Rado Srbin ide u vojnike...
Moderator: Moderators
Rado Srbin ide u vojnike...
Drugari, ovim bih vas zvanično obavestio da za ravno 16 dana odoh da služim Otadžbini...idem u Novi Sad kao i svi dobri,mali, neuspešni medicinari koji ne daju ispite u roku pa moraju da izvode ovakve akcije da bi zamrznuli godinu na fucksu (fax-u) :D i time sprečili gubljenje statusa budžeta...
Pošto ću biti u NS-u reko, bilo bi lepo da se najavim pa da mi neko objasni gde da nađem klubove i kako da dođem do njih kad dobijem izlazak u grad...Derviš reče da sam dobrodošao u Valhali, ali ne znam kako da je nađem...bilo bi dobro da mi neko da instrukcije i po mogućstvu neki telefon ili tako nešto (dobro je što ću nositi moj mob u kasarnu od samog početka)...
Pozdrav!
Xardas The Gušter
:lol:
Pošto ću biti u NS-u reko, bilo bi lepo da se najavim pa da mi neko objasni gde da nađem klubove i kako da dođem do njih kad dobijem izlazak u grad...Derviš reče da sam dobrodošao u Valhali, ali ne znam kako da je nađem...bilo bi dobro da mi neko da instrukcije i po mogućstvu neki telefon ili tako nešto (dobro je što ću nositi moj mob u kasarnu od samog početka)...
Pozdrav!
Xardas The Gušter
:lol:
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"

vidi..posmatraj to ovako...nije bio fiju kad je dosao...a kasnije se ne brojiSammael wrote:Šta ti znače te crvene strelice nadole? Nisi valjda dozvolio da te unaprede nekako...

...burma je od osiguraca od bombe, zmijica je znak sanitetske sluzbe (to mi je ves - bolnicar) ...a ono crveno, to je reklamna kampanja za citroen....jbg, mora od necega da se zivi...
...vise nisam gugi, jer doshli su drugi...uuuu, fuj, postao sam stihoslepac...
Ajd pa tako!
X
...vise nisam gugi, jer doshli su drugi...uuuu, fuj, postao sam stihoslepac...
Ajd pa tako!
X
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"

RESTEKPA!!!
There is no problem a cannon* can't solve.
*Zbog promene sistema koji igram, ovo treba citati kao "combined late US veteran artillery barage of 12 or more barrels with first roll to range in success"Dzon Vejn wrote:Ali uopste nije poenta u tome... poenta je da ti:
1. Nemas veru u Sigmara, i zato ti Hellblaster ne radi protiv goblina, kostura, itd.
2. Verujes u tamo neke tenkove, i ostale alternativne metodologije imperijalne borbe, dok je u stvarnosti Hellblaster osnova svega :D - dakle topovi, mortari, handugnneri, tenkovi - to sve dodje i prodje; jedino je Hellblaster siguran posao.