Da li ti znas da su SW uvek bili broken i da ce uvek biti?
Osim toga, pise negde na pocetku topica da ce SW dobiti neke fensi mocne upgrade, ali da ce biti vrlo skupi. Uvek ce biti outnumberovani. Spec. karakteri im navodno kostaju vise od Gazgkula.
To da cu uvek biti outnumberovan sam navikao i ovako i onako.
Ali brate svejedno, video sam ove nove codexe, Orkove, IG, SM, i svi su prilicno onako pravljeni sa nekim balnsom na umu. To sto ce vukovima spec karakteri da budu skupi ne znaci mnogo kada oni za 100 poena kupuju apgrejdovani ekvivalent SM chapter mastera koji potencijalno moze da uzme sagu da postane Eternal Warrior. Pored toga ti spec karakteri i ne trebaju nesto preterano.
ja naprotiv mislim da ce biti bas takvi kako pise u rumorima. Pa treba neko i da kupi te vukove zar ne? Da bi mogo da napravis istu listu kao sto vodis sada, samo 10x bolju, moraces da kupis sve modele opet, jer ovi tvoji nemaju vucije repove i brade, i nisu ofarbani u plavo.
Downside? Kad to sve lepo budes kupio, cekaces 10-15 godina na sledeci kodeks, i do tog vremena ta lista a i sve ostalo iz tog codexa ce biti vec godinama out of date. Isto tako, polovina modela koje budes kupio za ovaj codex nece postojati u sledecem (evo vidis primer za lemman rus-a)
Joggy brate, otkud tebi ideja da cu ja bilo sta da kupujem.
Jednostavno cu uzeti moje sadasnje marince, i igrati po pravilima vukova. Jedina razlika izmedju obicnih codex modela i vukova je sto vukovi imaju dodatnu kozmetiku u vidu svih onih wolf peltova i slicnih sranja. Sve ostalo je identicno, jedino sto ce vukovi po svemu sudeci imati koji powerfist vise, a to se sve da srediti.
Jedini modeli koje ja nemam, a koji se pojavljuju u novom SW kodexu, su ovi copori vukova i vuko-jahaci. Sve ostalo je tu, i moze da se iskonvertuje sa standardnim marincima. Ja cu bukvalno moci da igram codex SW isti dan kada izadje.