ja boje inache ne drzim u nekim posebnim uslovima, shta vishe, drzim ih pored kompjutera na podu. sada, ne znam da li je zbog inache visokih temperatura ovih dana, ili zato shto sam bash obratio posebno paznju, video sam da mi je nekoliko boja pred smrt.
pored kako-tako redovnog muckanja boja, da li je pozeljno drzati ih na sobnoj temperaturi (do 25 stepeni) ili u josh hladnijim uslovima (frizideru, ostavi, podrumu, pecini, zamrzivachu, u norveshkoj...) da bi duze imale upotrebnu vrednost?
aj' ziveli.
nek' vam boje duze zive
- sto mu gromova
- PeraNekron
Re: nek' vam boje duze zive
Ja mislim da treba izbegavati stavljati boje na osuncana mesta, tj. mesta gde bije sunce non stop, ili mesta koja su konstantno ili vecinu vremena izlozena malo jacoj temperaturi, kao sto je upaljen komp i sl. Sobna temperatura je idealna valjda, nisam neki strucnjak, ali to je moje skromno misljenje. 

Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.