Hobi u Makedoniji
Moderator: Moderators
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Hobi u Makedoniji
Evo sada sam se konacno nastanio u Skopju.
I naravno odma poceo da rovarim. Tona svega i svacega a nema s kim da se igra.
Pa eto saznadoh da ima eto jedna jedina prodavnica (kako mi matori zovemo FRP shop) koja se zove "Goblin".
Tamo sam naisao na jako velikodusan i dobar docek,pravi Makednonski.
Oni uglanom igraju Magic, yu- gi oh, Dream Blade i board gameove ali ima nesto i DnD-a.
PA sam im predlozio da napravimo jedan Game Con u Skopju u Kulturnom sentru Tochka sredinom juna. Da prikazemo hobi javnosti.
Trenutno je dogovoren turnir u Magicu sa dosta jakim nagradama. I prezentacijama ostalih igara pogotovo war gaminga koji je ovde malo zapostavljen. Svi oni koji bi eventualno zeleli da dodju ili potpomognu veoma su dobrodosli. Prostor je veoma lep i ljudi su ok i spremni da sire hobi. Planiramo da sve lepo organizujemo.
The more the marrier!!
Planira se veliki Game Con na jesen. Svi detalji mi nisu poznati ali mi deluje stvarno veliko i dobro organizovano.
Uskoro ce biti vise informacija!!
I naravno odma poceo da rovarim. Tona svega i svacega a nema s kim da se igra.
Pa eto saznadoh da ima eto jedna jedina prodavnica (kako mi matori zovemo FRP shop) koja se zove "Goblin".
Tamo sam naisao na jako velikodusan i dobar docek,pravi Makednonski.
Oni uglanom igraju Magic, yu- gi oh, Dream Blade i board gameove ali ima nesto i DnD-a.
PA sam im predlozio da napravimo jedan Game Con u Skopju u Kulturnom sentru Tochka sredinom juna. Da prikazemo hobi javnosti.
Trenutno je dogovoren turnir u Magicu sa dosta jakim nagradama. I prezentacijama ostalih igara pogotovo war gaminga koji je ovde malo zapostavljen. Svi oni koji bi eventualno zeleli da dodju ili potpomognu veoma su dobrodosli. Prostor je veoma lep i ljudi su ok i spremni da sire hobi. Planiramo da sve lepo organizujemo.
The more the marrier!!
Planira se veliki Game Con na jesen. Svi detalji mi nisu poznati ali mi deluje stvarno veliko i dobro organizovano.
Uskoro ce biti vise informacija!!
Last edited by Zulufic on Sat Jun 02, 2007 2:32 pm, edited 1 time in total.

- slayer king
Zulufe prestani da mucis jadne ljude tim tvojim revolucionarnim idejama.....
Sto se mene tice ja bi isao, da se pravim da sam od koristi (da malo drybrusham zidove
). Doduse ne u junu posto mi skola traje do 22.6. , ali kako vidim ljudi nisu nesto zainteresovani
.

Sto se mene tice ja bi isao, da se pravim da sam od koristi (da malo drybrusham zidove

opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
-
Principijalno sam zainteresovan, za jesen vise nego za jun, mada postoji verovatnoca da bi se pojavio i u tom periodu.
Opisi tehnikalije puta za Macedoniu - cime je najpovoljnije ici, koliko to izadje para, koliko traje put?
Opisi tehnikalije puta za Macedoniu - cime je najpovoljnije ici, koliko to izadje para, koliko traje put?
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Pa ovako od tehnikalija, znaci treba pasos.
A sto se put tice povratna karta je 30 eura autobusom (4 1/2 sata) najbrza varijanta ispod aviona. A za voz cu proveriti.Za sada imam informaciju da je jeftinije vozom ali da traje nekih 14 sati....
Za jesen ce verovatno biti obezbedjen prevoz busem Game Con-a koji je free za prijavljene (preliminarna ideja) ili uz bas simbolicnu naknadu (tj. ucesce na Conu). Ali za sada je jos jako nezvanicno.
Za ovaj prvi Con je svako za sebe, jer ga organizujem ja, tj. Lidija i ja tako da nam je svaka dobrovoljna pomoc u prisustvovanju i figuricama/terenima dobrodosla.
Imamo nameru da organizujemo i jedu star wars convenciju, ali o tome na drugoj temi i forumu.
Za ovaj Con u Junu mogu da obezbedim dva mesta za smestaj ili ako hocete da dodjete ujutro i da idete uvece sve moze.
Evo dobijam upravu da je odobren termin za 15. jun ako je neko siguran da ce doci a ne moze u petak 15. neka se odmah javi da pomerimo za subotu. Eto toliko za sada....
A ti sleyeru ne baljezgaj nego zajebi skolu i dolazi!!!!
A sto se put tice povratna karta je 30 eura autobusom (4 1/2 sata) najbrza varijanta ispod aviona. A za voz cu proveriti.Za sada imam informaciju da je jeftinije vozom ali da traje nekih 14 sati....
Za jesen ce verovatno biti obezbedjen prevoz busem Game Con-a koji je free za prijavljene (preliminarna ideja) ili uz bas simbolicnu naknadu (tj. ucesce na Conu). Ali za sada je jos jako nezvanicno.
Za ovaj prvi Con je svako za sebe, jer ga organizujem ja, tj. Lidija i ja tako da nam je svaka dobrovoljna pomoc u prisustvovanju i figuricama/terenima dobrodosla.
Imamo nameru da organizujemo i jedu star wars convenciju, ali o tome na drugoj temi i forumu.
Za ovaj Con u Junu mogu da obezbedim dva mesta za smestaj ili ako hocete da dodjete ujutro i da idete uvece sve moze.
Evo dobijam upravu da je odobren termin za 15. jun ako je neko siguran da ce doci a ne moze u petak 15. neka se odmah javi da pomerimo za subotu. Eto toliko za sada....
A ti sleyeru ne baljezgaj nego zajebi skolu i dolazi!!!!

- slayer king
- slayer king
-
- Blago kluba Zmaj
- slayer king
Dali mogu da zamolim coveka koji je postovao ovo, ( pod predpostavkom da cesto svraca tamo u goblin ) ucini malu uslugu magic igracima na ovom forumu i okaci koji put ( ako je u mogucnosti naravno) obavestenje za neki veci turnir u magicu, kad ima, koje su nagrade i tako to.
Ili da bar prenese molbu organizatorima tih turnira da oni to rade tamo, jer bi mozda bilo zainteresovanih magikovaca ovde za tako nesto.
Ili da bar prenese molbu organizatorima tih turnira da oni to rade tamo, jer bi mozda bilo zainteresovanih magikovaca ovde za tako nesto.
- slayer king
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Mladi zmaju:Pazi nije losa ideja probacu da vam postujem ovde te informacije.
Ako sam dobro razumeo vlasnika Goblina, no ovom game conu bice turnir sa po njegovim recima velikim nagradama!!!Koje ce biti saznacu verovatno u sredu, pa ako vam nije kasno dodjite i vi...jedino ne znam kako za smestaj ali i to cemo nekako da vidimo....
Ako sam dobro razumeo vlasnika Goblina, no ovom game conu bice turnir sa po njegovim recima velikim nagradama!!!Koje ce biti saznacu verovatno u sredu, pa ako vam nije kasno dodjite i vi...jedino ne znam kako za smestaj ali i to cemo nekako da vidimo....

- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Znaci za Magic stoji ovako stvar: Za turnir je predvidjen draft ali je receno da vi kao gosti imate prava izbora formata ako hocete moze da se igra i standard. A nagrade ce biti u zavisnosti od broja ljudi, tako da bi bilo lepo da se vi magicovci dogovorite koliko vas dolazi pa vam onda mogu reci sta ce biti nagrade....

Da rezimiramo - dolazimo (za sada poznato) Slayer, Kirgan i ja. Slayer i ja nosimo po armijicu za Conf.
Kirgane, buduci da si najstariji, ocekujem da objavis ovde (ili na PM) bitne informacije - kada cime tacno krecemo, i kada se vracamo.
Svi zainteresovani da idu sa nama da se jave sto pre.
Kirgane, buduci da si najstariji, ocekujem da objavis ovde (ili na PM) bitne informacije - kada cime tacno krecemo, i kada se vracamo.
Svi zainteresovani da idu sa nama da se jave sto pre.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Sto se nocenja tice bice u Hostelu "Hostel" nocenje je 10 eura u hostelskoj atmosferi!!! (Nije hotel!!Nego backpacker hostel!!!).
Za autobus cete dobiti informacije u ponedeljak kad proverim da li mlaz vozi u nedelju ujutro(za povratak). Ali svakako mozete uzeti kartu u Fudeksu (3615495) ili Sputnik kmg (Savski trg 1a
Tel: 011/ 3610-170, 3610-048, 3612-779).Molim vas da mi posaljete na pm kojim prevoznikom, kad i gde stizete da bi mogao da vas sacekam.
Game Con pocinje u 18 h.
Svi koji hoce smestaj da se prijave do ponedeljka da bi imali vremena da se rezervise mesto u hostelu.
Mole se svi ucesnici da ponesu armije (po mogucstvu ofarbane da ne pokazujemo ljudima srebrne letace van hero klicksa) Ja se nadam da cu izmalati i moje
:(:(
I ko ima brodice, terene i ostale rekvizite bicemo im zahvalni...
Trudicu se da svaku informaciju koju dobije odmah postujem!!! Ako sam nesto zaboravio pitajte!!! A vi vidite sta vam najvise odgovara....
Za autobus cete dobiti informacije u ponedeljak kad proverim da li mlaz vozi u nedelju ujutro(za povratak). Ali svakako mozete uzeti kartu u Fudeksu (3615495) ili Sputnik kmg (Savski trg 1a
Tel: 011/ 3610-170, 3610-048, 3612-779).Molim vas da mi posaljete na pm kojim prevoznikom, kad i gde stizete da bi mogao da vas sacekam.
Game Con pocinje u 18 h.
Svi koji hoce smestaj da se prijave do ponedeljka da bi imali vremena da se rezervise mesto u hostelu.
Mole se svi ucesnici da ponesu armije (po mogucstvu ofarbane da ne pokazujemo ljudima srebrne letace van hero klicksa) Ja se nadam da cu izmalati i moje

I ko ima brodice, terene i ostale rekvizite bicemo im zahvalni...
Trudicu se da svaku informaciju koju dobije odmah postujem!!! Ako sam nesto zaboravio pitajte!!! A vi vidite sta vam najvise odgovara....

- slayer king
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Evo ovako je stanje,cene u hostelu su sledece:
PRICES:
Mixed dormitories with 6 beds:
10eu (from 1 November till 31 April)
12eu (from 1 may till 31 October)
Private room with double bed:
15eu for 1 person, 25eu for 2 (from 1 November till 31 April)
17eu for 1 person 30eu for 2 (from 1 may till 31 October)
After 3th night 10% discount
Discounts for groups with more than 6 people.
Mlaz ne ide nedeljom tako da otpada.
Fudex (3620255) petak popodne u 15:30 povratak u ponoc 2400 din
Kmg Sputnik petak popodne u 16 povratak u 2 am isto 2400 din
Sve prijave za smestaj u hostelu danas (ponedeljak 11 jun 2007) do 22h ovde ili bolje na pm.
PRICES:
Mixed dormitories with 6 beds:
10eu (from 1 November till 31 April)
12eu (from 1 may till 31 October)
Private room with double bed:
15eu for 1 person, 25eu for 2 (from 1 November till 31 April)
17eu for 1 person 30eu for 2 (from 1 may till 31 October)
After 3th night 10% discount
Discounts for groups with more than 6 people.
Mlaz ne ide nedeljom tako da otpada.
Fudex (3620255) petak popodne u 15:30 povratak u ponoc 2400 din
Kmg Sputnik petak popodne u 16 povratak u 2 am isto 2400 din
Sve prijave za smestaj u hostelu danas (ponedeljak 11 jun 2007) do 22h ovde ili bolje na pm.

- slayer king
-
- Blago kluba Zmaj
- slayer king
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Sto se tice toga ja sam u pasosu sa bradom i dugom kosom. Izlazio sam sa kratkom kosom i bradom a kao sto znate trenutno sam skroz obrijan tako da nema ni brade. A evo me u Makedoniji.
Nemam pojma kako god ali ako ovako nastavite ja ne znam koliko mesta da rezervisem ako hocete mozete da spavate kod nas na podu na improvizovanim madracima....Ali ako ubrzo ne odlucite ko dolazi ja ne mogu da rezervisem hostel.....
Nemam pojma kako god ali ako ovako nastavite ja ne znam koliko mesta da rezervisem ako hocete mozete da spavate kod nas na podu na improvizovanim madracima....Ali ako ubrzo ne odlucite ko dolazi ja ne mogu da rezervisem hostel.....

- opsidiannight
- Чика Дринки
Pasos
Dzaba ti i ako licis na Sofiju Loren ako si u pasosu ko lepa brena. Pandur je pandur. To se sigurno desava jednom u 100000 prelazaka. Covece, vece su ti sanse da dobijes neku premiju na greb lutriji.

"This time, next year, we'll be millionaires!"