Pa ovako, od "problematicnih" stvari ima sledece : sternguard veterani melte/kombi melte ali sam ja kasnije izvalio da mi je gimajuotivno da ih nabijem u drop pod sa njihovim specijal bolterima, plus koristio bih 5 obicnih marinaca kao sternguard. Marincima bi mogao da ofarbam glave npr, da se razlikuju. Plus, jedan marinac ima plasma gun koji ne bi imao i sergeant ima plasma pistolj koji isto ne bi imao.
drugo, na razorbacka sam zalepio lascannon jer mi je izgledao lepse i onda sam kasnije shvatio da koristim assault cannon u 92.7% scenarija.
trece, nemam jump pack ni na jednom modelu a bas mi treba kapetan sa jump packom, lista bi se manje vise vrtela oko toga, plus nemam 2 kapetan modela pa bi koristio gravis armor kapetana kao normalnog (ili jump pack).
Kapiram da je ovo sve previse i da ja u principu ne mogu na turnire sa time ali sta cu, to je sve sto imam, nemam luksuz da cherry-pickujem sta mi treba
Mada, hmm, sad nesto prckam i izgleda da bih mogao da izvedem listu sa minimumom menjanja. Sve sto bi mi trebalo je taj kapetan sa jump packom, 2 obicna taktikalca (da zamene missile launcher i plasma gun) i jedan sergeant ili obican taktikalac da mi zameni sargea sa plasma pistoljem.
I to dolazim skracen jer su mi sva vozila neoptimalna, al sta sad, igra se
I naravno, ako uopste mogu sternguardi sa 3 combimelte i 2 melte da prodju kao special issue boltguns :D
U principu sam ja jos nov u 40k'u. Nisam los, if i may say so myself, ali mi fali gomila iskustva, zato bi i dosao na turnir. Jav'te mi da li ja sa ovim mogu da dodjem ili da cekam bolja vremena