opsidiannight wrote:Koliko sam shvatio on nije nista sto 40-ak fajtera (ono najmanje sto zuji svemirom) nemoze da pobije sa sve pratecom flotom.
Volim EVE, samo mi je zao sto nisam milioner sa 45 godina, zivota sa petoro odrasle dece i tridesetiro unucadi da mogu da se iskreno posvetim toj igri.
P.S. Vise nemam ni kreditnu karticu, posto mi u ovoj zemlji nije ni potrebna da bih ziveo bolje.
Erm... ne bas :D. Znaci pazi, ako imas 1000000000 brodova u blizini titana, i on pusti doomsday, SVI koji ne mogu da pretrpe 75k tog damage-a (a veruj mi, ima dosta ljudi koji ne znaju ni battleship da nameste da tankuje doomsday - cak i kada znaju da je titan u floti) instant umru. 40tak fajtera uz bilo koju kolicinu flote to ne moze da ubije

.
Dalje, ako se dobro deploy-uje titan, i pokriju sve kapije za izlaz iz sistema, plus imas covert op brodove koji skeniraju sistem (u prevodu - ako je flota dobro organizovana), svi koji prezive doomsday, gotovo sigurno ce svi bidi nahvatani / trackovani i zatim pobiveni. Treba li da spomenem da ni jedna kolicina fajtera ne moze da nanese ovaj vid damage-a

.
A ona sposobnost da warpuje celu flotu u obliznje sisteme je ekstremno korisna alatka. Imamo jednog u alijansi koji vozi titana i vodi flote. Ne mozes da verujes sta taj ubija svaki dan :D.
Titan ima puno svojih prednosti, i svakako da vredi svoje pare. Druga stvar, nasa alijansa ima nekoliko titana. Battleship moze da se namesti da tankuje 2 doomsdaya, ali je onda prilicno beskoristan u svim drugim vidovima. Mislim da 3 doomsdaya ne moze niko ko nije capital da prezivi. Znaci ako ubacis 2 titana u isto vreme negde - ti si pobio KOMPLETNO CEO support (cak se i battleshipovi racunaju kao support).
Zatim ako branis POS, sistem ti je cynojammovan (sto znaci da neprijatelji ne mogu da imaju capitale u tvom sistemu, a ti pomocu jump bridge networka mozes), titan lepo sedi u force fieldu POSa, kada se ovi pojave da pucaju na POS, on lepo izadje iz FF, pusti DD, i vrati se u FF. POS gunneri dokrajce ostalo. Znaci ima taj titan puno uloga

. I svakako da ga 40 fajtera (tih najobicnijih) ne moze pobiti

.
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!