Moderator: Moderators
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
sa centriranim tekstom i jos malo formatiranja, naravno.Импресум
Tesla Neverending Story Proceedings
Група аутора
Прво издање
Издаје
Удружење студената електротехнике Европе, локални комитет Београд
Институт инжењера електротехнике и електронике, београдски студентски огранак
Електротехнички факултет Универзитета у Београду
Булевар краља Александра 73, Београд
Уредник
Милан Ћирковић
Графичко-технички уредник
Милан Ћирковић
Видак Кавеџић
Дизајн корица
Видак Кавеџић
Лектор
Марко Михаиловић
Сарадници
Татјана Бошковић
Марија Величков
Јован Вујнић
Михаило Дилигенски
Васо Ликодрић
Марко Михаиловић
Copyright © 2006, Електротехнички факултет Универзитета у Београду
Штампа
Инграф Енергопројект, Бул. Михајла Пупина 12, Београд
Тираж
150 примерака
Beograd 2006
E, evo ja jedan komentar sa strane, kao clan sekcije "briga me za poreklo, hocu kvalitet".IG wrote:Znaèi evo ih i knjige i sve je u suštini VRH nego ste vi razmaženi amerièkim proizvodima koji su u boji i tvrdom povezu
Mislim da ce se vecina sloziti da si promasio ciljnu publiku za prvi RP sistem na srpskom jeziku...IG wrote:Nije za pocetnike ili jeste ali za strpljive koji su dovoljno svjesni da pogledaju na net i upoznaju se sa RP-om, vec za ljude koji znaju sta je igra i treba im nesto ozbiljno (znaci pretpostavka je da ste bar jednom probali dd ili nesto drugo).
rekurzivno glupilo
Lord Warrior poredi SRP knjige sa svojim delom. I tvrdi da ga je odradio prilicno ozbiljno. A rezultati svedoce tome u prilog.IG wrote:Ali cinjenica je da ljudi su u vecini lajavi i znaju da omalovazavaju tudje djelo a nisu u stanju da stvaraju ni da se iole ozbiljnije bave.
rekurzivno glupilo
Pa, nekako je u pravu. SVI znaju da mud0seraju po onome sto neko uradi/predlozi. Na ovom forumu takvih ima koliko hoces. Malo sam prelistao knjige kod starca...izgleda simpaticno, daleko je od ozbiljne stvari ali nisam stekao zelju da pljujem po autoru.sto mu gromova wrote:ne znam zashto, ali ovu rechenicu sam ochekivao u najskorije vreme...IG wrote:Ali cinjenica je da ljudi su u vecini lajavi i znaju da omalovazavaju tudje djelo a nisu u stanju da stvaraju ni da se iole ozbiljnije bave.
Da opet su se svi urotili protiv tebe i Peruna, jadnih i bednih...Mind Uploader wrote: Pa, nekako je u pravu. SVI znaju da mud0seraju po onome sto neko uradi/predlozi.
Vidis Kalimero, sve stvari koje su ljudi napisali su veoma realne - korice JESU na nivou loshe skripte, sadrzaj JESTE nabacan na gomilu bez smislnog reda, citati iz biblije JESU ubaceni bez ikakve povezanosti sa ostatkom materijala, snaci se u knjizi je skoro nemoguce, (nelogicne) skracenice JESU koriscene u preteranim kolicinama...Malo sam prelistao knjige kod starca...izgleda simpaticno, daleko je od ozbiljne stvari ali nisam stekao zelju da pljujem po autoru.
bojan wrote:Da opet su se svi urotili protiv tebe i Peruna, jadnih i bednih...Mind Uploader wrote: Pa, nekako je u pravu. SVI znaju da mud0seraju po onome sto neko uradi/predlozi.
Nepravda pa to ti je...
Vidis Kalimero,Malo sam prelistao knjige kod starca...izgleda simpaticno, daleko je od ozbiljne stvari ali nisam stekao zelju da pljujem po autoru.
Mesas babe i zabe.bojan wrote:Rekao sam na temi o Izrodima magije:
Prvo su bili piratski video klubovi, pa przionice kafe za stocnu upotrebu, pa picerija sa salmonelom a sada je izgleda preslo i na kartice...
I dodacu - i na RPG, nazalost...
rekurzivno glupilo