zashto ste odabrali bash taj "nick"?
Moderator: Moderators
- sto mu gromova
zashto ste odabrali bash taj "nick"?
evo da ja prvi pochnem.
sto mu gromova je i jedan domaci bend, i super mi je zvuchalo kao naziv za neshto, nekoga...
sto mu gromova je i jedan domaci bend, i super mi je zvuchalo kao naziv za neshto, nekoga...
Re: zashto ste odabrali bash taj "nick"?
kgkid je moj nadimak. izveden je iz kragujevacki klinac, kad sam bio u osnovnoj skoli jos i eto nosim ga vec dugo dugo.
kuliraj dete, zivot je pred tobom.
Kada su kod nas poceli da se pojavljuju kvizovi, to je bio spektakl koji je vecina ljudi gledala (barem delimicno). U jednom trenutku su poceli da postavljaju neka nebulozna pitanja tipa:
"Navedite ime pisca 'nikad cuo za ime i prezime', koji je imao vrlo uspesnu prodaju svoje 'nikad cuo' knjige"
Poceo sam uvek da odgovaram sa Dzon Vejn na ta pitanja (posto kada gledate kvizove grupno, obicaj je da 'nagadjas' odgovor).
Tada sam poceo da koristim Dzon Vejn i u igricama, i tako ostade.... namesto starog nicka, koji je opet prica za sebe :D.
Ako naletite na nekoga ko me oslovljava sa Djon Vein, taj je se igrao i u igraonicama :D.... Citiracu kako je to islo:
- Ulazimo u igraonicu (KGB mislim)
- Jel ste prvi put ovde?
- Jesmo
- Recite username
- Dzon Vejn
- ok, uneo sam BAS TAKO, po srpski
- odlazim, nece
- Nesto nije u redu sa usernameom...
- Kako nije??? Djon Vejn...
- Od kad se Dz pise kao Dj???
- aaaaah... izvini
- nema problema
- vratim se za komp
- opet nece
- Nesto i dalje nije u redu sa usernameom...
- Nemoguce... slusaj, citacu ti slovo po slovo Dj-o-n V-e-i-n
- Od kad se Vejn pise Vein? Mislim po srpskom....
- aaaah... izvini
:lol:
"Navedite ime pisca 'nikad cuo za ime i prezime', koji je imao vrlo uspesnu prodaju svoje 'nikad cuo' knjige"
Poceo sam uvek da odgovaram sa Dzon Vejn na ta pitanja (posto kada gledate kvizove grupno, obicaj je da 'nagadjas' odgovor).
Tada sam poceo da koristim Dzon Vejn i u igricama, i tako ostade.... namesto starog nicka, koji je opet prica za sebe :D.
Ako naletite na nekoga ko me oslovljava sa Djon Vein, taj je se igrao i u igraonicama :D.... Citiracu kako je to islo:
- Ulazimo u igraonicu (KGB mislim)
- Jel ste prvi put ovde?
- Jesmo
- Recite username
- Dzon Vejn
- ok, uneo sam BAS TAKO, po srpski
- odlazim, nece
- Nesto nije u redu sa usernameom...
- Kako nije??? Djon Vejn...
- Od kad se Dz pise kao Dj???
- aaaaah... izvini
- nema problema
- vratim se za komp
- opet nece
- Nesto i dalje nije u redu sa usernameom...
- Nemoguce... slusaj, citacu ti slovo po slovo Dj-o-n V-e-i-n
- Od kad se Vejn pise Vein? Mislim po srpskom....
- aaaah... izvini
:lol:
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
žu(tić) bor(is)
A takođe i stalno nešto žuborim, tj muvam, pričam, brbljam ...
A takođe i stalno nešto žuborim, tj muvam, pričam, brbljam ...
-
- Blago kluba Zmaj
Hypodermic needle je najtipicniji oblik inekcije po kojem sam, jelte, dobio svoj nadimak po kojem me svi znate 

- Rat with a tool
U trenutku kad sam se registrovao dve stvari su mi cesto bile na umu:Skaven-i, sa kojima sam tek poceo da igram WHFB i bend Tool. Plus sto sam kod Skavena igrao sa inzinjerima, pa je delovalo kul, Rat with a tool :D
Rover na engleskom znachi lutalica, a ja volim da lutam...da shetam i tako to..
a i moze da se poveze sa piratima(sea rovers), a ja obozavam jedrenje, i piratski period :D
a i moze da se poveze sa piratima(sea rovers), a ja obozavam jedrenje, i piratski period :D
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
- PeraNekron
Saethwyr je srednjovekovni velski izraz za majstore strelce....Ipak mi najbolje idu shooty armije :D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
- Dawngreeter
Dawngreeter je endemska sajber vrsta koja obitava primarno na Internetu, karakteristicna po napadima literarne dijareje i cinjenici da je uvek u pravu.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?

- joggy
- Hronos
Ovaj nick nisam dobio po medvedu Yogi-ju (mada sada licim na istog), vec u vojsci. Igrom slucaja sam radio pri kuhinji na terenu blizu granice tokom hrvatske operacije "oluja". Vojska je tad uspela da obrlati lakome lokalne proizvodjace mlecnih proizvoda da im oni isporucuju ogromne kolicine, a ovi ce "naravno" da placaju mesecno. To se svelo na to da smo prvog meseca imali ogromne kolicine od jednog proizvodjaca, drugog isto tako ali od drugog proizvodjaca, da bi "iz misterioznih razloga" mlecni proizvodi potpuno nestali iz nase ishrane od 3. meseca na dalje.
Elem, dok smo jos uzivali u blagoetima lakomih proizvodjaca, imali smo enormne kolicine jogurta koje sam ja masovno unistavao (sipajuci ih u sebe). I tako me u jedinici prozvase "jogi", cime je moj predhodni nick iz vojske "brka" ili "brle" postao obsolete. Posle sam ja to malo amerikanizovao, ali eto, tako je to bilo.
Elem, dok smo jos uzivali u blagoetima lakomih proizvodjaca, imali smo enormne kolicine jogurta koje sam ja masovno unistavao (sipajuci ih u sebe). I tako me u jedinici prozvase "jogi", cime je moj predhodni nick iz vojske "brka" ili "brle" postao obsolete. Posle sam ja to malo amerikanizovao, ali eto, tako je to bilo.
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
U davna i tamna vremena devedesetih, kada jos nije bilo interneta u srbiji, postojalo je nesto sto se zvalo BBS-ovi (setice se neki...), maltene, kao vrsta zatvorenih foruma...
I tako, jednog dana smo se moji ortaci i ja nasli, ispovezivali na lokalni, i rekli, majku mu, trebaju nam neki nickovi...
tako je jedan moj drug zaglavio sa "jddipqd" (mrzelo ga da smislja, pa je lupio po tastaturi), Drugi je udario PJ (sto mu dodje skracenica od imena i prezimena), a ja sam bas tih dana gledao jedan (cak i iz danasnje perspektive) sjajan film pod imenom "Excalibur", i hteo sam da upisem PenDRagon... medjutim, kako to biva po Marfiju, dobio sam napad bocizma, i otkucao PenDARgon.... i ostalo je za vjeki vjekova, evo nekih vec 12 godina imam isti nick na celom internetu... ostalo... :D
I tako, jednog dana smo se moji ortaci i ja nasli, ispovezivali na lokalni, i rekli, majku mu, trebaju nam neki nickovi...
tako je jedan moj drug zaglavio sa "jddipqd" (mrzelo ga da smislja, pa je lupio po tastaturi), Drugi je udario PJ (sto mu dodje skracenica od imena i prezimena), a ja sam bas tih dana gledao jedan (cak i iz danasnje perspektive) sjajan film pod imenom "Excalibur", i hteo sam da upisem PenDRagon... medjutim, kako to biva po Marfiju, dobio sam napad bocizma, i otkucao PenDARgon.... i ostalo je za vjeki vjekova, evo nekih vec 12 godina imam isti nick na celom internetu... ostalo... :D

- orome pancevo
Svi znaju ko je Orome 8) .
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Pali su mi na pamet StarCraft i Zergovi kad sam smisljao nick.
U odredjenim krugovima me zovu Shunka (uz naravno varijacije na temu, a izvorno je bilo Komandos Shunkica) vec duze od 10 godina. Kada sam se prvi put registrovao na forum (u pitanju je bio yumetal.net), pre vise od 4 godine,bio sam zgrozen isfoliranoscu nickova, cak i medju svojim ortacima, pa sam napisao najprirodniji moguci.
Naravno, dok sam isao po igraonicama, imao sam seriju groznih isfoliranih nickova, tipa Eldai, Starshadow i ko zna sta sve ne... Ali to su bila vremena kada sam imao 14-16 godina...
Naravno, dok sam isao po igraonicama, imao sam seriju groznih isfoliranih nickova, tipa Eldai, Starshadow i ko zna sta sve ne... Ali to su bila vremena kada sam imao 14-16 godina...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- slayer king
Od kad sam poceo da se bavim hobijem bili su mi gotivni slayeri, a posebno onaj njihov baja, slayer king jelte, pa posto je ovo forum vezan za warhammer to mi se ucinilo odgovarajuce...

opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
- Histericni Istoricar
- Kапитан Рубинщайн
Istoricar sam po struci, a i imam uzasne napade nervoze... Nervozi Istoricar mi se nije svidelo, al Histericni se nekako rimovalo...
U jednog Bocu, mi verujemo!
-
Ko, jel' ja?
ja se zovem jovan,ali me svi zovu joca(roditelj,rodbina,braca,drugovi,drugarice,neprijatelji...).Tako se stalno predstavljam kada upoznam nekog novog. 

Bathory je ime jednog meni veoma dragog benda (black metal je u pitanju)
A sam bend je nazvan po Elizabet (Erzebet) Batory, madjarskoj grofici koja se kupala u krvi devica da bi ocuvala vecnu mladost i bla,bla,bla.........
A sam bend je nazvan po Elizabet (Erzebet) Batory, madjarskoj grofici koja se kupala u krvi devica da bi ocuvala vecnu mladost i bla,bla,bla.........

- jorgurt hlebozvak
Kada sam rešio da se regitrujem, ispred mene na stolu bilo je neko pecivo, čini mi se kifla (ili više njih) i naravno jogurt. U to vreme još uvek sam se bavio warhammer-om, a aktuelan je bio blekorkovski karakter Borgut Facebiter (iz Storm of Chaos-a, koliko se sećam) OK, pao mi je pogled na gorepomnuti doručak te sam svojim britkim orkovskim umom konstatovao: "ako je on Borgut, ja sam Jorgurt i to Hlebozvak." Kifla nije hleb, ali mu je brat od tetke, a i bolje mi je zvučalo nego kifložder. "Z" umesto "Ž" je ostalo jer nisam bio siguran da će mi biti prihvaćen nick u srpsko-latinskoj verziji. Eto.
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
- jorgurt hlebozvak
I da, piše se pravino "Jorgurt", a ne "Jogurt", nije dakle reč o grešci u kucanju. Svaki vilenjak zna da pravo orkovsko ime mora imati što više suglasnika
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
- Duc d' Elchingen
Jedna od titula mog omiljenog maršala iz Napoleonovih ratova Mišela Neja (njegova slika je i moj avatar) je bila Vojvoda od Elhingena pošto se istakao u bici vođenoj kod tog mesta u Bavarskoj.
Na Francuskom se piše Duc d' Elchingen te stoga i taj nadimak.
Na Francuskom se piše Duc d' Elchingen te stoga i taj nadimak.
Meni kao po prezimenu nadimak Skoba... e a sad davne 199-i neke je bila neka svapska serija Alarm für Cobra i nekako to dodje u spoj i ispade Alarm für Skobra... i ostade tako
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
Svi u srednjoj su me zvali "Ivke" osim Kepketa koji je zbog katastrofalno krivih zuba izgovarao "Ifke". Onda je to jednom stavio na papir i tako je ostalo.
Pa davno je to bilo... pocevsi jos od mladih dana serbian caffea i mircovog chata... nekako je nastalo ime aman i od tada me prati evo vec 8-9 godina u svakoj registraciji, na svakom forumu ili sajtu... znam samo da nisam mnogo razmisljao i da mi se vrtelo po glavi nesto man man man i iskoci aman :lol:
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Ko me zna, zna da sam ja mogao imati samo jedan nick. I to je to...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
koji?Megabaja wrote:Ko me zna, zna da sam ja mogao imati samo jedan nick. I to je to...
teclis - fantasy baja, koji ustvari i nije baja vec je pogana kukavica od elfa jer pije jako cudne napitke (hmmm) da dobije snagu... Sad kad prodah vecinu High Elfova, ostalo je to sto je....
*a postoji i vulgarnija verzija tog nicka :x
*a postoji i vulgarnija verzija tog nicka :x
-
Тражио сам епско-словенски надимак, а Златног витеза су већ мазнули Руси.
"Пoкa цapь Hикoлaй вoйнy вoeвaл,
Pacпутин eму жeну пoeбaл!"
Pacпутин eму жeну пoeбaл!"
Pa bilo bi glupo da sam stavio bilo koj drugi zar ne 

Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
A mogao bi i napisati zasto te uopste zovu Kirgan. Ja sam cuo neke price, uglavnom ukljucuju Kurgana iz Highlandera ili kurganska plemena iz WHa, ali ni jedna od njih nije definitivna.Kirgan wrote:Pa bilo bi glupo da sam stavio bilo koj drugi zar ne
A cak se ni Kirganon ne bavi ovim pitanjem.
rekurzivno glupilo
Nek ostane misterija za sad 8) 

Josef Quartjin (Enemy Within):
kako predvidljiv odgovor...
- bojan
- WH rulesmaster
Jer postoje uzasi koje ni jedan um ne moze podneti.Shunka wrote:...A cak se ni Kirganon ne bavi ovim pitanjem.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Uzgred, mogao bi napisati zasto si odabrao taj nick!
rekurzivno glupilo
aleks :D skracenica od prvih 5 slova mog imena (aleksandar, mada me u zivotu niko do sada nije zvao aleks nikad), nadimak mi je inace aki. tim nadimkom sam i bio registrovan na forumu zmaj (jos davno, pre jedno 2 godine) ali sam nazalost zaboravio sifru... pa eto... morao sam da smislim neshto drugo... kratko... i eto... nisam bio mashtovit :D
- lord warrior
- Server Admin
Zasto svi ljudi koji zaborave sifru otvaraju novi nalog, kada postoji 'I forgot my password'?
Nebitno.
Inace, moj username potice iz jedne prastare SSI-jeve igre. Zasto sam bas njega odabrao, ne secam se. A gliupo mi je da ga menjam.
Nebitno.
Inace, moj username potice iz jedne prastare SSI-jeve igre. Zasto sam bas njega odabrao, ne secam se. A gliupo mi je da ga menjam.
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Da li je potrebno da bilo sta kazem?