DotA Allstars
Moderator: Moderators
DotA Allstars
Da li jos neko od korisnika foruma igra ovaj mod War3 ???
Ovde u KG-u imamo drustvo od nas 8 (trojica su clanovi foruma) koja se veoma cesto igra. Veliki Izbor heroja, cool item-i i atmosfera kojom odise igra su neki od razloga zbog kojih sam odusevljen igricom.
Imate li omiljene heroje, koje partije (ili dogadjaje u njima) cete pamtiti...
Ovde u KG-u imamo drustvo od nas 8 (trojica su clanovi foruma) koja se veoma cesto igra. Veliki Izbor heroja, cool item-i i atmosfera kojom odise igra su neki od razloga zbog kojih sam odusevljen igricom.
Imate li omiljene heroje, koje partije (ili dogadjaje u njima) cete pamtiti...
Cries and screams are music to my ears.
Ccccc SW, pa nisam otebe ocekivao da se priklonis pomodnom igranju Dote, ne postoji niti ce ikad postojati bolji mod o originalnog W3ojke i FTa, jer cilj strategije je jeli mikro menadzment, a Dota pored toga sto nema isti, ima toliko Munchkin rupa da je to strasno.... nazalost
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...
Chuck Norris can touch MC Hammer
DDay je meni jedno 20 puta bolji.... mnogo zabavnije , iako cekas da se rivajvues i sr...... Svi modovi su uvek bolji kad ti dosadi obicna igra... Samo da se vratim u BG Corvine dobio sam ADSL vec imam lika na tvom serveru zoves se Sliverr , ima pa poce slash , inace shaman tauren lvl 5... igrao sam sat.... Al samani su bruka.... uzas bruka..... Keva..... samo da se vratim...
Pure Pwnage!!!!
Zavisi od verzije ....D-Day-a naravno .....i od same verzije W3!!!!GoxY wrote:dday je pun bagova ko sliver usera.... a dota je zakon!
Dday je mnogo brzi i jednostavniji od dote ....kod mene igraju samo d-day.....
Apprentice wizards spend a full year learning to paralyze opponents.
Zombies spend ten seconds.
dday = monotonija
u doti ima 134134 kombinacije itema koji rade, a u dday ide cizme kandze orb ankh i onda hammer i ko zna vec sta (i to je lame sto moze da se kupi ankh i scroll of town portal)... dota ima 1292849 puta interesantnije heroje (ne samo promenjene skinove i slike na istim magijama)....
DotA > DDay
u doti ima 134134 kombinacije itema koji rade, a u dday ide cizme kandze orb ankh i onda hammer i ko zna vec sta (i to je lame sto moze da se kupi ankh i scroll of town portal)... dota ima 1292849 puta interesantnije heroje (ne samo promenjene skinove i slike na istim magijama)....
DotA > DDay
[center]
[/center]

Nekazem ja da je dday bolji....naprotiv dota je nogo bolja kompleksnija ...ali dday ima daleko veci gameplay ,a samim tim sto su heroji mnogo jaci nego u doti ima vise adrenalina ...... dosta je brzi od dote jer je mapa mnogo manja..... kod mene se igra samo dday....dotu su probali 2x i nisu mogli da se snadju......
Pozdrav!!!!
Pozdrav!!!!
Apprentice wizards spend a full year learning to paralyze opponents.
ma dday je glup jer nije ni gore ni dole, ako oces balansiranu igru gde IMA RAZLIKE U HEROJIMA i barem malo flavora, onda igraj dotu, ako oces igru koja se sastoji od >>>kupi 4 itema za svakog heroja isto, 315135413 knjiga u zavisnoti od int/str/agi heroja<<< i usput obnavljaj ankh i teleport, onda eto dday extremme. Ovaj obican ne mogu da smislim.
[center]
[/center]

nije ima bolja fora koja na zalost radi... kupujes mu manu (tezis ka guinsoo-s sheep thing), i na pocetku samo polivas onim scattershotom ili kako se vec zove.... posle kad dobijes 2-3 nivo ultimate-a ubijes veliku vecinu heroja pre noge sto pridju... a ako i pridju sheepujes ih i odmaknes se pa opet....
nisam siguran da tacno ovako radi ali poenta je da se kupuje mana a ne damage... zato sto snipera bilo sta sabije ako proba da budzi agility kao drugi heroji...
nisam siguran da tacno ovako radi ali poenta je da se kupuje mana a ne damage... zato sto snipera bilo sta sabije ako proba da budzi agility kao drugi heroji...
[center]
[/center]