Inace snimljen je nastavak Lotr-a crtanog, samo sto je uradjen u istoj tehnici ko sto je radjen hobbit, sto znaci mnogo ruzno.
"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
Da li je neko gledao nas film - Bas Celik? Iz 50 i neke godine. E to je star, a za ono vreme i uslove u kojima je pravljen, dobar film. A prica je odlicna. Da neko danas preradi taj film i upotrebi tehniku "Gospodara prstenova" to bi bio odlican film. Za one koji ne znaju prica je sledeca. Dakle, postoji Bas Celik tiranin, nesto kao blaza varijanta Saurona. Cobanin Nebojsa (stvarno se tako zove), koji je siromasnog, skromnog porekla, znaci nije bas Aragorn, ali ni za ovog se u startu ne zna da je prestolonaslednik. Onda Nebojsa ide kod vestice i ova ga iskusava. Ako sacuva njenog konja do jutra, moze da trazi sta hoce, ako ne sacuva ode mu glava. Konj u nekom trenutku nestane, ali Nebojsi se obrati riba iz nekog potoka i da mu par komada krljusti. Kad kaze carobne reci (zaboravih koje) i ako se ne varam protrlja krljust, pojavice se konj. I pojavi se. Vrati se Nebojsa u pecinu i od vestice trazi jednu ragu. Ova mu to daje i ova raga se pretvara u najlepseg i najbrzeg konja. Isti kao Gandalfov. Onda ide u deveto kraljevstvo. Deveto - slucajno i li ne, u "Gospodaru" postoji devet kraljeva - uvtara prstena. Interesantan taj broj devet. Tamo pobedjuje na turniru i osvaja princezu. A sad je vreme da ubije Bas Celika. Kuju mu mac koji je nesalomiv, koji lomi i sam nakovanj. Zvuci poznato? Narsil? Dize ustanak i krece na Bas Celikov zamak. Tamo je opsta tuca. Nebojsa ubija Bas Celika i postaje pravedni gospodar. I to je to. Obavezno pogledati
"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
Nimodrel wrote:JE LI A GDE MOZE DA SE NADJE LOTR CRTAC?
Nema dokle god vices na nas...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Sto smo nesto postali okrutni (hint: pogledajte smajlije u poslednjih par postova)
Mene je crtac razocarao, iako ima nekoliko odlicnih scena (verovatno je u pitanju stil crtanja).
Da ne budem izdvojen, evo jednog ili dva
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
Slazem se sa vama potpuno.Ova danasnja deca ne znaju sta je film.Ne, njima je vazno samo da film ima specijalne efekte i da je nabudzen do daske, a pricu ko j***.
Pre nekih mesec dana sam bas odgledao Drakulu iz dvadeset i neke(ja mislim da je) i ono je super.Da sam odgledao film u to vreme, pa ne da bi se usr'o nego idi bre.......
Rat(amon)e, pogledaj malo pre nego sto postujes kada je bio poslednji post...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
E znate sta mi treba: Metropolis, cisto da vidim na sta lici, mada je to tesko naci.... btw, treba sesti i pogledati sve Skorsezeove stvari, a i taj Walter Hill je umeo cudo da napravi =D
Btw, ima sad solidnih stvari da se nadje na ovim dzabalesku DVDjevima, al slabo, NEon je izdao par ok stvari...
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...
Chuck Norris can touch MC Hammer