Kao i sa svakom novom vojskom, imam ogromne dileme i nejasnoce oko farbanja. Svi saveti color shema su dobrodosli, i svi saveti za sledeca pitanja su dobrodosli.
Daklem, kako sam ja zamislio svoje nove nekrone (ovo su okvirne boje, naravno da ne nameravam identicno da farbam):
Najpribliznija slika:

Objasnjenje: kosti NMM, telo nekom tamno crvenom
Interesantna ideja, ali ja nisam ljubitelj bele boje... mozda ako neko bas da neku cool ideju:
Opet neka kombinacija crno-crveno-sivo:
Close-up:
Interesantna sema, ali ja ove boje nisam koristio u zivotu... imam neku rezervu prema uzimanju ovakve seme:
Mozda uz malo tamniju boju kosti (da vise vuce na sivo nego na belo)... odlican rad "zuba vremena":
Vrlo interesantan rad, sa odlicnim "zubom vremena", medjutim nesto mi jednostavno fali na ovoj figuri, a ne umem da objasnim sta:
Odlicno uradjeno telo, dok su koske nekako proste:
To su bile neke kolor seme koje su mi se svidele. E sad konkretna pitanja:
1. Kako se radi non metalic gold, tj. koje boje koristite za isti. Primer:
2. Isto to samo non metalic rdja? Primer:
3. Kako se radi non metalic rdja na nopn metalic metal? Primer (one tri izduvne cevi na figuri - najnizi deo figure):
4. Sta mislite, kako bi izgledalo zeleni freehand na ovakvoj figuri (tamno zelena pozadina, highlight svetlije zelen):
5. Ovo je verovatno najteze: kako se radi odsjaj? Primer:
Hvala unapred na strpljenju i odgovorima.
Pozdrav
Nenad
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!