Moderator: Moderators
A sto se tice mobilnosti ... imam tri sume koje su modularne a ovde sam napravio sledeci plan. Standardno pesadijsko postolje staje izmedju ograde i drveta po uzem delu postolja ... a izmedju dva drveta po sirem delu postolja, tako da nikakvih problema sa stavljanjem pesadije ne moze bitiDuc d' Elchingen wrote: Licno vise volim drvece koje je mobilno, odnosno koje mozes da uklonis ako ti je bas stalo da tu namestis figure.
Ne bi da miniram projekat ali da li moze da se uglavi AT top, oni se lepe drugacije od pesadije?žubor wrote:Hvala na komentarima
A sto se tice mobilnosti ... imam tri sume koje su modularne a ovde sam napravio sledeci plan. Standardno pesadijsko postolje staje izmedju ograde i drveta po uzem delu postolja ... a izmedju dva drveta po sirem delu postolja, tako da nikakvih problema sa stavljanjem pesadije ne moze bitiDuc d' Elchingen wrote: Licno vise volim drvece koje je mobilno, odnosno koje mozes da uklonis ako ti je bas stalo da tu namestis figure.
Ciao
Boris
Stvarno sada tek primetih da stalno nesto minirasDuc d' Elchingen wrote:Ne bi da miniram projekat ali da li moze da se uglavi AT top, oni se lepe drugacije od pesadije?
Sad ce da me ubije ko zeca...žubor wrote:Stvarno sada tek primetih da stalno nesto minirasDuc d' Elchingen wrote:Ne bi da miniram projekat ali da li moze da se uglavi AT top, oni se lepe drugacije od pesadije?
Kako god da se lepi AT top, staje bez brige jer on ide na obicno postolje ... a vec je napisano kako sam ostavljao prostor za postolja ...
Npr AT top mozes staviti u cosak i usmeriti cevku na bilo koju stranu ... takodje mozes ga stvaiti izmedju bilo koja dva drveta ...
Na kakvom postolju dolazi? Ukoliko je vece od pesadijskog nece moci da stane u COSAK ali ce moci da stane bilo gde drugde ...Duc d' Elchingen wrote: Sad ce da me ubije ko zeca...
A "osamdesetosmica"? :D
Salim se super je, a uvek ako ne moze bas da stane onako kako je igrac zamislio zamo postavis marker i kazes "tu je".
Na vecem od pesadijskog. Na isto dolazi i artiljerija.žubor wrote:Na kakvom postolju dolazi? Ukoliko je vece od pesadijskog nece moci da stane u COSAK ali ce moci da stane bilo gde drugde ...Duc d' Elchingen wrote: Sad ce da me ubije ko zeca...
A "osamdesetosmica"? :D
Salim se super je, a uvek ako ne moze bas da stane onako kako je igrac zamislio zamo postavis marker i kazes "tu je".
kako to mislis?joggy wrote:e da, glupo je da samo ti nabavljas, a mi se igramo... ja bi imo predlog da ti i dalje nastavis sa nabavkom, ali da troskove delimo tipa (platis ti, sledecu platim ja, pa nenad, pa pedja itd, ili jednostavno da cenu delimo na nekoliko ravnih casti...)
Dule, bilo bi bas lepo kad bi nam ustupili jedan delic radnje za FOW
Drugari culi ste Duleta ... prostor za sanduk/orman u kome bi smo drzali terene za Flames of War mamo!Mrzimsvee wrote:Naravno da moze.