Popularnost RPG sistema

Moderator: Moderators

Locked
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Popularnost RPG sistema

Post by Hypodermic »

Isecak iz jednih net vesti, spremite se za teror (i hvala kumu sto je ovo iskopao dok je dokolicario na poslu):

"Roleplaying is not only generally accepted nowadays, its trendy. Favourite WoD vampire clan of Paris Hilton is Gangrel. Quote: Because they like animals."

8O 8O 8O 8O 8O 8O
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Znaci bilo bi joj simpa dosta ljudi na forumu :wink: :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Mucous

Post by Mucous »

Uhhhhuhuhuhu, trebalo bi spalit k***, quote mi je zgadio čitav klan...

Vampire je jedna od rijetkih dobrih igara u WoD(do izlaska 3ed.) i sad je gdjica.H zabila posmrtni pečat na jedan od mrtvih sistema.
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Vi mora da zivite u nekom mnogo lepom svetu kada vas takve izjave iznenadjuju.

NOVA VEST! BRITNI SPIRS GLEDA SOUTH PARK! OH NE! SAD VISE NE MOZEMO TO DA GLEDAMO!!!
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Ja nisam ovo naveo kao razlog da prestanemo da se igramo (zaboga, ko bi to jos uradio?) vec kao stavku sta su sve ljudi voljni da urade zbog slave (i gluposti). Besides, da je toliko trendy, igrala bi druidicu u DnD sistemu i pikala magic :)
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Rekao bih da je više kul biti vampir.
Primer toga se vrlo često može videti u našem okruženju.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Mmmda... zahvalite se Anne Rice, Underworld-u i slicnim stvarima koje su doprinele da je "in" biti vampir, i da biti vampir znaci biti goticar. Iako nas dragi predstavnik WoD igraca ovde (griter) zaista jeste goticar, on je izuzetak koji potvrduje pravilo.
Nekako ne zelim da pokrecem temu sa ovim topicom (tj vampirizam i goticarenje) jer ce izazvati mnogo rantova sa mnogo strana... sve su to samo ukusi... :roll:
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Ja sam Deathrocker, hvala lepo. Imigrirao sam iz Gothama zbog prevelike koncentracije patetike i trendizma. A inace mislim da Rice ne zasluzuje bas toliki hejt koji se baca na nju (ne ovde, nego mislim generalno). Zilion plagijatora koji kesiraju vampirski hype, to je materijal za pljuvanje. Nije ni Tolkin kriv za ono sta rade sa njegovim materijalom, 'ebiga.

E i Boco, izvinjenje ako je tako izgledalo, al' moj prethodni komentar nije bio toliko upucen tvom inicijalnom postu. Malo sam pod presijom kolokvijuma pa uopstavam stvari bez potrebe. Bila je vise po sredi reakcija na post odmah iznad mog i stav "e sad ne mogu vise da igram Vampire".
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

griteru ne brini se ti nista, navikao sam da citam izmedju redova tvojih postova da vidim kome si sta zaista hteo reci. Izvinjenje nije prihvaceno jer nije bilo nicega oko cega bi trebalo da se izvinjavas ;)

Anne Rice ima dobre novele (nisma ih jos citao ali oni koji jesu je pohvaljuju). Medjutim, glam oko svega toga pravi sve ovo.

A sto se tce posta dragog nam Mucosa, ako neces da igras Vampire samo zato sto neka bimbo blonde kaze da je to hawt, bices samo uskracen za dobar RPG sistem. Svaki RPG i atmosferu u njemu prvenstveno cine ekipakoja ga igra, pa tek onda pravila i generalni setting.

Note to self: Ako paris voli Gangrele... sta li voli njena sestra? Nosferatu?
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Procitah jednom prilikom Intervju sa vampirom. Ne svide mi se iz prostog razloga sto su likovi pe**ri, licimuri, demoni i miljarderi, te ne nadjoh u njima nista pozitivno (osim sto navodno umeju lepo da se obuku)...

Koliko sam shvatio iz prica Anne Rice je poludela i pocela da pise svakakve gluposti...

OT :)
Last edited by Shunka on Thu Nov 23, 2006 1:45 pm, edited 1 time in total.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Mucous

Post by Mucous »

Ja nisam mislio da više neću igrati vampire i da su mi se Gangreli zgadili, samo sam htio izjaviti da me njen citat potiče na bljuvanje...
Ja se također neznam izražavati :( , pa mi oprostite.

I izjavio sam da su WoD zeznuli svoj svijet sa pretjeranim izdavanjem knjiga koje otkrivaju sve "tajne"(moš' mislit) i pune su dosadnih munckhin NPC-ja i dosadnog-neimaginativnog razvoja radnje pred Apokalipsu/Gehennu. Zato se kao i u večini RPG-a držim prvobitnih izdanja, a iz kasnijih koristim logičnije errate ili sam izmišljam pravila.
Locked

Return to “Druženje”