Mini 40K turniri u klubu Zmaj
Moderators: Telion, Hypodermic
Re: Mini 40K turniri u HS-u
Prijava.
Zerg..a ti uostalom mozes i da igras sa CSM..verujem da su oni mnogo bolji od Tyranida u CP..
A Tyranide uzmes kada budemo igrali sledeci turnir..u normalne poene..

A Tyranide uzmes kada budemo igrali sledeci turnir..u normalne poene..
"MISSION SUCCESSFUL! Once again, I...Cato Sicarius..."
Ljudi ja ne whine-ujem, samo hocu da naglasim da je dzaba da tiranidima smisljate kucna pravila za ovaj turnir jer u 400 poena ako ne ponesete hrpu Genestealera, sve druge armije ce ih pobediti zatvorenih ociju. A sinapsa Genestealerima ne treba toliko, dakle da li Tiranidi imaju sinapsu ili ne je ovde nebitno.
A ja mozda dolazim sa Genestealerima, ali verovatno ne jer bi mi bilo dosadno da igram sa armijom u kojoj imam samo Genestealere.
A ja mozda dolazim sa Genestealerima, ali verovatno ne jer bi mi bilo dosadno da igram sa armijom u kojoj imam samo Genestealere.
Posto vidim da vam Combat Patrol pravila bas ne odgovaraju pormenicu pravila turnira..
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-nema spec. pravila,
-igramo u 500 poena obavezna je samo 1 Troop-a, koja je jelte 1+, dok je SVE ostalo 0-1.
-5 bitki igramo (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi jedna bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
Ovi koji su se do sad prijavili..racunam ih i da ce igrati i na ovom.. E pa sad vam je dozvoljeno sve..pa izvol'te..pocnite sa smisljanjem planova za dominaciju.. :P
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg
6. (Histericni, jel 'oces sad da se igras..?)
7.
8.
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-nema spec. pravila,
-igramo u 500 poena obavezna je samo 1 Troop-a, koja je jelte 1+, dok je SVE ostalo 0-1.
-5 bitki igramo (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi jedna bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
Ovi koji su se do sad prijavili..racunam ih i da ce igrati i na ovom.. E pa sad vam je dozvoljeno sve..pa izvol'te..pocnite sa smisljanjem planova za dominaciju.. :P
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg
6. (Histericni, jel 'oces sad da se igras..?)
7.
8.
..rece covek koji vodi Genestealer Cult.. :DZergLord wrote:ali verovatno ne jer bi mi bilo dosadno da igram sa armijom u kojoj imam samo Genestealere.
- Histericni Istoricar
- Kапитан Рубинщайн
Ne igram. Ako vam bude hvalio covek onda cu.
Ako bi se neko igrao, a nema sa cime moze uzeti moje modele.
Ako bi se neko igrao, a nema sa cime moze uzeti moje modele.
U jednog Bocu, mi verujemo!
Pa ja ne vodim 100% Genestealere, uvek su tu neki Liktori, Deathleaper i Tyrant/Tervigon.Telion wrote:..rece covek koji vodi Genestealer Cult.. :DZergLord wrote:ali verovatno ne jer bi mi bilo dosadno da igram sa armijom u kojoj imam samo Genestealere.

Prijava!
"More than any time in history mankind faces a crossroads. One path leads to despair and utter hopelessness, the other to total extinction. Let us pray that we have the wisdom to choose correctly."
Woody Allen
---
http://dorianm.deviantart.com/
Woody Allen
---
http://dorianm.deviantart.com/
- VicTheTrader
Prijava.
When in deadly danger, when beset by doubt, run in little circles, wave your arms and shout. - parody of the litany of command
Hurry up before we all come to our senses! - King Julien
Hurry up before we all come to our senses! - King Julien
Stavite me pod "mozda", danas sam saznao da postoji mogucnost da cu u ovom semestru imati predavanje svake subote. 8O
Ajde Nemanja i mocni Antic stize u pomoc (egomania going rampant
)

Goal i have no goal Fraulein i just want eternal war "Major Montana Max"
"Après moi, le déluge"
"Après moi, le déluge"
- PeraNekron
Evo i ja da se prijavim. Svidjaju mi se pravila....veoma....
Mali spoiler : necu igrati sa nekronima.

Mali spoiler : necu igrati sa nekronima.

Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Inace, zaboravih da napomenem, sve misije ce biti kombinacije onih iz osnovne knjige pravila..znaci D3+2 obj, po 1 obj, kill poeni, razliciti deploymenti... (da ne dodje mozda do neke zabune..)
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg (mozda)
6. Dorian
7. Vic
8. Antic
9. Pera Necron (ovaj put NE sa Necronima)
10.
11.
12. Histericni-rezerva
A moze li se znati sa cime ces igrati Pero..tacnije, sa kojom armijom si smislio plan za opstu dominaciju? :P
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg (mozda)
6. Dorian
7. Vic
8. Antic
9. Pera Necron (ovaj put NE sa Necronima)
10.
11.
12. Histericni-rezerva
A moze li se znati sa cime ces igrati Pero..tacnije, sa kojom armijom si smislio plan za opstu dominaciju? :P
- PeraNekron
Zabava zagarantovana, dominacija 99% sigurna (1% manje zbog kockica
). :D
Necu da kvarim iznenadjenje, ali recimo samo da ces posle ovog turnira pozeleti da si malo bolje revizirao pravila.

Necu da kvarim iznenadjenje, ali recimo samo da ces posle ovog turnira pozeleti da si malo bolje revizirao pravila.

Last edited by PeraNekron on Mon Jan 24, 2011 11:48 pm, edited 1 time in total.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Trenutno mi na pamet pada jedna kombinacija.. BA koji su zapravo Mefiston i gomila necega da se popuni ostatak poena.. :lol:
Mislis par necega da se popuni ostatak :D
E pa ljudi.sta da vam kazem..razgovarao sam sad sa Duletom, trazio malo pomoc oko organizacije i restrikcija na ovom turniru koji dolazi. I slozili smo se da je dato previse slobode sa jedinim ogranicenjem na 1+ trupu a ostatak moze bilo sta, a da CP pravila previse "guse", tj ne dozvoljavaju Tyranidima da imaju synapsu i evo sta smo na kraju smislili (zapravo Dule malo vise, ali dbr.. :D)
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-5 bitki igramo, na pola table (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
Sledeca (i konacna ogranicenja turnira):
1. Armies are not more than 500 points.
2. You must have at least 1 Troop choice.
3. You may include a single HQ Choice, but no more than one. (Tyranidi mogu da imaju Warrior Alphu koji ne sme biti skuplji od 100 poena, a Necroni mogu da imaju Lorda ne skupljeg od 160 poena)
4. You may spend remaining points on anything else in the Codex.
5. No model can have more than 2 Wounds.
6. No special or unique characters.
7. No model can have save better than 3+ or 4+ invulnerable.
8. Vehicles cannot have a total AV greater than 33. Calculate this by adding Front, Side (only count the side once) and Rear armor values.
9. No Ordinance weapons.
Ovo su malo preradjena CP pravila..kao sto mozete videti stavljeno je 500 poena, ne 400 i dozvoljena je Tyranidima sinapsa, Necronima Lord, tako da sad svi mogu imati po HQ ako zele..nadam se da su sad svi zadovoljni, i zao mi je ako su ova nova ogranicenja unistila necije planove za dominaciju..
Izvinjavam se jos jednom zbog ovako ceste promene pravila, ali trudimo se da turnir bude sto ravnopravniji..
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg (mozda)
6. Dorian
7. Vic
8. Antic
9. Pera Necron (ovaj put NE sa Necronima ?)
10.
11.
12. Histericni-rezerva
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-5 bitki igramo, na pola table (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
Sledeca (i konacna ogranicenja turnira):
3. You may include a single HQ Choice, but no more than one. (Tyranidi mogu da imaju Warrior Alphu koji ne sme biti skuplji od 100 poena, a Necroni mogu da imaju Lorda ne skupljeg od 160 poena)
8. Vehicles cannot have a total AV greater than 33. Calculate this by adding Front, Side (only count the side once) and Rear armor values.
9. No Ordinance weapons.
Ovo su malo preradjena CP pravila..kao sto mozete videti stavljeno je 500 poena, ne 400 i dozvoljena je Tyranidima sinapsa, Necronima Lord, tako da sad svi mogu imati po HQ ako zele..nadam se da su sad svi zadovoljni, i zao mi je ako su ova nova ogranicenja unistila necije planove za dominaciju..
Izvinjavam se jos jednom zbog ovako ceste promene pravila, ali trudimo se da turnir bude sto ravnopravniji..

Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Zerg (mozda)
6. Dorian
7. Vic
8. Antic
9. Pera Necron (ovaj put NE sa Necronima ?)
10.
11.
12. Histericni-rezerva
- PeraNekron
Sada su pravila malo normalnija. Igracu sa nekronima.
Da li minijature moraju biti obojene ili...?
Ne moraju, bitno je samo da, ukoliko mozes ispratis WYSIWYG pravilo, tj da ne bude- ovaj u stvari ima ovooo, a ne to sto pokazuje i slicno.. 

Onda jedna prijava ambicioznog tyranid igraca...Telion wrote:Ne moraju, bitno je samo da, ukoliko mozes ispratis WYSIWYG pravilo, tj da ne bude- ovaj u stvari ima ovooo, a ne to sto pokazuje i slicno..
Verovatno irezervacija za dno tabele, ali bitna je zabava

Cool još jedna buba za umlaćivanje... Sorry, ali Ultramarinci ne vole bube... Ustvari vole ih, ali umlaćene :D
Samo te podsećam da obratiš pažnju na dodatne restrikcije koje važe za ovaj mini turnir, a navedene su u najavi turnira...
Samo te podsećam da obratiš pažnju na dodatne restrikcije koje važe za ovaj mini turnir, a navedene su u najavi turnira...

evo i ja da se prijavim...davno nisam igrao mogao bih malo
orci naravno...

"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-5 bitki igramo, iz osnovne knjige pravila, na pola table (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
Turnir se igra po sledecim pravilima/ogranicenjima:
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12.
13.
14.
15.
16. Histericni-rezerva
edit: doci ce i "Deca sa zoljama" verovatno, samo ne znam tacno koliko njih, tako da ce na ovom turniru biti dosta igraca-pocetnika..
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
-5 bitki igramo, iz osnovne knjige pravila, na pola table (izmedju 2-3 pauza za jelo) Limit da se zavrsi bitka je 1h, ukoliko se ne zavrsi do tada igraci mogu da zavrse Game Turn koji su zapoceli posle toga je kraj.
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12.
13.
14.
15.
16. Histericni-rezerva
edit: doci ce i "Deca sa zoljama" verovatno, samo ne znam tacno koliko njih, tako da ce na ovom turniru biti dosta igraca-pocetnika..

- Monsterman
- prokleti zabagovani forum
- joggy
- Hronos
hq i 2 rane max na modelu
Imperijalna garda ne moze da uzme hq?
marinci ne mogu da uzmu kapetana?
Imperijalna garda ne moze da uzme hq?
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
-
- Blago kluba Zmaj
Primaris Psyker ima 2 rane. tako da IG moze njega da uzme. Marinci ne mogu kapetana.joggy wrote:Imperijalna garda ne moze da uzme hq?
Ali kako je jedini uslov da imas 1 trupu, cak ni ne moras da uzimas HQ.
UPDATE! :D
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca (+1 ortak)
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12. Vukan
13. Ogi
14.
15.
16.
17. doci ce i "Deca sa zoljama" verovatno, samo ne znam tacno koliko njih, tako da ce na ovom turniru biti dosta igraca-pocetnika..
18. Histericni-rezerva
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca (+1 ortak)
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12. Vukan
13. Ogi
14.
15.
16.
17. doci ce i "Deca sa zoljama" verovatno, samo ne znam tacno koliko njih, tako da ce na ovom turniru biti dosta igraca-pocetnika..
18. Histericni-rezerva
- joggy
- Hronos
i necro lord ima 3 rane?
Imperijalni oficir je svakako neuporedivo jaci od necro lorda?
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
joggy wrote:i necro lord ima 3 rane?
Da, ima..ali je ogranicen poenima, kao i Warrior Alpha (kojeg smo dozvolili kako bi Tyranidi imali synapsu..)
I nebitno je to sto je Senior Oficir slabiji od Necron Lorda jer: Necroni su malo ubogi (osim kada ih vodi Pera.. :P ), pa da dodamo...a jos kada se igra u 500 poena, gde Garda moze da izvuce vise-manje sta oces i koliko oces..mislim da je nekako ok da Senior bude zabranjen a Lord od max 160 poena bude dozvoljen..+ ti 180 poena obavezno pojedu Warriori, tako da imas 320 poena za sastavljanje armije po zelji..a to nije bas nesto mnogo zar ne..? I jos ako ulozis u Lorda 160 +180...ostaje ti 160 poena za nesto, ne mozes cak ni jos jedne Warriore.. Za razliku od drugih armija koje mogu da vode i manje trupe i kojima i ne treba HQ, a izvedu vise nekih "kul" stvari..(izmedju ostalog i IG)

- joggy
- Hronos
eh nemojte da shvatite ovo kao da sad ja flejmujem, podrzavam taj mali turnir, samo ste uveli te neke dodatke koji nisu bas izbalansirani
Marinacki kapetan tesko da moze da kosta preko 160 poena, i ne vidim kako je jaci od necro lorda sa 60 poena opreme. isto tako svako mora da da odredjene poene u trupe. Platoon imp. garde kosta 130 poena klot. 10 marinaca kosta 160 poena bez icega. Necroni su isti ko marinci samo sa manjom inicijativom, ali sa prakticno feel no pain pravilom. Ni tu ne vidim zasto ne bi uzeo warriore. Imperijalna garda ne moze da izvede jako veliki deo svoje liste. Oruzja ili imaju ordinance, ili veci armor od 33. Sto je u redu, ne bi ni bilo dobro da se seta lemann russ recimo, samo kazem da daleko od toga da garda ima sad neke nebrojene opcije na raspolaganju.
Ako je vec dozvoljen necro lord (za tu sinapsu ne znam pravila pa je ne spominjem, mislim znam sta radi sinapsa, ne znam sta radi warrior alpha), bas ne vidim razlog zabrane senior officera.
Recimo, moglo je da bude da ako lord ima preko 2 rane ogranicava se na 2 rane, da marinacki kapetan ne moze da uzme retinue i sl, da ne moze da kosta preko odredjenog broja poena itd.
Ako je pravilo uvedeno da bi pera ipak uzeo necrone, i da neka buba ne bi bacala instinctive behavior (sto je licno nikada nisam video da neko baca a nije da sam odigrao malo partija), to je sasvim u redu.
I evo recimo chaos ne moze da izvede nijedan hq choice.
Na kraju, ovo je samo predlog i misljenje, nije mi cilj da blatim turnir.
Prijavljujem se za turnir (ozbiljno).
Marinacki kapetan tesko da moze da kosta preko 160 poena, i ne vidim kako je jaci od necro lorda sa 60 poena opreme. isto tako svako mora da da odredjene poene u trupe. Platoon imp. garde kosta 130 poena klot. 10 marinaca kosta 160 poena bez icega. Necroni su isti ko marinci samo sa manjom inicijativom, ali sa prakticno feel no pain pravilom. Ni tu ne vidim zasto ne bi uzeo warriore. Imperijalna garda ne moze da izvede jako veliki deo svoje liste. Oruzja ili imaju ordinance, ili veci armor od 33. Sto je u redu, ne bi ni bilo dobro da se seta lemann russ recimo, samo kazem da daleko od toga da garda ima sad neke nebrojene opcije na raspolaganju.
Ako je vec dozvoljen necro lord (za tu sinapsu ne znam pravila pa je ne spominjem, mislim znam sta radi sinapsa, ne znam sta radi warrior alpha), bas ne vidim razlog zabrane senior officera.
Recimo, moglo je da bude da ako lord ima preko 2 rane ogranicava se na 2 rane, da marinacki kapetan ne moze da uzme retinue i sl, da ne moze da kosta preko odredjenog broja poena itd.
Ako je pravilo uvedeno da bi pera ipak uzeo necrone, i da neka buba ne bi bacala instinctive behavior (sto je licno nikada nisam video da neko baca a nije da sam odigrao malo partija), to je sasvim u redu.
I evo recimo chaos ne moze da izvede nijedan hq choice.
Na kraju, ovo je samo predlog i misljenje, nije mi cilj da blatim turnir.
Prijavljujem se za turnir (ozbiljno).
Mislim da bi moglo da se dozvoli marincima da uzmu kapetana,samo da se ogranici poenima...
Marinci imaju Chaplaina i Librariana, nije im potreban Captain, pogotovo ne u 500 poena gde jedva uguram 2 Tac Squada i nesto Scouta..Ridji wrote:Mislim da bi moglo da se dozvoli marincima da uzmu kapetana,samo da se ogranici poenima...

A CSM ne treba uopste HQ, ja sam napravio jednu patrolu koja msm da bi komotno mogla da osvoji turnir..samo malo razmislite.. moze ovo fino da se igra, sa bilo kojom rasom, postoji opravdan razlog zasto je Tiranidima dozvoljeno da imaju Synapsu, a Necronima Lord od 160 poena.
Tako je-kako je..ogranicenja/pravila se vise nece menjati.
UPDATE!

19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12. Vukan
13. Ogi
14. Mateja
15. Joggy
16. "Dete sa zoljom 1"- Necron
17. "Dete sa zoljom 2"- Orc
18. "Dete sa zoljom 3"- CSM
19. "Dete sa zoljom 4"- Eldar
20. "Dete sa zoljom 5"- Tau ?
21.
22. Histericni-rezerva
edit- dobijena informacija od Histericnog. (imena dece su mi nepoznata, pa sam ih zato ovako napisao..nemojte se smejati, prozivati i sl.. :D )
Last edited by Telion on Sun Feb 06, 2011 2:28 pm, edited 2 times in total.
- Histericni Istoricar
- Kапитан Рубинщайн
Mislim da ce doci svi tako sam razumeo Nekronca i debelog. Znaci njih petorica.
U jednog Bocu, mi verujemo!
- Monsterman
Hoce misije/deploymenti biti odredjeni unapred, ili svako rola pred partiju, pa kako kome ispadne?
No one leaves...the Monsterican Dream
Ne, misije koje ce se igrati ce biti unapred odredjene, i bicete o njima naknadno obavesteni.. Zasad mogu da kazem da ce se verovatno Kill Poeni igrati samo jedna, dok ce D3+2 i po 1 obj. u deployment zoni biti po 2.. Videcemo za nacine deploymenta, ima jos 2 nedelje do turnira, polako..
Verovatno ce u misiji D3+2 biti izmenjeno da obj ne mogu da budu blizi 6 ili 9 incha od ivice table i 9 ili 12 incha jedan od drugog, zato sto se igra na pola table..
Toliko za sada mogu da vam kazem..a tacan raspored misija i nacina postavki bice okacen najverovatnije nedelju dana pre turnira.

Verovatno ce u misiji D3+2 biti izmenjeno da obj ne mogu da budu blizi 6 ili 9 incha od ivice table i 9 ili 12 incha jedan od drugog, zato sto se igra na pola table..
Toliko za sada mogu da vam kazem..a tacan raspored misija i nacina postavki bice okacen najverovatnije nedelju dana pre turnira.
- joggy
- Hronos
nije razmisljano o onim misijama bas za combat patrol iz velike knjige?
UPDATE! (ovaj turnir ce biti, ja mislim, najposeceniji odmah posle velikog 40k turnira u maju.. 8O ) :D
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12. Vukan
13. Ogi
14. Mateja
15. Joggy
16. "Dete sa zoljom 1"- Necronac
21. Staljin (danas mi je Dule rekao da je dao pare za ucesce)
22. Luka (brat od Ridjeg) ???
23. Rista
24.
25.
26. Histericni-rezerva
I stvarno bih vas zamolio da dodjete sto ranije mozete, vidite da nas je mnogo, dok se svi prijave, neki ce verovatno i tada praviti liste i ostalo..pa da ne bismo kasnili.
Hvala unapred.
edit : dodat igrac na spisak.
19. 2. Mini turnir,
-ucesce 200 din,
-pocetak u 11h,
9. No Ordinance weapons.
Prijavljeni:
1. Ridji
2. Milinovic
3. Boca
4. ja
5. Dorian
6. Vic
7. Antic
8. Pera Necron
9. simple
10. Damjan
11. No1
12. Vukan
13. Ogi
14. Mateja
15. Joggy
16. "Dete sa zoljom 1"- Necronac
21. Staljin (danas mi je Dule rekao da je dao pare za ucesce)
22. Luka (brat od Ridjeg) ???
23. Rista
24.
25.
26. Histericni-rezerva
I stvarno bih vas zamolio da dodjete sto ranije mozete, vidite da nas je mnogo, dok se svi prijave, neki ce verovatno i tada praviti liste i ostalo..pa da ne bismo kasnili.
Hvala unapred.
edit : dodat igrac na spisak.
Last edited by Telion on Tue Feb 08, 2011 5:58 pm, edited 1 time in total.
Igra i Rista sa marincima.
"They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In great armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Space Marines and they shall know no fear."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.
"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles
"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.
"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles
"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."