Star Trek : Enterprise

Moderator: Moderators

Locked
Xardas

Star Trek : Enterprise

Post by Xardas »

...čudi me da na celom forumu niko nikad nije pomenuo star trek serijale...`ajd rek`o ja da počnem : daklie, da li ste gledali Enterprise i kakvi su utisci?

X
Last edited by Xardas on Tue Jul 26, 2005 7:29 pm, edited 1 time in total.
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"
:)
Awakened

Post by Awakened »

Gledao sam ja na HRT-u. Nista narocito. Cak stavise, dosadno.
Xardas

Post by Xardas »

Dobro, svako ko je gledao na hrt-u reći će isto to zato što, taman kad uhvatiš da gledaš par epizoda za redom, oni ubace sjednicu hrvackog sabora par dana i onda se smoriš i negleda ti se više...drugačije je kad imaš na kompu i gledaš u kontinuitetu...no dobro, ja spadam u fanove, pa baš i nisam objektivan...

X
Awakened

Post by Awakened »

Ma nije to, tu sam imao srece, nego providna i predvidljiva radnja, slabi likovi...

Doduse, ja mislim da je ST oduvek bio dosadan, sa izuzetkom DS9, koji je bio cist seks, i nije mi jasno odkud trekiji ne vole taj serijal. Tako da ti ni ja nisam neki objektivac, samo drugi kraj spektra 8)
Gassalasca Jape

Post by Gassalasca Jape »

Nisam neki ljubitelj Star Treka, te nisam gledao Enterprice. A ni Enterprise.
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

dakle kao sto Awakened reche , DS9 rulez, pa onda mozemo da govorimo o Voyageru , ako pak zelis da se asimilujes evo ti link pa udri po njemu

http://www.at-at.org/index.php

tu ces sigurno naci interesantnih stvari, flizofskih rasprava na temu 7of9 ili TPol :)

inace Treki scena je izuzetno jaka na relaciji BG-NS a okupljeni su u klubu Photon Tide .... je bejah od pomoci :)
Xardas

Post by Xardas »

...Hvala, čika Stalkeru, vrlo si helpful...i onda ja kad kažem da je DS9 stvarno najjači setijal, kažu mi da sam lud...e sad imam vas...ili smo možda svi zajedno ludi...nema vezi, ipak je najjači...a samo me jedna stvar držala da odgledam sve epizode enterprise-a...pogađate?...nagoveštaj : pointy ears, hot lips, the hottest body ever!!!....now you know.....resistance is futile...

X
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Post by stalker »

vaistinu is futile :)

ili sto bi rekao Ens. Kimm: Assimilate me ! :)
Knight

Post by Knight »

Ah konacno popravljen naziv teme ;)

Enterprise:
Serijal koji je patio od mnogo decijih bolesti, zaplet providan i pun nelogicnosti, 'gluma' nepostojeca itd... Ono sto je znacajno popravljalo [meni] kvalitet serije su mnogi momenti koji su ubaceni kao omaz prethodnim serijalima - npr kada se Data pojavi kao Dr. Sung 8) Serija je imala smeka samo za trekije, tj ko nije gledao sve ostale vec je ovo upalio kao neku novu sf seriju debelo se razocarao.
ipak-Steta sto je ukinuse.

Meni je licno najbolji serijal ST TNG koji je imao fantasticnu glumacku ekipu i dosta odlicnih standalone epizoda. Problem je u tome sto prica zapravo i nije postojala [ tj nije postojao neki veliki zaplet, samo su razradjivali karaktere...] S druge strane DS9 imao je tu navlaku sa ratom koji je potrajao toliko sezona, steta samo sto je zadja epizoda totalna debilarija [ odnosno izgleda kao reklamna spica za film u kome ce dati epilog ali od filma za sada nista]..

Sve u svemu, dobar deo zivota od mi na Star Trek ;)
Awakened

Post by Awakened »

Jes' vala, kraj DS9 je bio zbrzan. Sa druge strane takav je bio i Voyager ("hej, pazi vamo, mozemo da se vratimo na Zemlju ovim putem!"), dok TNG je bio onako... kao epizoda. Interesantna, zanimljiva, epska - ali ipak epizoda.

Ali razvoju likova i dobrim obrtima nisa nije moglo da prismrdi DS9-u. Npr. epizoda kad se Sisko ispoveda u dnevnik kako je uvukao Romulance u rat. Kraj me je mnogo odusevio. Sisko je ispao najveci baja od svih. 8)
Locked

Return to “Film”