Svi znaju da ja pijem kao da mi je otac smuk
a mozda i jeste?
Muzika iz zone sumraka u pozadini
:lol:
Mene maxa zabrinjava po vladinim recima
Cini mi se da je on najslabija karika

Moderator: Moderators
Moj latinski jeste malo zardjao, ali...Verovatno da vidimo zanimljive primerke homo sapiensa
hmm da... potpuno sam te razumeo... slazem se... i mean, heeellloooo!!! sta je bre ovo?? u mom bloku ovakve reci ne postoje!! zvuci kao neka galska koza, vidim visa matematika za nas skromne duse...Megabaja wrote:...antropolska kovanica...
zamisli da se nalazis na kvizu milioner i ostala ti je samo pomoc prijatelja... aj reci mi iskreno, jel bi imao nekog da nazoves?Dawngreeter wrote:... Forsiranje anti-intelekrualizma je cool mozda jos samo u blokovima. Eventualno na Magic sastancima...
Aman wrote:zamisli da se nalazis na kvizu milioner i ostala ti je samo pomoc prijatelja... aj reci mi iskreno, jel bi imao nekog da nazoves?Dawngreeter wrote:... Forsiranje anti-intelekrualizma je cool mozda jos samo u blokovima. Eventualno na Magic sastancima...
NAJBOLJI POST MESECA DEFINITIVNO!!!Aman wrote:zamisli da se nalazis na kvizu milioner i ostala ti je samo pomoc prijatelja... aj reci mi iskreno, jel bi imao nekog da nazoves?Dawngreeter wrote:... Forsiranje anti-intelekrualizma je cool mozda jos samo u blokovima. Eventualno na Magic sastancima...
Naravno da bi imao.... pozvao bi neku od svojih multiple personality-ja :lol: :lol: :lol:Aman wrote:zamisli da se nalazis na kvizu milioner i ostala ti je samo pomoc prijatelja... aj reci mi iskreno, jel bi imao nekog da nazoves?Dawngreeter wrote:... Forsiranje anti-intelekrualizma je cool mozda jos samo u blokovima. Eventualno na Magic sastancima...
Ma,vazno je da imas grupu mracnjaka sa kojima igras Best Friends Forever...I Gulana...Ovakve rasprave/prozivanja su krajnje glupa i samo stete sceni kod nas...Najbolje da svi upasemo kozne jakne u trenerke i odemo na turbo dzihad...Dawngreeter wrote: Mislis da meni nije zao sto nemam grupu ugojenih prijatelja koji farbaju figurice i igraju karte samnom?
sceni cega?samo stete sceni kod nas...
Ne znam za 'drugarski' deo ali, cisto da ne bude zabune, moram istaci da mislim da je Amanov komentar bio definitivno lulz-wrothy. Prosto ti dodje drago da se prozivas sa ljudima koji umeju lepo da uzvrate.Megabaja wrote:PS: Malo drugarske prozivke nije na odmet... nije kao da da cemo se juriti satarama, da se poubijamo.
Da, da, da... potpuno se slazem! Ajde da odemo u kukuruz, a onda proglasimo svog Malakiju, i sve ih poubijamo! :lol: 8)Ti prozivas,ja mislim da treba svi da budemo zajedno,inace...da roditelji nadgledaju sina koji cita Call of Cthulu...
ziveo, ziveo 20 godina!! mozes isterati sebe iz bloka ali blok iz sebe nikadMegabaja wrote:Makso, ti ne zivis u bloku...
e sad bi te majke mi pozvao da odemo na pivo, ali se plasim da se ne zaljubis :lol:Dawngreeter wrote:Prosto ti dodje drago da se prozivas sa ljudima koji umeju lepo da uzvrate.
A da nisi ti gledao balkanskog spijuna pre nego sto si ovde postovao? Ili popio koju previse?Atriann wrote:I ako krene rat izmedju rodova,to nece koristiti nikome,.a najmanje opstem stanju kod nas...
Nema cega da se plasis - ne pijem pivo i vec imam deckaAman wrote:e sad bi te majke mi pozvao da odemo na pivo, ali se plasim da se ne zaljubis :lol:Dawngreeter wrote:Prosto ti dodje drago da se prozivas sa ljudima koji umeju lepo da uzvrate.