DA SE MALO NASMEJETE A MOZETE I VI DA DODATE NESTO
Moderator: Megabaja
-
I tendenciju da ti stave ban... mnogoo tema pokreces za jedan dan 

I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
- lord warrior
- Server Admin
- Dawngreeter
- Dawngreeter
-
- Slartibartfast
Ko drugom jamu kopa sam u nju Orleans.
Šta je brže ili duže???
Svaki čovjek kada se vrati iz grma ostavi nešto iza sebe.
Što je to malo žuto i piči po magistrali?
Maližutomagistralopičaš!
Zada učiteljica zadatak za domaći da se napise rečenica u kojoj ce da se pojavi reč "ananas". Perica je napisao:
"Moj tata je primio platu. Otišao je da pije. Puno je pio, platu je popio, a na nas nije ni mislio."
Vuk vozi motor kroz šumu i naiđe mala Maja i vikne vuku:
"VUČE!"
Kaže Vuk:
"Kurac vuče, jedva ide!"
Idu dvije dlake ulicom, jednu zgazi kamion,a druga reče:
"Ovo je bilo za dlaku!"
Kaže obična voda mineralnoj:
"Kad god te vidim, ti si pod gasom."
Pita Crvenkapa vuka:
- "Vuce, vuce zasto su ti tolike oci."
A on kaze:
- "Pa mislis da je lako srati babu."
Novi zatvorenik po celiji hoda! Susjed iz druge celije:
- "Mozes da hodas, lezis ili trcis ali svejedno sjedis!"
Sta je to pcela jeste, bumbar nije?
Uhvati Haso zlatnog kuvara i ovaj mu kaze:
- "Ako me pustis ispunicu ti tri paprike..."
Sastali se Rus, Amerikanac i Bosanac. I Bosanac je pobijedio.
de frajer ulicom i naleti na odsječenu glavu od neke starije žene, iznenadi se, ali se ne zbuni. Nabi je nogom i reče:
- "Ma bježi ženska glavo..."
- U čemu je razlika između cigle i pegle?
- Koja prva poleti ta je golub.
Došli plavuša, Mujo i Perica u restoran.
Konobar pita:
- "Šta je ovo? Neki vic?"
Sedi zeka u stanu, kad neko zvoni. Otvara vrata, kad ono Ceca donela paket vutre. Uzme zeka vutru, zatvori vrata, smota joint i napusi se i sa uzivanjem rece:
- "Ma nek ceka Brena!!!"
Sjede ti dva nebodera na grani. I jedan od njih vidi kucu. Tek ce ti on drugom:
- "Je li ono tvoje jaje?"
Dosla baba na pijacu pa pita zenu:
- "Posto ti ova marama ?"
Ova nece odmah da kaze nego gleda da izvuce najbolju cenu...
- "Pa...ne znam...pa kolko bi ti dala ?"
A ni baba se ne da:
- "Ne znam, kolko kosta ?"
- "Pa...evo 15 eurosa?"
- "...15 ?!? Nema sanse ! Moze 10 !"
- "10 !?!? Pa ja je placam 11 ! Minimum za 12 !"
I tu babi pukne film i kaze ona zeni:
- "Ej mala, slusaj, puko mi je film...jel ima ovde neka foto radnja gde to moze da se sredi ?"
Šta je brže ili duže???
Svaki čovjek kada se vrati iz grma ostavi nešto iza sebe.
Što je to malo žuto i piči po magistrali?
Maližutomagistralopičaš!
Zada učiteljica zadatak za domaći da se napise rečenica u kojoj ce da se pojavi reč "ananas". Perica je napisao:
"Moj tata je primio platu. Otišao je da pije. Puno je pio, platu je popio, a na nas nije ni mislio."
Vuk vozi motor kroz šumu i naiđe mala Maja i vikne vuku:
"VUČE!"
Kaže Vuk:
"Kurac vuče, jedva ide!"
Idu dvije dlake ulicom, jednu zgazi kamion,a druga reče:
"Ovo je bilo za dlaku!"
Kaže obična voda mineralnoj:
"Kad god te vidim, ti si pod gasom."
Pita Crvenkapa vuka:
- "Vuce, vuce zasto su ti tolike oci."
A on kaze:
- "Pa mislis da je lako srati babu."
Novi zatvorenik po celiji hoda! Susjed iz druge celije:
- "Mozes da hodas, lezis ili trcis ali svejedno sjedis!"
Sta je to pcela jeste, bumbar nije?
Uhvati Haso zlatnog kuvara i ovaj mu kaze:
- "Ako me pustis ispunicu ti tri paprike..."
Sastali se Rus, Amerikanac i Bosanac. I Bosanac je pobijedio.
de frajer ulicom i naleti na odsječenu glavu od neke starije žene, iznenadi se, ali se ne zbuni. Nabi je nogom i reče:
- "Ma bježi ženska glavo..."
- U čemu je razlika između cigle i pegle?
- Koja prva poleti ta je golub.
Došli plavuša, Mujo i Perica u restoran.
Konobar pita:
- "Šta je ovo? Neki vic?"
Sedi zeka u stanu, kad neko zvoni. Otvara vrata, kad ono Ceca donela paket vutre. Uzme zeka vutru, zatvori vrata, smota joint i napusi se i sa uzivanjem rece:
- "Ma nek ceka Brena!!!"
Sjede ti dva nebodera na grani. I jedan od njih vidi kucu. Tek ce ti on drugom:
- "Je li ono tvoje jaje?"
Dosla baba na pijacu pa pita zenu:
- "Posto ti ova marama ?"
Ova nece odmah da kaze nego gleda da izvuce najbolju cenu...
- "Pa...ne znam...pa kolko bi ti dala ?"
A ni baba se ne da:
- "Ne znam, kolko kosta ?"
- "Pa...evo 15 eurosa?"
- "...15 ?!? Nema sanse ! Moze 10 !"
- "10 !?!? Pa ja je placam 11 ! Minimum za 12 !"
I tu babi pukne film i kaze ona zeni:
- "Ej mala, slusaj, puko mi je film...jel ima ovde neka foto radnja gde to moze da se sredi ?"
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Ne znam ko je vec gledao ko nije, u svakom slucaju, esktra su posao uradili momci sa fakulteta dramskih umetnosti... radi se o pilot seriji "Mladici"... evo linka:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=18132179
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=18132179
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
Onda se bojim da si promasio poentu... no to je vec tvoj problem 

Glory to Arstotzka!
Prosvetli me, mocni mbwana. Shta god da si hteo da kazes, ja se nisam ni na shta nadovezivao, vec komentarisao jadnu splachinu koju tesko da mozemo da nazovemo humorom. Pogledao, rekao svoje mishljenje i to je to. Nishta vishe.
I da, nema poente, tako da nije bilo mogucnosti da se ista promashi
I da, nema poente, tako da nije bilo mogucnosti da se ista promashi

Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
- Slartibartfast
Naravno da sam shvatio vic, no moja izjava se odnosila na smislenost odgovora 'Optuzeni' na pitanje 'Kako se zove ciga u odelu?' Eventualno bi prosao kao odgovor na 'Kako zovu cigu u odelu?': onda bi vic postao savrseno logican, dosadan i glup. Ma, koga briga.Aman wrote:U indirektnom govoru taj fazon je hteo da naglasi da ciga jedino kad nosi odelo je kad je u sudnici kao optuzeni jer tamo nije prikladno da dodjes u tresi.Slartibartfast wrote:Taj cak nema ni smisla.
Tako je! Podrzavam te potpuno... Kome se svidja super, kome ne, opet super...Megabaja wrote:Ljudi ako ste pod stresom.... zna se, dva piva i bensedini, a ne ovde po temi o humoru da se raspravljate.
Glory to Arstotzka!
- Dawngreeter
Ali fora je stvarno suplja. Mislim, nevezano za to sto ne bi bila smesna ni da je 'ispravno' postavljena. Otkad smo postali forum na kojem se drzimo za ruke, pevamo Kumbaya i mrstimo se na ljude koji imaju nesto kriticno da kazu?
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?

Pa jel si ti procitao kirganove viceve? pola nisu smesnisni... pa kad bi ih ljudi komentarisali ne bi bilo mesta na forumu.
On-topic:
Sede dva mrava na banderi i umacu keks u struju...
On-topic:
Sede dva mrava na banderi i umacu keks u struju...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Sede tata cigan i sin cigan za stolom - rucaju, pa ce sin cigan tati:
-Tato, tato, mi stalno jedemo ovaj bajati hleb. Kad cemo mi da jedemo hleb od danas?
-Sutra, sine, sutra...
-Tato, tato, mi stalno jedemo ovaj bajati hleb. Kad cemo mi da jedemo hleb od danas?
-Sutra, sine, sutra...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ako ovo nije sala, ne znam sta je... da je danas 1. april zapitao bih se da nije aprililili u pitanju... pogledajte "umetnicki" logo izabran za pesmu evrovizije :lol: :
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=14891
Glory to Arstotzka!
-
hahaha... kakvi retardiDzon Vejn wrote:Ako ovo nije sala, ne znam sta je... da je danas 1. april zapitao bih se da nije aprililili u pitanju... pogledajte "umetnicki" logo izabran za pesmu evrovizije :lol: :

Ja evo jos uvek gledam logo i pokusavam da bilo sta odande povezem sa nasom zemljom i/ili evrovizijom... nesto mi ne ide...
Sljiva me podseca na Kostunicu (ko se seca tog plakata...), truba na Velju (posto Guca vise nije ono sto je bila), a one usne na (nazalost) nase plasticne pevaljke... recimo da je Karleusa odlican primer (treba li da linkujem njen klip sa kobaja grande sajta :lol: ?)... a sve to zajedno me podseca ko je postavio Tijanica tu gde je sada... iskreno se nadam da ce mu svi skandali koje je napravio doci glave...
Ziri koji je ovo izabrao treba uhapsiti... ja verujem da na ovom forumu ima barem 10 ljudi koji se dovoljno razumeju u graficki dizajn da mogu da urade ekstra logo... a verujem i da ima barem 100 ljudi koji bi uradili logo boljih od ovog...
Sljiva me podseca na Kostunicu (ko se seca tog plakata...), truba na Velju (posto Guca vise nije ono sto je bila), a one usne na (nazalost) nase plasticne pevaljke... recimo da je Karleusa odlican primer (treba li da linkujem njen klip sa kobaja grande sajta :lol: ?)... a sve to zajedno me podseca ko je postavio Tijanica tu gde je sada... iskreno se nadam da ce mu svi skandali koje je napravio doci glave...
Ziri koji je ovo izabrao treba uhapsiti... ja verujem da na ovom forumu ima barem 10 ljudi koji se dovoljno razumeju u graficki dizajn da mogu da urade ekstra logo... a verujem i da ima barem 100 ljudi koji bi uradili logo boljih od ovog...
Glory to Arstotzka!