Pregledao sam u poslednjih par dana užasno mnogo postova, što na vašem forumu što na Valhalinom, Agramovom, Arkadiinom...
Ali zanima me par stvari na koje ne mogu naći direktne odgovore. Pa da krenem.
1. Kao totalni početnik da li mi je bolje/više isplati za početak uzeti Battle for the Skull Pass Hobby Set (ako ga ima kod nas ili običan ako nema) ili da odmah krenem sa skupljanjem armije koja me interesuje (za sada mi se Lizardmeni strašno sviđaju ali ima još par koji su mi interesantni)? Orcs/Goblins nisu među njima ali ako krenem odmah sa armijom koja me interesuje ne znam kako da namamim drugove da i oni krenu

2. Lizardmen Battalion bi u tom slučaju bio dobar start? I čime dopuniti do turnirskih 2250, onako generalno pošto za početak bih skrnavio core units mojim farbanjem.
3. Koliko sam shvatio gosn O(d)liver iz Grifona prodaje odlivke. Da li ti odlivci dolaze u delovima kao i GWovi ili su iscela? Figura ili slično sprue iz kutije? Zanima me kvalitet naspram GWovih jer niko nema ništa protiv istih tako da pretpostavljam da su dobre. Tako da li da uzmem GWove ili njegove za početak iako ne znam šta ima u ponudi.
4. Kada nabavim napokon figure za početno bojenje mi treba primer, to sam shvatio da Cosmos/Happy rade posao umesto GWovog (rekoh visim već par dana na forumima). Boje za početak u zavisnosti od armije a četkice u bilo kom art prodavnici (neko je spominjao NS Art na nekom forumu pa mogu tako da pogledam). Super lepak za figurice a onaj PVA za basing?
Nadam se da nisam pogrešio što sam otvorio nov topic i da su pitanja bila precizna i koncizna, pretpostavljam da je Vama do sada dojadilo da odgovarate po hiljaditi put na jedna te ista pitanja