Warhammer 40k CityFight teren: Arnhem

bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Hypodermic wrote:Da da, zezaj bocu dok je bio na letovanju da lose radi, a kada je samo on radio vi ste svi cutali, neka neka :roll:
Pa sada - kada smo Vlado i ja po postavci tvog sektora probali sve izvode svi su radili.
Onda si ti kopao po sektoru. :?
Onda jedan izvod vishe nije radio.... :evil:
Otkrilo se juce...

I kakva crvena boja za Aquilu? Cela crvena ili neka nijansa?
Cela.
Blood Angel-ska. Mada je povukla vishe u Blood Raven-sku. A crvena se super slaze sa fenjerom ispred javne kuc... Ovaj Javne administrativne zgrade...
Tiranidske motive pls prepustite meni, kao i detalje sa kosturima da nalepim i ofarbam :)
Ne brini se - niko nema ni najmanju zelju da ti dira jaja.... :P
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

od mog "kopanja" jedino je mogaoda prestane da radi ovaj za landing pad - a taj se da lako srediti.
Vidimo se u subotu definitivno, da ponovo prionem na posao - i da zavrsim landing pad i jos neke detalje :)
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

Radni Dan broj 16, subota

Sem subote radi se i utorkom i četvrtkom , ali od 1500 pa dok nas izbace.

I ove i naredne nedelje ćemo raditi utorak, četvrtak i subota, cilj je da konačno , sad kad smo nadomak kraja (table i mog godišnjeg odmora), završimo tablu.

Novost je da se u proteklih nedelju dana broj radnika popeo na standardnih 5 sa 2 mladja asistenta.

Fotografije ne radimo jer se stvari ubrzano kreću i uskoro ćemo postovati konačan izgled table.

Inače, struja na tabli, ono što provodi, radi sjajno i efekat koji se dobije sa ovim diodama je fantastičan a u svakom slučaju vrlo reprezentativan.

Kraj mog kratkog javljanja.
Bolje missat vino nego beton! - mudrost jednog neznanog dalmtinskog strucnjaka
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Najkasnije u subotu donosim stubice.
Sa njima ili bez, svraticu verovatno u cetvrtak da vidim cuda velikoga, i da pripomognem.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

Dan 25.

Odradili smo preko 500 radnih časova na izradi , farbanju i ponekoj opravci slučajnih i namjernih šteta bahatih prolaznika.

Sutra , WCG 26.08.2006.,od 10:00 do 19:00 tabla će moći da se vidi i nije planirano da se na njoj igra City Fight ovaj put.

Naravno ovo je samo prvi prikaz za javnost i mnogi planirani detalji nisu još odrađeni na način kako je to ekipa zamislila.

Eto, vidimo se sutra.
Elric Orcslayer

Post by Elric Orcslayer »

Hej ljudi nadjite druge hostove za slike, osim slika koje je Hypodermic stavio na photoshop ove ostale su "page not available".
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Hosting je jedan od boljih u zemlji srbiji. Problem je u tome sto su slike prebacene u novi folder:
http://elektron.tmf.bg.ac.yu/bojan/razn ... k/arnheim/

Takodje, nesto slika terena imas i ovde:
http://elektron.tmf.bg.ac.yu/bojan/razn ... e/WCG2006/
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Zbog ispitnih obaveza ja sam sprecen da dolazim u HS u zadnje vreme, bicu slobodan tek negde od 10og oktobra. Nadam se da dok VLadoa i mene nema da se makar nesto radi na terenu...
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Da te utesim nista se ne radi na tome ja sam par puta bio i nista ni sa kim da radim :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

To dok Vlado ne dodje i ne izvuce vam svima usi nece ni ici dalje. :evil:
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Mrzimsvee wrote:To dok Vlado ne dodje i ne izvuce vam svima usi nece ni ici dalje. :evil:
Ja ove nedelje zavrsavam sa poslom a onda red rad i disciplina da se teren zavrsi do novembarskog turnira pa da tu bude konacno prezentovan kao gotov...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Awakened

Post by Awakened »

bojan wrote:
Mrzimsvee wrote:To dok Vlado ne dodje i ne izvuce vam svima usi nece ni ici dalje. :evil:
Ja ove nedelje zavrsavam sa poslom a onda red rad i disciplina da se teren zavrsi do novembarskog turnira pa da tu bude konacno prezentovan kao gotov...
E vala docicete, i to cete doci svi! I Beta, i Boca, i Vidak... 8)
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Marko, tri sedis na usima? Nema me do 10og u HS-u, do tada skoro sam siguran da ce se beta snaci (i stavise biti odusevljen) u mom odsustvu :)
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

U HS-u sam sutra od tri do sest popodne sem ako mi ne iskrnse jos nesto (trebao sam od 2 do sest ali su mi vec nakacili neku obavezu) nadam se da ce jos neko doci da radimo na terenu.

Vlado, beta?
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

Vlado radi ove subote , nisam siguran za danas jer imam jos nekih obaveza, sorry.
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Stici ces valjda na grog? :wink:
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

lord warrior wrote:Stici ces valjda na grog? :wink: