitet im se prilicno popravio - pogledaj recimo pirate pa ih onda upredi sa nekim figurama sa pocetka (Prvi Vlad recimo)......ali trend pravljenja sve losijih figura mi se uopste ne svidja...
CYNIC, n.
- TheSerbianRaven
Doduse jedno je kada se nekome ne svidja kako je model osmisljen, a drugo je kada je gadan zato sto je lose izvajan. Eto recimo ne svidja mi se koncept Idrianaca, jako mi se ne zlazu azteci/talibani, ali u unitu ima mnogo razlicitih figura, i sve su veoma detaljne, vidi se trud.
Mada ne bih se slozio da se pogorsavaju. Od ovoga sto vidjam iz legendsa ima jako lepih modela - reznik, strangeways, withershadow combine, meni je cak i Yuri dobar. A i IK figure su poceli da prave malo lepse.
Mada ne bih se slozio da se pogorsavaju. Od ovoga sto vidjam iz legendsa ima jako lepih modela - reznik, strangeways, withershadow combine, meni je cak i Yuri dobar. A i IK figure su poceli da prave malo lepse.
Eiryss, Eiryss, Eiryss kako to zvuci, covece! Ali najbolje je sto ce Kreos ubiti tu Eiryss. Ubice je nezno, ali snazno! Da, to nije onaj Kreos sto je sebe proglasio za jadnika, ne ovo je novi Kreos, epski Kreos, super-grand-exemplar Kreos, kralj zena.
@Beta
Mozda su lose odliveni... Pukao kalup ili nesto slicno... Ili ne?
Secas li se koliko IF Uhlani imaju delova? Ja se nisam mogao nacuditi kada sam ih postepeno rastavljao... Svaki od njih ima:
-dve polovine konja
-konjsku glavu
-konjski rep
-razdvojene noge
-trup
-desna ruka+koplje
-leva nadlaktica+podlaktica+stit
-plast
Pri cemu trup i noge su sigurno mogli da se liju iz komada...
Secas li se koliko IF Uhlani imaju delova? Ja se nisam mogao nacuditi kada sam ih postepeno rastavljao... Svaki od njih ima:
-dve polovine konja
-konjsku glavu
-konjski rep
-razdvojene noge
-trup
-desna ruka+koplje
-leva nadlaktica+podlaktica+stit
-plast
Pri cemu trup i noge su sigurno mogli da se liju iz komada...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- bojan
- WH rulesmaster
Cini mi se da nije stvar u tome jerbo su svi modeli isti - jedino ako je bas u box+josh dva blister-a upao skart, ali to mi izgleda malo verovatno. Ako sutra dodjes kod starca videces ih uzivo...Shunka wrote:@Beta
CYNIC, n.
Kayazi assasins, i naravno High exemplar Gravus. Dobro je neko primetio, da ime je kvalitet skulpta postao dosta losiji. Doduse ja bi rekao neravnomeran, sto me cudi, posto ipak po nekoj logici kako se firma razvija tako kvalitet raste. Uopste mi nije jasno da ne mogu da angazuju kvalitetne skulptore, ili bar one koji znaju da naprave konje. Neverovatno na sta im lice konji, zaista (pogotovu menotski).