Prva partija vs Athenys - head ref za etc
2 wraith knigt-a
5 warp spidera
Nights spiner
farseer with spear
3xdire avengers in wave serpent
10 guardians in wave serpent
crimson hunter
On na magije dobija doom, missforune i guide.
postqvlja se def, sve po coverima.
Ja igram prvi, ubijam jednog wraitha sa komb pucanjem ovesa stara i 4 rakete sam jednog skyray-a. Ubijam i jednog wave serpenta.
On stavlja dve rane na dva riptide-a.
Drugi potez ubijam drugog wtaitha i jos jednog serpenta.
To je to, u 6 potezu ga table, on mi ubija dva riptide-a jer sam na jednom dobio 4 puta fail,za novu a drugog pucanjem
20:0 za mene. (lik sledece dve partije dobija 20:0 neke marince i screamer star sa 4 heralda, 2 soul grindera i kairos)
druga vs necron sa:
3 barze
3 aviona
2 trupe u njihivom transportu
destroyer lord x 2
10 scaraba
gomila onih karaktera po trup unitima sa raznim pucanjim
snajperi
Lik se lose postavlja, sa jedne strane mu bezim 3 poteza od scaraba i lorda.
Uvibijam mu sve avione, barze i skoro sve.
ostaje mu na kraju petog 7 warriora koji gledaju u mog riptide koji stoji na njihivom obj i jedna barza. On mi ubio crisise sa mog.
Baca i ne igramo sesti - steta, tableo bih ga jer mi je ubio samo jednog riptide.
13:7 za mene.

treca vs white scars

3x9 bike sa grav/plazme
command squad
spec char na bike koji im daje scout, chapte master sa svim spec stit, hammer itd, lib i neka dva unita marinaca.
Dobijam da igram prvi, sa celom armijim mu ubijam chapter mastera i par jos modela iz comm squad.
on ne uspeva da me charge u njegovom prvom (9-11 mu treba).
Mij drugi potez upucavam ceo command squad sa warlordom im spec char i par ostalih bike po unitima, radjm charge svuda.
Do sestog mu ubijam sve osim 3 bike i jednog marinca. U zadnjem mu na foru uzimam relic sa ovesa/farsight koji se join jednom crisis suitu.

Nema vremena za sedmi, bezveze mu dajem line breaker i zacrsava se sa 14:6 za mene.
Prvi sam posle prvog dana, jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
To je to, update kasnije za Bocu.