Crimson skies

Moderator: Moderators

Locked
Mind Uploader

Crimson skies

Post by Mind Uploader »

Da li bi neko igrao ovo preko neta?
Ja se vec par dana drogiram ovom igrom i super je, mogu da zamislim kako izgleda u multiplayer modu (postoji opcija da se igraci podele u dva tima i svako stiti svoj cepelin (kome je moguce upucavati turrete, motore i sl) dok napada protivnicki). Deluje jako zabavno, bas bih igrao multiplay...

Za one koji ne znaju rec je o simulaciji leta, ali u svetu koji ima "alternate history" setting. Tj. nikada nije izbio 2 sv. rat, cepelini sluze za prevoz sve robe, pojavili su se pirati koji svojim cepelinima i avionima otimaju trgovacke cepeline. Avioni su neke alternativne verzije aviona iz pravog drugog svetskog rata, plus ima raznih "cudnih" letelica - tipa neki smesni helikoptercic...

Igra je pravljana po settingu FASA-ine igre crimson skies, a trenutno i wizkids imaju igru sa istim nazivom i modelima aviona.

Ako neko zeli da proba igru i eventualno igra multiplay donosim mu disk.

Btw, jos jedna zabavna stvar je sto je moguce do sitnih crevca kustomizovati avion, a onda ga je moguce farbati (birati boje i stickere) i tako doci do savrsenog i lako prepoznatljivog aviona za multiplayer)... Ma igra je odlicna, iako je stara oko 7 godina. Ajd' se igramo, mnogo je dobro... :)
Zulufic
Har!Haaaar!Ya, matey!

Re: Crimson skies

Post by Zulufic »

Moj disk je umro inace bi ga igrao...
Image
Image
Image
Lord

Re: Crimson skies

Post by Lord »

Igrao bih se i ja.
Aj donesi u sigila disk?
I don't know about angels, but it's fear that gives men wings.
Locked

Return to “Kompjuterske igre”