@Beta: ma mislio sam generalno, o konceptu armije... jedan unit blazing suna je ok... sve preko toga (a posebno oni "abominalni white wolf konjanici" :D - ne). Isto, konceptualno, imao bih vise "gunpowder" stvari (sva vrsta artiljerije, handgunsi, cak je i bilo koji shooter ok (odnosno preferiran u odnosu na, recimo, halberde

)).
@Musa: Cekaj, kako sad nisi LIK i LUTKA. Gledano kao "jorgurt hlebozvak", tvoji LIK i delo :D, su cak ovekoveceni na tvom avataru. Mislim, nemoj tek da ulazimo u pricu kako bi se to prenelo na imperijalce i orkove

. Zamisli sad, podsecajuci se na onu tvoju raspravku sa Kirganom, da isti onaj general dodje i kaze im pred borbu: evo imamo svinje, imamo burek, ali nemamo da vam damo da zalijete jogurtom... mislim da ne bi islo... opste je poznato da vojska pred boj mora da dobije I burek I jogurt. Nema tu ovamo i onamo :D. A ako gledamo kao "Musu", mislim ja sigurno ne bih, zbog svojih seksualnih ubedjenja, ali moras dozvoliti drugima da te zovu LUTKO... ti si ipak orkovski general, i kada ti neko iznese nesto malo komplikovanije, ti moras da krenes da trepces svojim zelenim okicama kao LUTKA :D... znaci i LUTKA i LIK su opravdani :P.
@Dellamorte: Zaboravio sam da napomenem da njeni svestenici nose belu odecu, sto kod tvojih nije slucaj

. A onaj jedan koji nosi "pretezno" belu odecu ima, opet, iscrtan krst, umesto necega prikladnijeg

. Za listu nije problem sta ces da stavis, nego sta ces da izbegnes

. A to su recimo greatswords, halberdiers, konjice (osim blazing sun), fragilanti, i slicne stvari koje se "ne uklapaju". Ne znam ni miliciju kako bi uklopio, osim ako svakom pripadniku ne bi uradio oko vrata "amajliju" (nesto po principu za krs' casni i burek masni :D). Svakako ne grand master u bilo kom obliku (posebno ne Ulric), pre arch lector. Priestovi svakako, a nekako bez karaktera sa dvorukim oruzjem. Obavezno neki BSB i neki inzenjer. Magu, licno, nikada ne bih dao death, shadow ili fire lore, pa cak ni life. Pre bih preferirao lore-ove koji imaju "mudrolijske" magije, nego "damage" magije. Naravno, ovakva lista bi bila tesko igriva, ali to mislim da znas i sam...
edit: ah da, zaboravih da momci iz Nulna nose crno-bele uniforme, pa ako su vec uzeti po principu "attachmenta", onda bi pre trebali da imaju te uniforme

.
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!