ekvivalent photobucket-u?

Moderator: Moderators

Locked
sto mu gromova

ekvivalent photobucket-u?

Post by sto mu gromova »

da li mozda neko zna adresu nekog sajta na kom bih mogao da okachim slike vece od 800x600 piksela?
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Idi na google i kucaj photo upload, pa vidi da li neki od tih sajtova ima limit (tipa imageshack ili sta vec). Ja koristim deviantart, ali to nije sajt za upload slika pa da ti sluzi ako on-line album, vec je po sredi nesto drugacije. E sad, ako tebe ne mrzi da prolazis kroz proceduru uploadovanja za svaku sliku ponaosob (na deviantu nema mass upload), i da s vremena an vreme neko prokomentarise tvoju sliku, kaci slobodno. Ne postoji limit za velicinu.

Link ti je u mom potpisu.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Deviantart ne sluzi za kacenje slika, vec je to umetnicki/pseudoumetnicki sajt.
Tako da ako hoces da slike svojih figura predstavis nekome kao umetnost, samo napred!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Shunka wrote:Deviantart ne sluzi za kacenje slika, vec je to umetnicki/pseudoumetnicki sajt.
Tako da ako hoces da slike svojih figura predstavis nekome kao umetnost, samo napred!
Zato sam mu ga i predlozio. I ja ga koristim za takve potrebe. Pogledaj link u mom potpisu.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Awakened

Post by Awakened »

Locked

Return to “Druženje”