Dakle genijalno. Ko zna sta bi tek bilo da se Curtis nije ubio posle par albuma...

Obavezno preslusajte "Closer".
Moderator: Moderators
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
Bobbisha wrote: Njemu bi zena trebala samo da sklanja sve ove pixle i knjige koje ostavlja u klonji
Sta ce ti analiza - ili ti se svidjaju ili ne. Ako ti se svidjaju - slusaj ih. I tu ti ne treba nikakva analiza i kritika... Sto rece neko povodom filma (citat je otprilike davno bese) "L.A. Confidental" -Slartibartfast wrote:Ne, u stvari sam ocekivao da se neko javi sa pitanjem "Sta je Joy Division?" a da onda odgovori Dawngreeter jednom dubokom analizom, tj. citavom biografijom clanova i diskografijom, sa upotrebom referenci, citata i sopstvenih... izliva, ovaj - sintagmi![]()
Nema muzickog ukusa u gradu u kome 200 000 ljudi ode na Ba-rock poselo. I, hajde da se ne zavaravamo - nikada ga nije ni bilo.Ali, Awakened, i ti si pomogao. Samo da dodjemo do cifre od 15 postova, i ja cu zadovoljiti svoju veru u ljudski muzicki ukus, makar (kao i uvek) upotrebom lazi i sile. Na sebi.
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
Ziveo offtopic... :PGassalasca Jape wrote:Izgleda da cemo offtopicom produziti vek ovom topicu.
Nazalost - sumnjam. isti ti koji sada idu na BD su verovatno isli i na Lukas i ostale splavove... To je sada popularno... Kao kada mi je lik krenuo da objasnjava kako je BD najveci YU rock bend - a covek je '85. godiste...Htedoh reci kad bi ljudi umesto na Lukas i Blaywatch i gde ne isli na svari kao BD bilo bi mnogo bolje.
Zasto me to ne cudi ni najmanje...E da, da li ste znali da je Zorica Brunclik prodala 15 000 000 ploca?