Hvala vam svima na komentarima

Sto se tice How to-a, sad mogu jedan brzinski. Za neki foto-tut moralo bi da popriceka jer ne znam kad bih imao vremena.
Ali, nije to nista komplikovano. Ja sam radio po secanju, a mozete sad naci i na netu neku referencu.
Znaci, bitno je da se prvo vizualizira. Onda sam undercoatovao parcad drvceta crnim sprejem pa dub-ovao i drybrush-ovao da odredim gde ce mi biti pepeljaste povrsine sa Adeptus sivom i Astronomican sivom.
Zatim sam mesavinom Blood red i Suburst yellow naneo tackice gde zelim da mi bude zar, pa sam Chaos blackom izvukao sto poprecne sto uzduzne linije da bih dobio popucalo drvo. I ponovo Astronomican grey sa polu suvom cetkicom naneo tamo gde treba. Znaci, nije drybrush niti je drybrushovano jer je to sve manje-vise iscrtano pa ce se sve opet prefarbati, nego skinem boje sa cetkice taman toliko da mi je ostane dovoljno za rad a ne da je stavljam onako vlaznu i punu.
Posle toga mi se ucinilo da mi narandzasta nema dovoljno intenziteta, pa sam stavljao po tackicu
Rackhamove Royal yellow boje i na kraju presao tankim Baal redom. Znaci, uzmem malo wash-a na cetkicu pa dodirnem papirni ubrus da je ne bude previse.
Nadam se da je ovo dovoljno dobro objasnjeno
Ovo drvce sam sacuvao za sebe, em je visak, em malo vece, em se meni ucinilo kao najlepse :D