Warhammer klub u Pancevu!

Moderator: Moderators

Locked
igor
Mental midžit

Warhammer klub u Pancevu!

Post by igor »

Kao prvo pozdrav za sve ljude iz kluba zmaj, za sve ljude koji igraju WHFB kao i populaciju ovog foruma.(kada sam se ja igrao klub Zmaj je bio u narodnog fronta :roll: ).
Posle puno muka sa trazenjem mesta, sponzora, ljudi voljnih za saradnju i generalno igraca WH mogu lepo i zvanicno da objavim da klub pocinje sa radom od ponedeljka.
Za pocetak ce biti otvoren 2-3 puta (u vecernjim casovima) nedeljno. Klub ce deliti prostorije sa avio-modelarskim klubom Roda(ne i timing).

Prostorije kluba se nalaze u samom cetru grada, u prostorijama Petro-hemijinoj zgradi (gde im je obracunska jedinica). Mesto za samu igru je podosta veliko (za sada 4 obicna niska stola), sa ozvucenjem, klimom, preko 20 stolica, i redom fotelja sa jedne strane stolova.To sve u preko 140 kvadrata. Prostorije imaju cuvara 24h svakog dana. Imamo i posebno skladiste za figurice :D .

Eh sada posto je doticna firma sponzor, mi nista ne placamo :lol: (osim clanarine u klubu :? ).
U petak ce biti prvo okupljanje uprave kluba( mislim da ce biti 3 coveka :oops: ). Pa vas tada jos obavestavam sa detaljnim rasporedom aktivnosti i rada kluba( cisto ako hocete da dodjete i mozda odigrate koju partiju).

Naime, klub trenutno raspolaze sa jenom tablom za igru, 2x sume, 2x brda i 1 kucicom.. :lol: :oops:
I sada bih zamolio sve imalo upoznate u pravljenje terena, odrzavanje kluba, igrace sa iskustvom, svako ko ima ista korisno da kaze-da propevaju i pomognu. Svaki savet je dobro dosao.

Ja konkretno necu voditi klub, njegove finansije itd.. To je u rukamo iskusnog starijeg coveka koji je vodio modelarski klub vec 10 godina. Ja dodjem kao igrac i organizator nekih turnira ili sta god vec 8) .
Pored clanarine od 200din/mesecno klub ce dobijati neku vrstu sponzorstva od PH mesecno. Da se od toga kupuju table/teren i figurice.

Eh sada pored toga sto moram da trcim po gradu i lovim sve igrace wh( lucky me 5 ppl in town :oops: :( ), moracu i da napisem listu potrebne opreme kojuu klub mora da nabavi.

Tu bih voleo vase komentare i predloge. Ja znam da treba imati tabli, terena itd. Ako mozeto otprilike da pojasnite kakave tacno table trebaju ( 120x180?bese, od cega), i osnovni teren. Kako je naj/jeftinije/laske/najbolje to nabaviti i gde.
Koliko je to sve para? 8O
Klub ima svoj ziro-racun, jel preko toga ide placanje? Ili najnormalnije odem i kupim kao da za sebe kupujem.

Posto bi se odrzao neki manji WH turnir za mesec dana, jel ima ljudi koji se bave prodajom figurica(hobby store, griffon-jos neko) da dodju sa reprezentativnim materijalom(par kutijica, neki poster, reklame itd). Jer ce doci gospoda direktori, lokalna televizija (tv pancevo i ritam), izvestavace i lokalne novine(pancevac). Cisto da se ostavi neki utisak. :wink:

Eh toliko od mene, cujemo se za 2 dana, drzite nam palceve pa se vidimo za mesec-dva na nekom manjem turniru kod nas u Pancevu.

Pozdrav,
Igor Uzelac
(HE/waagh/VC)
SRBENDA

Post by SRBENDA »

Cestiam :applause: , nadam se da cu se bar na turniu pojaviti ako nista drugo :wink:
Image
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Sto se terena tice, videcu sa stalkerom da li je zainteresovan oko mozda kolegijalne pomoci i izrandje nekog omanjeg terena. Konkretno, da bi sto jeftinije a sto brze opremio klub sa dosta kvalitetnog terena, trebace ti nesto brda, nesto suma i kucice. E sad, kucice se najteze prave od svega, ako ne kupujes gotove i neces da imas akrtonske kutije ofarbane u kucice :) Sve ostalos e sredi ocas posla. Treba ti par tabla stirodura za secenje (za brda, kamenje i sl) nesto drvenih ploca (sperploca, lesonit, pitaj betu, strucniji je malo po tom pitanju), i naravno table. Za table se obrati Oliveru i Beti gde sta i kako naci.

Predlog - za ucesce na tom prvom turniru, svaki ucesnik treba da napravi deo terena od svohij bitsova.. ne nesto mnogo velik, samo da ga imate
idealna velicina parceta terena je 6x6 inca. Taman cete popuniti potrebnu kolicinu terena i ljudi ce se dobro zabaviti.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Samo napred 8) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Sto se tabli tice, ja sam svoju uzeo na nekom stovaristu... Dodjes kazes mere (120x180 treba da bude), platis i odneses... Ako se ne varam bilo je negde reda 20 eur mozda cak i manje... Debelo drvo, izdrzljivo... ;)

Sto se terena tice, slazem se da ti za pocetak trebaju najvise sume i brda, pa zatim kuce (jer su ta 3 terena najkorisnija u warhammer-u). Sume, ako bas ne zelis da kupujes GW, mozes da uzmes cetke sa kojima se ciste flase, iseces, malo sundjera napravis smesu i eto drveta... za brda uzmes stiropor i lemilicu i oblikujes po potrebi ;)... gledaj samo da ti je vrh glatak da bi figure mogle da stoje tu... kuce su vec malo veca zajebancija barem meni...

Sve najbolje!
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Petar-Pan.

Post by Petar-Pan. »

Cek,cek ovo moram da procitam jos jednom! :P Ne mogu da verujem :o :o 8O 8O
Get off my way peasant!
No 1

Post by No 1 »

Alo bre Pančevci, nemoj da se čudite već pomagajte čoveku
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Image
Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

Emm.... Od ta dva brda ja sam napravio jedno i to ono lepo a ne onaj krsh od stiropora samo da se zna :twisted:

Ovo je svecano 2gi pokusaj kluba da ozivi. Svi smo sad malo zreliji i normalniji. Ako ovo okupljanje u petak poziva i WH igrace ti reci gde i kad neko ce da dodje (ako niko vise onda kolja i ja, ali mislim da ce doci nas 5 :wink: ). Samo da nije prekasno.
Image
Petar-Pan.

Post by Petar-Pan. »

Luka_Pancevo wrote:ali mislim da ce doci nas 5 :wink: . Samo da nije prekasno.
Pa znas kako, ova dvojica se spremaju za prijemni pa su male sanse da ce doci, a ja sam prilicno zauzet ovih dana + u petak je karneval :!:

Tako da mozda ako tajming bude odgovarajuci... :roll:
Get off my way peasant!
Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

Petar-Pan. wrote:
Luka_Pancevo wrote:ali mislim da ce doci nas 5 :wink: . Samo da nije prekasno.
Pa znas kako, ova dvojica se spremaju za prijemni pa su male sanse da ce doci, a ja sam prilicno zauzet ovih dana + u petak je karneval :!:

Tako da mozda ako tajming bude odgovarajuci... :roll:
Ja cu celu noc da igram fallout pa cu da ustanem do 12h, a josh moram i da kopam na placu i da se odmorim da bi uvece izashao, a ovi ima da odvoje sat vremena zivota valjda za jedno okupljanje. Sa cime si ti zauzet majke ti ?

U 12h kod kruga u centru za one koji ceshce proveravaju forum od sms poruka :twisted:
Image
No 1

Post by No 1 »

Šta se dešava sa klubom?
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Image
Petar-Pan.

Post by Petar-Pan. »

No 1 wrote:Šta se dešava sa klubom?
Pa klub je zaziveo ali su zamrli (skoro) svi njegovi clanovi! :lol: :lol: :lol:
Get off my way peasant!
igor
Mental midžit

Post by igor »

Bah, sve je tu ali ja sam u frci za fax itd.
Pisacu vise info ovih dana, sada moram da idem spremim sobu dolazi party ekipa
pozz
Locked

Return to “Druženje”