Fly

Moderator: Moderators

Locked
Corvin

Fly

Post by Corvin »

elem, pojavio se novi singl dragog (ili ne dragog) nam Blind Guardiana, ime mu je fly i na njemu su pored doticne stvari jos dve od kojih je jedna cover Iron Butterfly-a, te dve nazalost nisam mogao da skinem svojim jadnim stara centrala dial upom... Pa rekoh posto vas ima ko pleve sa avatarom "And then there was a silence" (na kom su iz ko zna kojih razloga 2 zmaja?!), imate li sta da prokomentarisete?
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...

Chuck Norris can touch MC Hammer

Post by Hristy »

Evo upravo slusham po stoti put pesmu jer sam je veceras tek skinula sa neta. Svidja mi se. Ne mogu tachno da opishem utisak, ali na prvo slushanje je bilo: dobro, idu bubnjevi... do jaja... bice brza... gitare, distorzija... I like it... i onda ide onaj deo george from the jungde na shta me podesecaju bubnjevi (ili udaraljke) u refrenu. To me je malo razocharalo, ali sam posle par slushanja prezivela. Solo je do jaja. Komplikovan je, malo maiden-ovski ali je dobro. Hansi zvuchi fenomenalno. Melodichno je. I uglavnom svidja mi se. Nije jedna od njihovih najboljih ali je sasvim solidna!
I don't care,
I'm still free,
You can't take the sky from me!
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Danas mi pomenu ortak koji jos uvek aktivno slusa Guardiane doticnu pesmu... Ja, buduci da sam prestao da posecujem yum i da se obavestavam o novim dogodovstinama nekada dragog mi benda, zacudih se i upitah sta je to zapravo... I dobih odgovor.
I u tu cast slusam upravo sada malo Guardiane, i zakljucih da nisu oni los bend. Ali bubnjevi mi smetaju vise no ikad, buduci da su moji skilovi u slusanju muzike porasli. A nikad nisam voleo poweraske bubnjeve... Kako je neko to opisao tu-tu-pa-tu...
BTW uspeo sam juce da dosegnem visi nivo u konzumiranju Pedjinih orguljasa - sat vremena kasnije spontatno sam se setio melodije... Hehe, tu bar nema bubnjeva...
Da ne offtopicarim, Hristy, imas li neki pogodan prenosiv medij da mi nabacis pesmu? Da cujem i ja...
Bogato sam opskrbljen dosadasnjim Blind Guardian materijalom, tako da ako kojim slucajem ne posedujes poslednji live album ili Lucifer's Heritage demo obrati mi se pa cemo nesto da uradimo povodom toga... E, da, imam i Imaginations Through The Looking Glass na DivXu (i moram priznatid da nisam uspeo da navedem sebe da ga celog pogledam)...
I poslednje pitanje - kada ce album?
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Hristy

Post by Hristy »

Album nece uskoro! Verovatno tek 2007. Narezacu ti Fly na RWu ili tako nechemu. A Imaginations planiram da kupim original, samo da se nateram da odem do Mordora!
I don't care,
I'm still free,
You can't take the sky from me!
Monsterman

Post by Monsterman »

Ne znam, ali meni se Fly uopste ne svidja... :(
Ma kolko god ih ja obozavao,cenio i postovao, nekako ne lice na sebe... :cry:
Mada i vecini se ne svidja novi LORDI a meni je savrsen... :twisted:
<mudro,filozofski>Svako ima svoje misljenje!!

Stay Heavy
No one leaves...the Monsterican Dream
Locked

Return to “Muzika”