Andy wrote:Underdogs ima sve i svasta, ali download ubija koliko je spor (na 56k, naravno).
Na 56k SAV download je spor.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
S obzirom na to da su tamo uglavnom stare igre(ima i novih ali njih ne mozes da skines zbog autorskih prava) i da vecina nije veca od 100 mb brzina manja cak i od 30 kb ne pretstavlja neki problem.Medjtim primetio sam da nije sa svakog mesta ista brzina recimo probao sam da skinem Bioforge(mnogo interesantna igra ako se neko seca i ima jezivu atmosferu) to je nekih 32 mb sto u sustini nije mnogo ni za vezu od 56k ali uopste nije hteo da predje 1kbps.Dok je na nekim drugim mestima bolje radio.U skorije vreme su uveli mogucnost skidanja torrenta tako da to mnogo olaksava skidanje vecih fajlova.
Od ostalih sajtova najvise mi se svidja CGarchive ima dosta dobrih igara(tu ima da se skine ceo FullThrottle recimo sto me je odusevilo jel nigde nisam mogao da nadjem besplatan download.)Jedini problem je sto kada se registrujes ,a registracija je obavezna dobijas 150 kredita sa kojima mozes da skines oko stopedeset megabajta(moze i vise ako je veliki fajl)
,a dobijas mesecno 150 kredita i mozes da ih povecas tako sto im saljes razna varanja,screenshotove,opise i druge stvari vezane za igre sa bilo kojih platformi.(pc,sega,nintendo,amiga,...)
Naravno svuda je sporo sa 56k tako da i ne treba ocekivati neku specijalnu brzinu. :D
"Let the song of Selesnya be heard above the rhythm of our thundering hordes!"