evo posle predjenog ACT I dva puta (multiplayer demonhunter i single player baraberian) malo utisaka. Igra jeste hack and slash naravno, medjutim iznenadjen sam kolicinom dijaloga, lorom, i svim tim stvarima sa strane za igru tog tipa. Ima dosta price, dosta side eventova koji imaju interesantne price, glavna prica za sada je super itd. Sto se tice contenta, moze da se takmici sa avanturama tipa baldurs gate (mozda ne u kolicini istog, ali u kvalitetu svakako). Grafika kao sto sam vec napisao je meni jako lepa (tehnicki nije top nivo, medjutim opsti utisak je fenomenalan). Jos kad igras multiplayer, pa izlevelujes malo, pa kad krene vise vas da baca kojekakve magije po ekranu, plus 50 monstera koji isto nesto bacaju, to bude opsta eksplozija grafike (bez ikakvog seckanja).
Na normal modu jos nisam zaginuo \:D/ , dok steva jeste jednom

kad je uleteo medju neke elitne mostere kroz neko otrovno cvece. Sa obzirom da ja slabo koordinisem misom i tastaturom u real time-u moze se reci da su protivnici relativno slabi na normal modu, medjutim to ce se vrlo verovatno promeniti na jacem modu, a i tek smo presli prvi act. Da napomenem jos da se meni i svidja ako ne zaginjavam 20 puta u roku od 10 min na normal modu.
Ono sto mi je isto dobra fora je da dok si logovan ti istrazujes, otkrivas predele, nalazis pecine, ruine itd, medjutim kad se izlogujes sve se to restuje (osim glavnog questa naravno). Sto ce reci, sledeci put kad se logujes mesto gde si vec bio nije vise isto, dungeoni nisu na istom mestu, raspored samog dungeona je drugaciji, monsteri nisu isti, loot nije isti itd. Isto tako, side dungeon koji je bio na toj mapi prosli put ne mora da bude uopste tu sledeci put, a mozda bude i jos 3 nova, nikad se ne zna

, sto te ustvari tera da svaki put istrazujes sve ako hoces potpuni uzitak u igri.
kao sto sam vec napisao, i baldurs gate moze da se predje za dosta manje od 20 sati ako prozujis kroz igru. I diablo moze da se predje (verovatno za manje od baldurs gate), ali koja je poenta toga?
Sve u svemu, ponovo pohvale blizzardu na ostvarenju i to od nekog ko se jezi kad cuje hack and slash
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.