Popularnost RPG sistema
Moderator: Moderators
-
- Blago kluba Zmaj
Popularnost RPG sistema
Isecak iz jednih net vesti, spremite se za teror (i hvala kumu sto je ovo iskopao dok je dokolicario na poslu):
"Roleplaying is not only generally accepted nowadays, its trendy. Favourite WoD vampire clan of Paris Hilton is Gangrel. Quote: Because they like animals."
8O 8O 8O 8O 8O 8O
"Roleplaying is not only generally accepted nowadays, its trendy. Favourite WoD vampire clan of Paris Hilton is Gangrel. Quote: Because they like animals."
8O 8O 8O 8O 8O 8O
- Dawngreeter
-
- Blago kluba Zmaj
-
-
- Blago kluba Zmaj
Mmmda... zahvalite se Anne Rice, Underworld-u i slicnim stvarima koje su doprinele da je "in" biti vampir, i da biti vampir znaci biti goticar. Iako nas dragi predstavnik WoD igraca ovde (griter) zaista jeste goticar, on je izuzetak koji potvrduje pravilo.
Nekako ne zelim da pokrecem temu sa ovim topicom (tj vampirizam i goticarenje) jer ce izazvati mnogo rantova sa mnogo strana... sve su to samo ukusi...
Nekako ne zelim da pokrecem temu sa ovim topicom (tj vampirizam i goticarenje) jer ce izazvati mnogo rantova sa mnogo strana... sve su to samo ukusi...

- Dawngreeter
Ja sam Deathrocker, hvala lepo. Imigrirao sam iz Gothama zbog prevelike koncentracije patetike i trendizma. A inace mislim da Rice ne zasluzuje bas toliki hejt koji se baca na nju (ne ovde, nego mislim generalno). Zilion plagijatora koji kesiraju vampirski hype, to je materijal za pljuvanje. Nije ni Tolkin kriv za ono sta rade sa njegovim materijalom, 'ebiga.
E i Boco, izvinjenje ako je tako izgledalo, al' moj prethodni komentar nije bio toliko upucen tvom inicijalnom postu. Malo sam pod presijom kolokvijuma pa uopstavam stvari bez potrebe. Bila je vise po sredi reakcija na post odmah iznad mog i stav "e sad ne mogu vise da igram Vampire".
E i Boco, izvinjenje ako je tako izgledalo, al' moj prethodni komentar nije bio toliko upucen tvom inicijalnom postu. Malo sam pod presijom kolokvijuma pa uopstavam stvari bez potrebe. Bila je vise po sredi reakcija na post odmah iznad mog i stav "e sad ne mogu vise da igram Vampire".
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?

-
- Blago kluba Zmaj
griteru ne brini se ti nista, navikao sam da citam izmedju redova tvojih postova da vidim kome si sta zaista hteo reci. Izvinjenje nije prihvaceno jer nije bilo nicega oko cega bi trebalo da se izvinjavas 
Anne Rice ima dobre novele (nisma ih jos citao ali oni koji jesu je pohvaljuju). Medjutim, glam oko svega toga pravi sve ovo.
A sto se tce posta dragog nam Mucosa, ako neces da igras Vampire samo zato sto neka bimbo blonde kaze da je to hawt, bices samo uskracen za dobar RPG sistem. Svaki RPG i atmosferu u njemu prvenstveno cine ekipakoja ga igra, pa tek onda pravila i generalni setting.
Note to self: Ako paris voli Gangrele... sta li voli njena sestra? Nosferatu?

Anne Rice ima dobre novele (nisma ih jos citao ali oni koji jesu je pohvaljuju). Medjutim, glam oko svega toga pravi sve ovo.
A sto se tce posta dragog nam Mucosa, ako neces da igras Vampire samo zato sto neka bimbo blonde kaze da je to hawt, bices samo uskracen za dobar RPG sistem. Svaki RPG i atmosferu u njemu prvenstveno cine ekipakoja ga igra, pa tek onda pravila i generalni setting.
Note to self: Ako paris voli Gangrele... sta li voli njena sestra? Nosferatu?
Procitah jednom prilikom Intervju sa vampirom. Ne svide mi se iz prostog razloga sto su likovi pe**ri, licimuri, demoni i miljarderi, te ne nadjoh u njima nista pozitivno (osim sto navodno umeju lepo da se obuku)...
Koliko sam shvatio iz prica Anne Rice je poludela i pocela da pise svakakve gluposti...
OT
Koliko sam shvatio iz prica Anne Rice je poludela i pocela da pise svakakve gluposti...
OT

Last edited by Shunka on Thu Nov 23, 2006 1:45 pm, edited 1 time in total.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Ja nisam mislio da više neću igrati vampire i da su mi se Gangreli zgadili, samo sam htio izjaviti da me njen citat potiče na bljuvanje...
Ja se također neznam izražavati
, pa mi oprostite.
I izjavio sam da su WoD zeznuli svoj svijet sa pretjeranim izdavanjem knjiga koje otkrivaju sve "tajne"(moš' mislit) i pune su dosadnih munckhin NPC-ja i dosadnog-neimaginativnog razvoja radnje pred Apokalipsu/Gehennu. Zato se kao i u večini RPG-a držim prvobitnih izdanja, a iz kasnijih koristim logičnije errate ili sam izmišljam pravila.
Ja se također neznam izražavati

I izjavio sam da su WoD zeznuli svoj svijet sa pretjeranim izdavanjem knjiga koje otkrivaju sve "tajne"(moš' mislit) i pune su dosadnih munckhin NPC-ja i dosadnog-neimaginativnog razvoja radnje pred Apokalipsu/Gehennu. Zato se kao i u večini RPG-a držim prvobitnih izdanja, a iz kasnijih koristim logičnije errate ili sam izmišljam pravila.