Pitanje: da li scratchbuilt model moze da sadrzi bitsove sa drugih modela ili mora biti 100% scratchbuilt?
Pitam za sitnice tipa insignije, delovi boltera or similar i takve stvari.
jedan pravi turnir u bojenju i konvertovanju?
-
- Blago kluba Zmaj
Pa ideja je bila da ne sadrzi nista od drugih modela. Pa ni te sitne detalje. Ali, koliko ja vidim, nece biti kategorije... Tako da ti je moja preporuka da dovrsis model najbolje sto umes koristeci sva raspoloziva sredstva, te da ga prijavis u neku od sigurnih kategorija (vozila, konverzije, veliki modeli)...
Ja jos uvek planiram da donesem nesto scratchbuiltovano, a za koju kategoriju - ne znam...
Ja jos uvek planiram da donesem nesto scratchbuiltovano, a za koju kategoriju - ne znam...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
-
- Blago kluba Zmaj
Vidis, mozda ce se JOS NEKO prijaviti za scratchbuilt, a taj neko ima detalje koje nije sam fabrikovao. Lakse ce biti ako neke sitne detalje uzmem sa drugog modela, ali mogu i sve sam da fabrikujem.
Kategorije ce biti, pa makar se samo ja i ti takmicili u njoj, jer ovaj model nema nameru nigde drugde da turam.
Kategorije ce biti, pa makar se samo ja i ti takmicili u njoj, jer ovaj model nema nameru nigde drugde da turam.
Ja necu da ucestvujem u kategoriji ako nas nema bar trojca (a i to je premalo). Pogotovo sto ce nasi projekti biti sasvim razliciti. Tako da...
Obzirom da je ostalo jos samo nedelju dana do takmicenja, tesko da ce iko odjednom da scratchbuiltuje nesto!
Obzirom da je ostalo jos samo nedelju dana do takmicenja, tesko da ce iko odjednom da scratchbuiltuje nesto!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
-
- Blago kluba Zmaj
Pa nadam se da ce nas biti cetvorica.
Ti scratchbuildujes *something. Ja scratchbuildujem madcata koji jako solidno napreduje, valjda ce biti sklopljen do utorka pa samo da ga ofarbam
Naculi smo i za onog zmaja sto nam je kao treci konkurent. Plus, danas smo pricali sa kolegom koji ima scratchbuilt w40k land raider (ali uz koriscenje delova), pa zato pitam.
Ti scratchbuildujes *something. Ja scratchbuildujem madcata koji jako solidno napreduje, valjda ce biti sklopljen do utorka pa samo da ga ofarbam