Kadvalonci
Moderator: Moderators
-
Kadvalonci
Pojavila su se majska izdanja na rackham store-u i sve sami kadvalonci:
Isabeu (izgleda apsolutno fenomenalno), kadvalonska milicija (box), crossbowmeni (blister), kapetan Kelian Durak (budala :D ).
Svi tako dobro izgledaju da cu bankrotirati :D
Sve je na francuskom, znaci cekanje od dva meseca do premijere na eng. i dok neki ne pocnu zadovoljno da trljaju ruke zbog dobrog profita :D
O karakteristikama bi mogao da napise neko ko malo vise zna o tome (nije moje polje ekspertize).
Isabeu (izgleda apsolutno fenomenalno), kadvalonska milicija (box), crossbowmeni (blister), kapetan Kelian Durak (budala :D ).
Svi tako dobro izgledaju da cu bankrotirati :D
Sve je na francuskom, znaci cekanje od dva meseca do premijere na eng. i dok neki ne pocnu zadovoljno da trljaju ruke zbog dobrog profita :D
O karakteristikama bi mogao da napise neko ko malo vise zna o tome (nije moje polje ekspertize).
- jorgurt hlebozvak
Kadvalon
Do juce sam bio potpuno siguran da ce mi cetvrta vojska biti Ofidijanci. Ali sada vise nisam siguran. Svidja mi se kadvalonska milicija. i ona dva karaktera Sad ce neko (citaj: Pendargon) da kaze da milicija nije nesto, da su zilje, da imaju 1/66 sanse da pogode Trola u saku i izbiju mu nokat, a 1/88 sanse da Alahanskom gardisti pocepa potkosulju i sl. ali meni su bas zanimljivi. Kao i oni sa samostrelima za koje i sam znam da ne mogu da urade bog zna sta.
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
-
Jbg... Server nece da primi fajl (iz meni nepoznatog razloga, jer nema file-size limit), a ovi file serveri imaju proveru legalnosti, tako da nista i od njih...
Sto se tice skidanja... Mogu samo da kazem, da oni koji imaju dovoljno dobru vezu da skinu 40MB-a, imaju sigurno i dobru vezu da instaliraju eMule i skinu preko njega, kao sto sam i ja...
Jbg, nema drugog nacina... srr
Sto se tice skidanja... Mogu samo da kazem, da oni koji imaju dovoljno dobru vezu da skinu 40MB-a, imaju sigurno i dobru vezu da instaliraju eMule i skinu preko njega, kao sto sam i ja...
Jbg, nema drugog nacina... srr
E, drugari, nema potrebe, imamo ga u klubu! Balder se za to postarao, i zato sam mu jako zahvalan! Kome treba, narezacemo!
to Atma: samo nadji nacin da ti doturim sto si porucio, pa ti i katalog posaljem!
to Atma: samo nadji nacin da ti doturim sto si porucio, pa ti i katalog posaljem!
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.