Spejs Orkovi WIP

Locked
teclis

Spejs Orkovi WIP

Post by teclis »

Za pocetak napravio sam frezu - ono sto cigani voze :mrgreen: Koristicu je kao transport (trukk)
napravljena je od odlicne kineske plastike :) i iseckane Deffkopte :twisted:
Image
Image
Image

Jos im fale tockovi (2 sa zadnje strane i jedan bajkerski sa prednje) i Big Shoota, a time cu se baviti tokom nedelje. Sta mislite sad kad ste videli - kako izgleda deffkopta on ground :) - da li moze od njih da se naprave orkovski bajkeri :?:

I takodje unapredio sam stari trukk sa armour plates:
Image
Image
Image
Last edited by teclis on Sun Dec 21, 2008 6:33 pm, edited 2 times in total.
Mind Uploader

Re: Spejs Orkovi WIP

Post by Mind Uploader »

Prvo vozilo izgleda mutno i nije mi bas najjasnije sta predstavlja, ali ovo drugo je fino... :)
Zogdar

Post by Zogdar »

Haha, dobra je ova prva stvar, ima dosta potencijala. :D
Ojacanje na trukku je prilicno fino.
Od cega je tacno ova kineska plastika? Mislim znam da je verovatno od starih traktorskih guma ali mislim sta si konkretno iskasapio da bi to dobio?
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Samo jedna zamerka - sve te naheftane ploce treba da imaju neke sarafe da ih drze u mestu. To je, ono, orkovski.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
novot

Post by novot »

Da, Shunak, opaska ti je na mestu- fale shrafovi 8) To nije narochito teshko da se odradi: bilo glave od chioda ili (a shto vrlo verovatno nemash, a i teshko je da se nadje, barem kod nas) kontur-pasta. Sa ovom poslednjom bi mogao da "iznitnujesh" sve komade plastike za tili chas, a kada se sve lepo ofarba, efekat je sjajan :wink:
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
teclis

Post by teclis »

Zogdar wrote:Haha, dobra je ova prva stvar, ima dosta potencijala. :D
Ojacanje na trukku je prilicno fino.
Od cega je tacno ova kineska plastika? Mislim znam da je verovatno od starih traktorskih guma ali mislim sta si konkretno iskasapio da bi to dobio?
Plastika je futrola za kineski hobby set :twisted: , dobija je se dosta i super je za ploce orkovske jer se lako lomi.

A sto se tice sarafa, njih nameravam da stavim al ne znadeh sta, Olivere, kazes chiode, ok nabavice se 8)
joca☻

Post by joca☻ »

orkovi su strava :D
ZorzSERBIA

Post by ZorzSERBIA »

Za šrafove kupi na buvljaku kod Rusa ili Kineza bušač za kaiševe i imaćeš ih različitih dimenzija

Image

idealan je i za plastiku \:D/
Image
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Za nitne:
1. glavice cioda - kupis razlicitih cioda i manjih eksera i imas ih mali milion. Bonus je sto tako josh i upinujes celu konstrukciju.
2. plasticne sipcice - recimo lance/motka za zastavu. Imperijalna konjicka koplja iz WFB asu fenomenalna jer su shestougaona..
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Locked

Return to “Kreativna sekcija”