Meni je Salvatore naj, Sojourn.
Moderator: Moderators
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
rekurzivno glupilo
rekurzivno glupilo
Mocart je zapravo sahranjen na elitnom delu groblja, a umro je od prezderavanja zato sto mu je bio mnogo lep zivot...IG wrote: ...Samo za umjetnost mora da se imaju uslovi, zato se obicno bogatiji njome bave...
Narnija, u svojoj celovitosti, je mnooogo manje idiotizam a mnogo vise ozbiljna stvar za sve one koji su procitali, a imaju bar mikron mozdane mase.Balder wrote:Ja gotivim D&D knjige iz prostog razloga, sto su i pored svog naravno bednog umetnickog znacaja ipak predvidjene za ljude sa vise od 13 godina... Ovde pre svega mislim na to sto je nazalost vecina Epske Fantastike napisana za decicu (Harry Potter Harry, Belgarijada, Carobnjak, Narnija i slicni idiotizmi)... Naravno da D&D knjige ne mogu da se porede sa Martinom, ali mislim da su za zabavu (a knjige su pre svega zabava) sasvim ok...
Licno, najvise volim da citam istorijske romane... Ubedljivo najbolja knjiga je Ognjena Kapija... Pompeja je isto super
Balder wrote:Nisam citao Narniju
Edmund Blackadder wrote:You want to say, Percy, that something you have never seen, is slightly less blue than something else... you have never seen?"
Au, majku mu, pa jer to ima neka knjiga koju sam propustio? Daj da je kupimo Starcu svidece mu se 8)Dawngreeter wrote:danas sve mora da postane neki sex-driven triler, sto u bukvalnom smislu sto kao **** Poter.
Mozda je to i dobro, ko zna kako bi se takav protivnik organizovane vere osecao citajuci takvu stvar 8)Dawngreeter wrote:Iznenadilo me je da Narnija ostaje bajka od pocetka do kraja. Zbog toga ima moje duboko postovanje, mada sumnjam da cu ikada zaista odvojiti vreme da procitam knjige.
Pa mislim da on josh ima onu Conf. trash knjizevnost koja pocinje nezaboravnom recenicom:Awakened wrote: ...Au, majku mu, pa jer to ima neka knjiga koju sam propustio? Daj da je kupimo Starcu svidece mu se 8) ...