Starcraft BattleNet!
Moderator: Moderators
Starcraft BattleNet!
Da li uopste neko igra ovu neverovatno dobru strategiju meni najbolju
A ako igra da li igra na Netu
Pozdrav$
A ako igra da li igra na Netu
Pozdrav$
vidis..igram ja al ne na netu.igra je najbolja strategija ikada uradjena(po meni)posto kad vidim kako ona nevidljiva seciva sevaju a moji templari dobijaju kills uhhh sav se najezim

"...prosecna naseljenost svih planeta Vaseljene ravna nuli.Iz ovoga sledi da je naseljenost citave Vaseljene takodje ravna nuli,a ljudi koje mozda srecete s vremena na vreme samo su proizvod vase bolesne maste!"
inace presao sam i sc i bw po 2-3 puta i ono...opet bih prelazio
ubedljivo najbolja misija u sc mi je ona kad vodis norad 2 da roka one terrane pa kad krene da sa jednim udarcem slaze one nesrecnike...bre pozelim da ga ja vozim
nije losa ni ona kad vodis raynora i kerrigan pa moras da predjes onu vodu da bi im razneo bazu....ahhh igrao sam je toliko puta...

ubedljivo najbolja misija u sc mi je ona kad vodis norad 2 da roka one terrane pa kad krene da sa jednim udarcem slaze one nesrecnike...bre pozelim da ga ja vozim

nije losa ni ona kad vodis raynora i kerrigan pa moras da predjes onu vodu da bi im razneo bazu....ahhh igrao sam je toliko puta...
"...prosecna naseljenost svih planeta Vaseljene ravna nuli.Iz ovoga sledi da je naseljenost citave Vaseljene takodje ravna nuli,a ljudi koje mozda srecete s vremena na vreme samo su proizvod vase bolesne maste!"
Norad II... to je ona misija kada ides sa generalom Duke-om... steta sto je limit 255 kills, a mislim da je Duke tu imao 500+... 
Volim sve misije u single-player kampanji, kao i Brood War-u, a po meni Starcraft ima najbolju pricu sto se PC igara tice uopste... najbolja misija je ona kada sa Protossima vodis 3 heroja (Tassadara, Fenixa i "the butcher" Zeratula! :D). Mada, generalno gledano, u svima sam uzivao... znas verovatno i sam kakav je feeling kada zuris da predjes misiju sto pre da bi video sta ce se dalje desavati...
Anyway, ja sad igram na Battle Netu, ima i nashih tamo podosta, ali ne igram mnogo sa njima, najvise protiv nemaca i spanaca... skor mi je los, negde oko 36-67-?? (? - neresenih), ali eto veceras mi ide nekako... 4-0 skor za sada...

Volim sve misije u single-player kampanji, kao i Brood War-u, a po meni Starcraft ima najbolju pricu sto se PC igara tice uopste... najbolja misija je ona kada sa Protossima vodis 3 heroja (Tassadara, Fenixa i "the butcher" Zeratula! :D). Mada, generalno gledano, u svima sam uzivao... znas verovatno i sam kakav je feeling kada zuris da predjes misiju sto pre da bi video sta ce se dalje desavati...

Anyway, ja sad igram na Battle Netu, ima i nashih tamo podosta, ali ne igram mnogo sa njima, najvise protiv nemaca i spanaca... skor mi je los, negde oko 36-67-?? (? - neresenih), ali eto veceras mi ide nekako... 4-0 skor za sada...

e bas ta misija....a sto se tice battle neta,probao sam pre dosta godina na modemu
i razocarao se naravno i od tada nista....
nista moracu da uposlim malo ovaj adsl

nista moracu da uposlim malo ovaj adsl

Sa kim ti to igras kad stignes do dark templara?,i kako su oni nevidljivi jel protiv zerga,ili mozda terana,ajde protiv protosa jedino ali,ko nijh koristi protiv drugih protosa,a sto jes',jes' moze da izadje jos 1000 warcraftova i 3D i 5D,nista nece moci da zameni starcraft uz koji smo odrasli,i nije mi zao sto ovoliko cekam nastavak cekacu i jos 10 godina,samo da bude vredan da nosi ime starcraft,ali nema razloga da blizzard podbaci pogotovo kad je takvo ime u pitanju.Mutant wrote:vidis..igram ja al ne na netu.igra je najbolja strategija ikada uradjena(po meni)posto kad vidim kako ona nevidljiva seciva sevaju a moji templari dobijaju kills uhhh sav se najezim![]()
A ako neko hoce da igra,ali ne preko neta nego u nekoj igraonici npr. Industriji samo neka kaze gde...
Andy wrote: Mogao bih da te naucim mnogim stvarima u mtgu.
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
hmm ne znam da li sam bas razumeo post.dal me pitas s kim igram ako ne preko neta ili....?
a oni su nevidljivi protiv svih samo ti treba detektor
a oni su nevidljivi protiv svih samo ti treba detektor

Ne znam za net,ali ovde su zergovi uvek cinili igracku vecinu,valjda zato sto je sa njima relativno najlakse nauciti dobro igrati,mada su meni i pored toga uvek bili najzanimljviji,a protosi prolaze samo na velikim mapama protiv zergova, i to u novijim verzijama...ex kad je nekada davno spawning pool kostao 150 minerala...
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
hmm da zergovi su mi bili omiljena rasa dooooosta dugo..al na kraju sam se ipak prebacio na protose...i dalje ponekad igram sa zergom,a najvise volim kad u bw rush-ujem protivnika sa onim sto se zakopaju u zemlju i samo rokaju...pa ti pravi detektore 

To jeste usporilo zergove, ali ti i dalje mozes vrlo brzo izbaciti 6 zerglinga... jedini problem je sto ces morati da ubijes bar 1 zealota/2-3 marinca na putu da bi sredio protivnika + sto moras konstantno da saljes zerglinge na njega... daklem, teze je rushovati ali nije nemoguce...vlada wrote:ex kad je nekada davno spawning pool kostao 150 minerala...

- Rat with a tool
Hydralisk je definitivno najbolje i najjeftinije sto zergovi imaju na raspolaganju... 75/25 po komadu uopste nije puno, a kad im se izrade upgrades i bar lvl 1 napad, jedno tuce je skoro nemoguce zaustaviti... Defiler je dobar, ali slabo se koristi... ja sam ga igrao na jednoj mapi sa velikim brojem jedinica, i mogu samo da kazem da onaj ability Plague razbija! Ali, kao sto si i sam rekao, treba da znas da ga koristis...
- Rat with a tool
kod terana je ubedljivo battlecruiser.nema boljeg.kod zergova hmmm...ono sto se ukopa u zemlju pa seva siljcima iz daljine(ne znam kako se zove)dok je kod protosa templar ubedljivo odneo titulu najboljeg,po meni naravno...
Naravno svaka jedinica radi protiv necega,mozemo do sutra da pricamo koja je najbolja,svako voli nesto drugo,po meni NAJBOLJA JEDINICA JE RADILICA jer bez njih tesko da mozes nesto da uradiscephalid wrote:Nepostoji najbolja jedinica svaka je dobra za nesto
npr.1 BatlleCruzer ne moze nista da uradi a 1 Dark Templar moze da zada dosta problema _Ali kada ima 6,7,8 Battle Cruzera Onda su mnogo mnogo jaki a kad ima mnogo templara nece biti toliko dobri koliko BattleCruzeri
![]()

A kako to planiras da imas 8 battlecrusiera,mnogo populacije a corsairi,valkire i devaureri ce da ih otkinu,njih napravis 1-2 bas ako ti treba za neku diverziju,a DARK TEMPLARI SU DOSTA NEKORISNA JEDINICA,i samo nekad mogu da posluze dobro,protiv terana i to ako on nekako ne gradi detektora,pogotovo protiv protosa kojima skida plazmu
- Rat with a tool
- Rat with a tool
- Rat with a tool
- Rat with a tool
da vas prosvetlim...sc:ghost je izasao pre ne znam koliko...al za jeb*ni xbox! grrrr kako me nerviraju bre ljudi misle da su konzole bolje od kompa 

- Rat with a tool
Pa za igrice konzole su mnogo bolje (po meni) od Compa ,meni se za komp svidjaju mozda 10 igara a za konzole jedno 100 otprilike imam PS2 ali trenutno nemam dosta igara ako ima neko bilo bi lepo ako moze da mi nareze i posalje a za uzvrat mogao bi da mu narezem igrice za Playstation 1
imam oko 100 igara ili ako voli Anime mogao bi i to ili neku igru za PC
Pa vi kazite ako imate pa da se dogovorimo
A sto se tice Starcraft Ghosta stvarno je glupo sto je za XBox ali sta je tu je
imam oko 100 igara ili ako voli Anime mogao bi i to ili neku igru za PC
Pa vi kazite ako imate pa da se dogovorimo
A sto se tice Starcraft Ghosta stvarno je glupo sto je za XBox ali sta je tu je
pa dobro to je sad stvar ukusa...po meni glupo je kad npr. uzmu jednu toliko dobru igru kao sto je kotor,najave je za komp,naprave je za konzolu,portuju i uniste jedan deo atmosfere
po meni,konzole su za fudbal,teken i platforme.rpg je bio i ostao za komp,zato ne volim kad konzole bace svoje pipke na njega...

po meni,konzole su za fudbal,teken i platforme.rpg je bio i ostao za komp,zato ne volim kad konzole bace svoje pipke na njega...
- Rat with a tool
hmmm jedan ortak je probao bg na konzoli i kaze doslo mu da baci sve kroz prozor.iznervirao se kaze posle bg na kompu ne moze da se navikne