Hq 25, full sapper platoon 135- 150pts
strelkovy company + komissar -200 pts
AT company-95 pts
rgmt gun company-95 pts
minimalni AT platoon ili 3x maxim sa strelkovima 50-60pts
support:
flame thrower sections-240 pts
arty 6 platoona 4 zis i 2 haubice -260pts
Prednosti: 3 pesadije od 18 postolja dopunjene saperima i flamerima, po 2 flejmer postolja i 3 sapera po jedinici strelkova. Naravno ta postolja se cuvaju za assault fazu. Ovakva kombinacija mislim da je izuzetno zajebana za tenk, a kamoli za pesadiju. Moze i 2 strelkovi cete, sa jos vise flejmera i sapera ali mislim da su 3 pesadijske cete neophodne.
Ostatak armije je tu iskljucivo da pinuje i smara dok pesadija stize za assault, po mogucnosti sa preko pola baza. Velika verovatnoca je da ce bar 1 od 3 pesadije da prodje a onda cine zulum po neprijateljskim arty i ostalim buranijama sto sede nazad.
Mane: nema 8 ceta (ima ako stavi minimalni AT platun), arty ima 6 postolja sto znaci da kad ubiju jednu, gube reroll za to hit koji je rusima dosta bitan, relativno slab AT jedinica.
Mada ja nekako sumnjam da postoji neko ko ce da eliminise sve 3 ruske pesadije u naletu. Bilo bi interesantno probati ovako nesto protiv nemacke tenkovske cete, koja bi ima zadala dosta problema.
Sto se tice ovakve liste, mislim da upham tu nema sta da trazi posto ce rus fizicki pobiti sve modele. Mozda protiv uphama 2 ogromne pesadije sa flejmerima, bez sapera i na kraju 2-3 kruga assaulta upham ce moci da motivise samo topove

Eto, moje 2 rublje....