To su Long Fangs. Imas box njih u HSMillenium wrote:Takodje http://www.belloflostsouls.net/2009/04/ ... is_28.html cini se da ce Space Wolfovi biti happy mada mi nije jasno zasto bi neko napravio box za SW verziju Devastatora.

Moderators: Telion, Hypodermic
To su Long Fangs. Imas box njih u HSMillenium wrote:Takodje http://www.belloflostsouls.net/2009/04/ ... is_28.html cini se da ce Space Wolfovi biti happy mada mi nije jasno zasto bi neko napravio box za SW verziju Devastatora.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Ni u tri ludila mozga.melekith wrote:Squatovi ili chaos patuljci...dugo se o tome vec prica okolo...
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Nema teoretske sanse. Squatovi su izbaceni da ne bi bilo povezivanja izmedju fantasy i 40k sveta, nece ih vratiti ni da im firma od toga zavisi. Pre ce ubaciti neke varijante "old ones" ili neku potpuno warp rasu koja nije toliko haos (ne zivi samo haos u warpu, ipak). Najveca verovatnoca za 40k je da ce izaci Adeptus Mechanicus kao zasebna rasa, to je jedino "novo" sto moze da se pojavi.melekith wrote:Squatovi ili chaos patuljci...dugo se o tome vec prica okolo...
Ma, ja mislim da je to samo prica. Sto se mene tice squatovi su izbaceni jednostavno zato sto se nisu dovoljno dobro prodavali. Isto tako su i Chaos Dwarfovi iz fantasyja otisli u vecna lovista upravo jer ih je malo ljudi kupovalo.Hypodermic wrote:Nema teoretske sanse. Squatovi su izbaceni da ne bi bilo povezivanja izmedju fantasy i 40k sveta, nece ih vratiti ni da im firma od toga zavisi. Pre ce ubaciti neke varijante "old ones" ili neku potpuno warp rasu koja nije toliko haos (ne zivi samo haos u warpu, ipak). Najveca verovatnoca za 40k je da ce izaci Adeptus Mechanicus kao zasebna rasa, to je jedino "novo" sto moze da se pojavi.
Pa zasto onda nisu izbacili i eldare i dark eldare?Hypodermic wrote:Vidis, tu gresisProdavali su se relativno dobro, ali je negde oko trece edicije 40k usledila neka interna svadja izmedju kreatora i dizajnera fantasy i 40k sveta, i odlucili su da trajno odvoje te dve franshize jednu od druge. A da bi to uspeli morali su da ubiju neke slicnosti izmedju svetova. Jedino sto je ostalo isto su Haos bogovi. Ali o svemu ovome se vec pricalo vise puta, iskopaj negde na forumu temu (mislim da je 40k fluff) pa vidi tamo sta smo sve pisali.
Zato sto bi se onda ispred GW-ovog HQa okupila jedna velika rulja sa viljuskama i bakljama.Giga wrote:Pa zasto onda nisu izbacili i eldare i dark eldare?
Zamolio bih te da ono vise ne radis. Ako ima poveci spisak, ili ga uredi sam (kao sto je melekit to uradio), ili ostavi link do spiska. Naravno, mislim na 40k proizvode, kao sto covek rece, otvori rumor sekciju u fantasy delu foruma.Millenium wrote:Yup ali nisi pomenuo sta daju nasoj fantasy braci i neke sitnice za oba brand'a stoga cu i ja da spamujem...
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!