Posle puno muka sa trazenjem mesta, sponzora, ljudi voljnih za saradnju i generalno igraca WH mogu lepo i zvanicno da objavim da klub pocinje sa radom od ponedeljka.
Za pocetak ce biti otvoren 2-3 puta (u vecernjim casovima) nedeljno. Klub ce deliti prostorije sa avio-modelarskim klubom Roda(ne i timing).
Prostorije kluba se nalaze u samom cetru grada, u prostorijama Petro-hemijinoj zgradi (gde im je obracunska jedinica). Mesto za samu igru je podosta veliko (za sada 4 obicna niska stola), sa ozvucenjem, klimom, preko 20 stolica, i redom fotelja sa jedne strane stolova.To sve u preko 140 kvadrata. Prostorije imaju cuvara 24h svakog dana. Imamo i posebno skladiste za figurice :D .
Eh sada posto je doticna firma sponzor, mi nista ne placamo :lol: (osim clanarine u klubu :? ).
U petak ce biti prvo okupljanje uprave kluba( mislim da ce biti 3 coveka :oops: ). Pa vas tada jos obavestavam sa detaljnim rasporedom aktivnosti i rada kluba( cisto ako hocete da dodjete i mozda odigrate koju partiju).
Naime, klub trenutno raspolaze sa jenom tablom za igru, 2x sume, 2x brda i 1 kucicom.. :lol: :oops:
I sada bih zamolio sve imalo upoznate u pravljenje terena, odrzavanje kluba, igrace sa iskustvom, svako ko ima ista korisno da kaze-da propevaju i pomognu. Svaki savet je dobro dosao.
Ja konkretno necu voditi klub, njegove finansije itd.. To je u rukamo iskusnog starijeg coveka koji je vodio modelarski klub vec 10 godina. Ja dodjem kao igrac i organizator nekih turnira ili sta god vec 8) .
Pored clanarine od 200din/mesecno klub ce dobijati neku vrstu sponzorstva od PH mesecno. Da se od toga kupuju table/teren i figurice.
Eh sada pored toga sto moram da trcim po gradu i lovim sve igrace wh( lucky me 5 ppl in town :oops:

Tu bih voleo vase komentare i predloge. Ja znam da treba imati tabli, terena itd. Ako mozeto otprilike da pojasnite kakave tacno table trebaju ( 120x180?bese, od cega), i osnovni teren. Kako je naj/jeftinije/laske/najbolje to nabaviti i gde.
Koliko je to sve para? 8O
Klub ima svoj ziro-racun, jel preko toga ide placanje? Ili najnormalnije odem i kupim kao da za sebe kupujem.
Posto bi se odrzao neki manji WH turnir za mesec dana, jel ima ljudi koji se bave prodajom figurica(hobby store, griffon-jos neko) da dodju sa reprezentativnim materijalom(par kutijica, neki poster, reklame itd). Jer ce doci gospoda direktori, lokalna televizija (tv pancevo i ritam), izvestavace i lokalne novine(pancevac). Cisto da se ostavi neki utisak.

Eh toliko od mene, cujemo se za 2 dana, drzite nam palceve pa se vidimo za mesec-dva na nekom manjem turniru kod nas u Pancevu.
Pozdrav,
Igor Uzelac
(HE/waagh/VC)