Meni se cini da je to bezobrazno mnogo. Jeste da se igra u Areni, ali...
Moderator: Moderators
Mislim stvarno, bas ga preterase! :xramirez wrote:Ulaz za jedan dan je od 600 do 2500 dinara![]()
Meni se cini da je to bezobrazno mnogo. Jeste da se igra u Areni, ali...
Jesi.ramirez wrote:Odmah da kazem, nisam gledao, na zalost.
Ipak, ocekivao sam poraz jer je u seprembru Evropsko kod nas i u Italiji. Plus u toku je delimicna smena generacija, plus kako sam cuo dvorana je bila poluprazna. A pretpostavljam da publika i nije bila nesto posebno vatrena.
Jesam li u pravu?
Sta? Mora da se salis? Dusko Korac je jedan od najdebilnijih komentatora svih vremena! Milojko Pantic mu nije ni do kolena, verovali ili ne!cephalid wrote:Atmosfera nikada bolja komentator(Dusko Korac) najbolji
Priznajem, njegova debilnost je i mene cesto zasmejavala... indeed, Korac toliko pateticno obavlja svoj posao da je smesan... uostalom, idi na B92 sport forum pa vidi sta svi ostali misle o njegovom radu...cephalid wrote:jer me uvek zasmeje
What!? Sorry, cephalid, my bad. Nisam imao pojma da je RTS takva institucija gde samo najbolji i najkvalifikovaniji mogu da rade!?I definitivno dobro prenosi jer u suprotnom ne bi ni radio na RTS-u. Seti se samo kako dobro prenosi vaterpolo (tu je ubedljivo najbolji).
Mislim da jedino Aca Englez moze da se svrsta u ozbiljne i dobre komentatore. To je decko koji je poceo da sa prenosima premier lige na BK a sada radi spansko prvenstvo. Oni koji prate fudbal znace o kome pricam.ramirez wrote:Kad cemo imati nekog normalnog komentatora od koga cemo moci i nesto novo i pametno da cujemo, kad je u pitanju sport koji se prenosi.