valhalla wrote:siege gang commander je u m10
Bio bi ovo odlican core set da nije glupih pravila
Kako sam ja razumeo ovo nije više core set...
Moderator: Moderators
valhalla wrote:siege gang commander je u m10
BB wrote:valhalla wrote:siege gang commander je u m10
Kako sam ja razumeo ovo nije više core set...
Aman wrote:Marvo citaj pravila, mrzi me da brisem vase male pogane postove...
kisici decacima
po guzici devojcicama
Ja mislim da ništa nisu zasrali, kontam da je će baš biti dobro,Snake wrote:Pa pazi, uvek moraju da zaseru neshto, josh od Ravnice su nauchili da u svakoj ediciji naprave neku glupost, chisto da ne pomislimo da zapravo umeju da urade kako treba neku ediciju xD
Prvo sto se tice Sinka, ne slazem se da su od Ravnice stalno pravili gluposti. Ovo verovatno samo pricas zato sto si besan zbog novih pravila... Nema potrebe za time.BB wrote:Ja mislim da ništa nisu zasrali, kontam da je će baš biti dobro,Snake wrote:Pa pazi, uvek moraju da zaseru neshto, josh od Ravnice su nauchili da u svakoj ediciji naprave neku glupost, chisto da ne pomislimo da zapravo umeju da urade kako treba neku ediciju xD
to samo zavisi sa koje strane gledaš, ako gledaš negativno sve promene će ti biti loše,
a ako gledaš sa pozitvine strane....
Verovatno su oni testirali godinama razmatrali kako će uticati na igru,
biće MTG dobar samo treba prihvatiti činjenicu da se menja i prilagoditi se...
A generalno ljudi imaju problem sa promenama nikda im nisu dobre i stalno se bune!
Tako da iz mog pogleda igri predstoji svetla budućnost.
Dragi Bajgo, ovde je odgovor na tvoj post. Jeste bice bas dobro... samo za koga? Odgovori su boldovani. Jesi u pravu da inace ljudi imaju otpor prema promenama. Ali ovde mi nije otpor prema promeni toliko koliko otpor prema njihovom, moram reci jadnom, objasnjenju. Nisu oni testirali godinama da bi uveli ove promene zato sto hoce da naprave MTG boljim, nego pristupacnijim. Ti i ja im nismo bili na pameti kada su uveli ove promene. Na pameti im je bio "casual player" tj. da budemo precizniji novac!To figure out exactly where the problems were, we got into the mind of the casual player—not the player knee-deep in regular sanctioned play or Magic Online, but rather the one who plays our game at home, at school, or at the small local shop. We drew upon our own experiences and those of our co-workers. We ran focus tests. We went out in the field and played against such players—players who love, love, love Magic but don't have the need or desire to devote themselves to learning all the ins and outs of the rules.
So why is it important to make sure these players' intuition is most often correct? Aren't they content playing with their own messy version of the rules? They are—up to a point, and that point is when they leave their circles and joins the larger, more rules-compliant crowd. Maybe it happens at Friday Night Magic, or a Prerelease, or a convention. Maybe new players enter the group. However it happens, we want to make sure those players don't find out they've been doing it all wrong, find out the game doesn't make as much sense as they thought, find out that they don't like the way the rules really work.
Nebitno...U mozgu svakog igraca mtg-a stoji MtG >> jugio >>>> izvori magije te se prema toj relaciji svako zaglupljivanje magica svodi na jugioizacijuBB wrote:yugi nije tako jednostavan, jednostavniji je od mtga, ali postoji i tu tških odluka...
Neka vam aleksa kaže više na tu temu
valhalla wrote:Nebitno...U mozgu svakog igraca mtg-a stoji MtG >> jugio >>>> izvori magije te se prema toj relaciji svako zaglupljivanje magica svodi na jugioizacijuBB wrote:yugi nije tako jednostavan, jednostavniji je od mtga, ali postoji i tu tških odluka...
vojvoda wrote:valhalla wrote:Nebitno...U mozgu svakog igraca mtg-a stoji MtG >> jugio >>>> izvori magije te se prema toj relaciji svako zaglupljivanje magica svodi na jugioizacijuBB wrote:yugi nije tako jednostavan, jednostavniji je od mtga, ali postoji i tu tških odluka...
Uu.. jel Izvori jos funkcionišu? Hoće i oni mijenjati pravila? :p
Chuck Norris wrote:Juce mi kaze isa jebote kako je dobar onaj bloodbraid elf i ball lightning ja reko, o yeah
bilo bi inace dobro da izbace neki dobar counter ako vec konstantno izbacuju jebini card adv u vidu bica
Inache, da li je neko probao odigrati koji limited partiju s ovim pravilima?Chuck Norris wrote:istina je ja mislim da se igra zaglupljuje
Steta samo sto ga je ovaj deo recenice pokopao:Whatevaaa wrote:Yeste prvi post ali je zato makar dobro srocen
Iako se cini da je sada sranje, verujte da ce biti jos zanimljivije i zabavnije...
dzizs ti mene zezas, svaka cast ko ovo procita, ali stvarnoGalovic wrote:http://www.wizards.com/magic/magazine/a ... ilc-mtgrss
članak koji fiki pominje
pročitajte... jeste dugačak...
definitivno udarac nostalgije će ostati zauvek, ali mi se sve više čini da će biti ipak dobro...
mislim da će biti dosta komplexno i dalje i jednako zanimljivo....
ako uzmemo u obzir da će novajlijama biti lakše da shvate mehaniku.... slede bolji dani
pa procitaj cobane dobro je ima 3 a4 strane sa sve slikama... jes citao knjigu nekad ti?Chuck Norris wrote:dzizs ti mene zezas, svaka cast ko ovo procita, ali stvarnoGalovic wrote:http://www.wizards.com/magic/magazine/a ... ilc-mtgrss
članak koji fiki pominje
definitivno udarac nostalgije će ostati zauvek, ali mi se sve više čini da će biti ipak dobro...
ako uzmemo u obzir da će novajlijama biti lakše da shvate mehaniku.... slede bolji dani
slabijeGalovic wrote:pa procitaj cobane dobro je ima 3 a4 strane sa sve slikama... jes citao knjigu nekad ti?Chuck Norris wrote:dzizs ti mene zezas, svaka cast ko ovo procita, ali stvarnoGalovic wrote:http://www.wizards.com/magic/magazine/a ... ilc-mtgrss
članak koji fiki pominje