... samo koja će cena biti

Moderator: deka
Stavih svoj komentar na stranicu:Olsianon wrote:E sada su već ozbiljniji, ovo je već poprilično bolji starter!
... samo koja će cena biti?
Vjerujem da je ovaj box namijenjen novim igračima. Niskom cijenom će privući ljude, a kako sadržaj boxa nije dovoljan da se bilo što odigra, igrači će biti prisiljeni kupiti još puno toga po "normalnoj" cijeni. Što se tiče terena, ubacit će običnu zelenu podlogu kakvu svi već koristimo.meloras wrote:Ne znam za vas ostale ali mene bas interesuje sta ce biti taj "cardboard terrain".Ovo ispod 80-100 funti ako bude svaka cast.
meloras wrote:Odakle ti to za zelenu podlogu?Bf to ni nema u svojoj ponudi.Da nisu to one dve kucice u daljini sa slike?
Naravno da je za nove igrace.Sadrzaj je takav da recimo svaba nema razloga da ga uzima jer vec ima i tenkove i pesadiju i topove,isto vazi i za hell's highway saveznika.Ali i tako oskudan svakako ce imati cenu barem 2-3x od obicnog startera.
Ipak,plasticna pesadija ovako na slikama deluje detaljno i lepo,svakako bolje od dosadasnjih metalnih.
Wayland prodaje box za 45 funti, evo link: http://www.waylandgames.co.uk/flames-of ... 17774.htmlTomZG wrote:Samo pretpostavljam, znam da podlogu nemaju u svojoj ponudi. Napisali su da se sve minijature sa slike nalaze u boxu. Siguran sam da bi na popis dodali kućice i stabla da ih daju u tom paketu.
Pješadija izgleda odlično i to je samo najava da prelaze na plastiku, uz zadržavanje cijena. Ne spominju bez razloga nove tehnologije proizvodnje plastičnih minijatura u ovom "vrhunskom" setu.
Kako bilo, ja ću ovo vjerojatno kupiti. Neću sigurno dati 100 eura, ali 50-60 bih mogao izdvojiti. Već će oni dobro ispitati tržište prije formiranja cijene.
Duc d' Elchingen wrote:Guards Armoured Squadron
2nd Household Cavalry Squadron
Parachute Rifle Company
ovo su 3 liste koje mogu da imaju UK Šermane i US Airborne po Hells Highway knjizi
Nemanja wrote:evo i Holanđani dobiše svoj zvanični brifing. ko god metak da je na švabe ispalio uskoro će imati armijsku lisu. baš smaraju
pa evo i slikaDa ne lijepim sada slike, već će ti netko drugi napraviti.
Histericni Istoricar wrote:E pa momci sad ste i slavni.
Ajde da sledece godine na prolece ili kasnu zimu krenemo sa pripremama i ozbiljnom analizom ETC turnira. Ima svako od nas bar dve ili tri armije, pa da vidimo koji tip rad ili ne radi i kome sta lezi pa na osnovu toga da napravimo tim. Jel moze? I da ko je kapiten?
Duc d' Elchingen wrote:pa iskerno nije se nešto preterano ni iscimao, čak ni trening kamp nije uspeo da organizuje![]()
na stranu što je ima vrlo lošu organizaciju povratka...
mislim u 6 ujutro kretati iz Gorzova za Berlin...![]()
srećom bilo je u našem timu mudrih glava pa je to preraslo u 9:30
plus zloupotreba službenog položaja, te je na put vodio i najuže članove porodice :lol:
dakle tu bi trebalo da bude Bastonj i fanatci iz 101-eDuc d' Elchingen wrote:a takođe od oktobr i nova knjiga sa Ardenskom tematikom pod inspirativnim imenom:
Nuts!
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
Slazem se ali 50% sanse da se pojavi 37 timova mi je previse random pricaDuc d' Elchingen wrote:EW istočni front knjiga je predviđena za 2013
a bem li ga mora nekako da se prikažu oni njihovi sumanuti juriši sa početka rata...