...dođoh u posed dva diska sa po 2h dugačkim crtanim filmom o spawn-u...problem je što izgleda postoje tri diska koji kompletiraju radnju...u pitanju je crtani rađen oko 1997 godine a ovo bi trebalo biti digitalizovanaVHS verzija pošto su ovo kod mene DVD ripovi....da li neko kojim slučajem zna o čemu pričam i ima li šanse da neko od vas ima treći disk...
X
Spawn (crtani film)
Moderator: Moderators
Spawn (crtani film)
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"

- Rat with a tool
Ja sam gledao treci ali ako se dobro secam ni on nije zavrsen nego tek tu pocinje radnja i komplikacije. Jedino neznam dali postoji jos ili to nisu ni napravili 

"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
eve ja saznadoh postoji 18 epizoda svaka u trajanju od 30 minuta...
filmovi traju 140 minuta svaki sto znaci da u ta tri filma ima 14 epizoda, sto opet znaci da fali tacno jedan disk...
inace crtani je dobio 2 emija i jos 2 neke nagrade, ja cu probati da nabavim a ako neko to uradi pre mene neka viece
filmovi traju 140 minuta svaki sto znaci da u ta tri filma ima 14 epizoda, sto opet znaci da fali tacno jedan disk...
inace crtani je dobio 2 emija i jos 2 neke nagrade, ja cu probati da nabavim a ako neko to uradi pre mene neka viece

"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"